Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 aiwa, nino, petrca, tina Jaz si sam faks zelim narest pa ostat zdrava ( in moji bliznji). Ostalo mi uspeva ali pa mi je trivialno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ribica,dej mal pomigi za vse,pa še zame.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ribica, jz res ne vem, a nism že čist na dno prletela?.... Dej plis, nej bo boljše.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, jz res ne vem, a nism že čist na dno prletela?.... Dej plis, nej bo boljše.... en pobožek Mi te mamo radi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Hvala, srčki ste.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Vedno me 'zmoti' tale tema, naslov...Kok sem tega preposlusala na telefonu... Ona si zeli! da bi ji REKEL, skratka nekaj naredil, skratka necesa ne dela dobro, nekaj 'mora', nekaj se 'pricakuje'. razmisljam - ce bi nekdo od mene kaj taksnega pricakoval, mu mensezdi ne bi mogla tega nikdar izustit. Sory, ampak 1x sem se pac ocitno morala vtaknit. *(*apolonija, ne mislim tebe, pac tako si postavila, saj cist stekam, na splosno ne maram tega, nima zveze s tabo)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Jutri, bi rad srečal spet njo... zaradi kere je moje življenje tako pestro, moje misli tako globoke, in srce tako poskočno... my Black Magic Woman... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>razmisljam - ce bi nekdo od mene kaj taksnega pricakoval, mu mensezdi ne bi mogla tega nikdar izustit. jz ne morem. nikol nardit nč v kar me kdo sili... :xx!: enostavno dobim pol blokado in ne gre. pa itaq je velik bolš če pride iz srca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jst tud nocm nobenga v nc silt! Amapak si pa zelo želim, da bi mi nekdo rekel, da me ima rad in da bi jaz tudi to cutila do njega!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Vsem en lep dan. Tistim, ki ste sami pa....zdrzat bo treba. Love you all. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Vsem mojim ljubeznim, simpatijicam... čim več ljubezni .. želim jim vse lepo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Vsem mojim ljubim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ribica, prosim, misli na vse, ki te prosijo Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ribiiiiiiiiiii.....ti že veš! Tenks, pa pohit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa pohit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 neki si želim.... želim, želim..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 da bi prtekl Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 za mišel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ja... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Tale miška, ma zdej res hard time... želim ji da bi najboljš prebrodila to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Držte se, pogumno naprej Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 (popravljeno) ehja hvala za trud Popravljeno 18. februar 2005 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hvala ribi, za tolažbo....tenks, tenks.... Zdej pa ne spet pozabt name, pa še kej v tej smeri, prosm, nared....hvala v naprej. Tvoja pikica. Pa Ninu tud pomagi, k si res zasluž....pa Michelle in vsem ostalim, ki so te prosil za pomoč....Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 To more sigurno nekaj pomenit - zadnjič sem sanjala zlate ribice, veliko zlatih ribic pa rešila sem dve tko da...fishy mislim nate še ko spim in zdaj nujno rabim uslugo >> več koncentracije, več energije, več elana, več ustvarjalnosti, več pozitivnih misli hja pa čim več izpolnjenih želja za vse proseče *WiGGle*WiGGle* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aiwi, kaj pa je?? Sej bo fishy zrihtala.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.