Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ....... stabilnost ........ ampak stabilnost v pozitivnosti!! .... sej veš glede česa...Pretty please, pleeaseeeeeeee Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 za pikico pa za tinči fullll Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ribi dej še pr men mal zaplavutkej da bi se tist na katerega mislim tudi name kdaj pomislil in se mi približal... Pa še mal zaplavutkej pa osreči tino, pa 5rco, Pikico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Moji Red Magic Woman... da ji bo toplo poknoči in da ji ne bo preveč dolgčas, k zdej me kšn dan spet ne bo, k lih urejam neke zadeve v ajdovščini... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moji Red Magic Woman... da ji bo toplo poknoči in da ji ne bo preveč dolgčas, k zdej me kšn dan spet ne bo, k lih urejam neke zadeve v ajdovščini... A ni bla skoz Black magic woman?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Obstajajo Blond Black pa Red hihi vse so pa zelo enchanted... torej magic women Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ....da bi se končno zgodilo nekaj lepega... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ....da bi že končno začela RES cenit, kar imam.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Slej kot prej Kati mogoče pa že res zelo ceniš to kar imaš pa se boš tega šele v nekem ključnem trenutku zavedala oz. začela zavedati Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 ponavadi v tistem trenutku ko izgubiš hihi zato probaj mal prej evo js si tudi želim še bolj cenit tisto kar imam sm pogruntal da mam čist vse kar rabim pa še mal več zdej pa treba to cenit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Da bi še mal držal pa ne padlo dol tok hitr kot ponavadi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 rad se mam zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 zlomk glede na to da je to tema v kateri si želimo stvari.... a si želiš da bi se imel rad al kako? no js ti prvoščim... pa ti želim isto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ...da bi bil jutr lep sončn dan....... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ah nč nč da bi se danes mal zaklepetal z eno miško, mucko al kakorkoli že želi da jo kličem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 mucimiška Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Si želim, da bi bila ura že 12 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 jz pa da bi mal kondicije dubla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 js bi pa eno ljubko asistentko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 a je nimaš? xrosex sm jz vidla eno lušno wibico.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ribi, zdej vem, kaj imam....... Naj bo še naprej tako lepo, kot je bilo teh 11 mesecev, tisto slabo pa naj potone v pozabo.... I love him..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 hihi tina, l. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi tina, l. xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Hvala, ribi....zdej pa the finale.... Sej bom probala bl potrpežljiv čakat na tvojo pomoč.... ...lohk pa kšnga lupčka fašm, da bom lažje4 potrpežljiva? Don't push it, ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Res je ja; Push it sploh ni fajn :xx!: :xx!: Skoraj vedno potem nastane (PO)PUSH it. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.