aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 popušit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res je ja; Push it sploh ni fajn :xx!: :xx!: Skoraj vedno potem nastane (PO)PUSH it. Tud popush it ni slabo...če si to želiš nardit nekomu??? A ne, Milf? Ribicaaaa....? A se me še spomnš? Ta sitna, ja.... Kuga dugaja? Ni ne lupčka, ne popušitisa.....čakam, čakam, čakam....sej bo, a ne?Ja, tenks, ne??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Po koliko časa se rad te imam spremeni v ljubim te? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po koliko časa se rad te imam spremeni v ljubim te? Pr določenih osebkih nikol....je eno in isto za njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ni ne lupčka, ne popušitisa.....čakam, čakam, čakam....sej bo, a ne?Ja, tenks, ne???Ti kr vzem "stvari" v "svoje roke", pa bo!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 I'd like to... se my baby... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jz bi pa hwawa rekla wibi ... k je bwa pridna pa za vse poskrbela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 [držim pesti!!!! saj bo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 LOVE for everyone! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Love for Tina L. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 i need a little bit of aiwa love.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ribi help help help Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ribica.... da bi čimprej spet pogledal njene očke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 uuu jz tud! nino, čigave očke gledava? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 js v bistvu ne gledam teh očkov želim pa si jih videt pa jih gledat a ti tud kšne modre očke? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ne bi prevajala zdajle - ce kdo zeli prevod, naj mi sporoci ... He Loves Me, He Loves Me Not? "Dave never tells me he loves me. Sometimes I don't think he even cares," my good friend Bonnie told me over lunch. Knowing the couple well, I told her, "Bonnie, he really adores you. It's obvious." "You really think so? After twenty-seven years of marriage, things aren't like they were the first year or two." "I know how you fell, but why don't you try something?" I asked. "When you get home, start looking for evidence that he adores you instead of evidence to prove he doesn't. Just for twenty-four hours. OK?" Bonnie was quick to agree. Bonnie phoned me the next day. "Your idea worked," she almost shouted. "When I got home, Dave asked, 'How was your lunch?' I thought to myself: He wants to know because he adores me. When he called me to come see the sunset, I thought: He's doing this because he adores me. In the middle of the night, I woke up and couldn't get back to sleep. Dave asked if anything was wrong and started rubbing my back. "Some funny things started to happen. First, I noticed what a great guy he was. How else are you going to fell toward someone who adores you? And then, a little later, when he was grumpy, I thought: He's grumpy, but that's all right, because I know he adores me." "Good for you," I said. "Wait. There's more. I began to fell differently about myself too. I'm not such a bad person. In fact, I'm adorable." She giggled. Bonnie learned she had the power to alter her perceptions. She could have gone home to the same old marriage, with her same old attitude, and things would have looked the same old way. Because she would have been looking to confirm he didn't love her, Bonnie would have missed all the love that was there. Once, Bonnie used to ask, "Does he love me? Or does he love me not?" Now she is amazed to discover all the creative ways her husband finds to give her the answer that was there all along: "He loves me." CHRISTINE B. EVANS Cute, kajne? Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 AAAAAAAAAAAAA Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jz bi gledala ene očke ja.... pa jih lubčkala.... pa gledala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ribi, please, še naprej naj bo tako lepo in veliko ljubezni, oboževanja, topline, veselja,... kot v tem 1 letu.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ribica.... Ljubezen za vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja, ljubezen za vse .... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 .....želim si da bi mi ponovno rekel da me ima rad.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 DJA RIBI, PRINESI VELIKO VELIKO LJUBEZNI ZA VSE NA SVETU!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 LOVE for everybody!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.