Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, mora bit 3, ker je to zadnja kontrolka in pišemo vsa leta od 6 naprej in je res polno, pa najmanj 3 moram dobit da imam zaključeno 4 :D

No, šteje se mi itaq ne, sam vseeno zaradi trme, ker sem si zadal da j bom letos imel 4 :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

si ti en piflar....Kr naprej sam o šoli govoriš, pa o tem....jao... dej umer se mal. Ker jst vem da sm na šolo že sprejeta in se mi prov jebe za ostale ocene in se od zimskih počitnc sploh.. se mi ne lub več učit x:)x

Ti pa tud neh s šolo morit, k da jo nimaš že poln kufr

Aja pa uživej xDDx x:Xx čav

<{POST_SNAPBACK}>si ti en piflar....Kr naprej sam o šoli govoriš, pa o tem....jao... dej umer se mal. Ker jst vem da sm na šolo že sprejeta in se mi prov jebe za ostale ocene in se od zimskih počitnc sploh.. se mi ne lub več učit x:)x

Ti pa tud neh s šolo morit, k da jo nimaš že poln kufr

Aja pa uživej xDDx  x:Xx čav

Ne nisis še sprejeta, sprejet si komaj ko greš tja in se prijaviš in vse podatke oddaš. Ej sej jaz sem tudi že dobil pošto da naj pridem tja pa prnesem izkaz pa take, sam kaj mi to pomaga če bom zaostal :o|o: No vem da malo dramatiziram samo vseeno. Jaz sem tipičen strelec, ki se pač žene za znanjem, kaj moreš. Ej pa jaz bi tudi najrajši sam tak rekel ajde jebi se šola pa samo poležaval, ampak jaz že mam nevemkoliko testov za rešit in bit vprašan :C:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 weeks later...
joj ribica, da bi se še name malo spomnil... prosim :inlove:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

• 2 weeks later...

Iti na koncert Davida Bowia.

Da ne pozabim na pocitnice, dolge, vroce in mokre. :huk:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

...dej xgoldfishx prosila bi te za sej veš kaj x;)x ...sedaj sem vse premislila in sem pripravljena...dej xgoldfishx mal pomigi zame PROSIM...pa še za ostale ki te rabijo..

xgoldfishx migi xgoldfishxmigi xgoldfishx migi

:detelca: xcrossfingx :detelca: xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Jaz si pa želim, da bi mi bil kakšen tip všeč x:px

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...