Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ....narest vsaj 5 izpitov do poletja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 uspečno končati osnovno šolo.Pisat slovenščino najmanj 3 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 pa potrebno se bo tud kej učit še, če si zadnji razred a????sicer pa držim pesti, da ti porata, kar si si zadal, sam brez muje se še ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ne, mora bit 3, ker je to zadnja kontrolka in pišemo vsa leta od 6 naprej in je res polno, pa najmanj 3 moram dobit da imam zaključeno 4 No, šteje se mi itaq ne, sam vseeno zaradi trme, ker sem si zadal da j bom letos imel 4 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 si ti en piflar....Kr naprej sam o šoli govoriš, pa o tem....jao... dej umer se mal. Ker jst vem da sm na šolo že sprejeta in se mi prov jebe za ostale ocene in se od zimskih počitnc sploh.. se mi ne lub več učit Ti pa tud neh s šolo morit, k da jo nimaš že poln kufrAja pa uživej čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>si ti en piflar....Kr naprej sam o šoli govoriš, pa o tem....jao... dej umer se mal. Ker jst vem da sm na šolo že sprejeta in se mi prov jebe za ostale ocene in se od zimskih počitnc sploh.. se mi ne lub več učit Ti pa tud neh s šolo morit, k da jo nimaš že poln kufrAja pa uživej čavNe nisis še sprejeta, sprejet si komaj ko greš tja in se prijaviš in vse podatke oddaš. Ej sej jaz sem tudi že dobil pošto da naj pridem tja pa prnesem izkaz pa take, sam kaj mi to pomaga če bom zaostal No vem da malo dramatiziram samo vseeno. Jaz sem tipičen strelec, ki se pač žene za znanjem, kaj moreš. Ej pa jaz bi tudi najrajši sam tak rekel ajde jebi se šola pa samo poležaval, ampak jaz že mam nevemkoliko testov za rešit in bit vprašan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 za vse k rabjo fiško. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 joooj plis, test bil zaj*** total. Plis vsaj 3 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ne mara me Ribi pomagaj, da bo vsaj tako kot prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ribi prosim pomagaj - za dobro razpoloženje, prijetno komunikacijo, pozitiven odziv, veselje in posrečeno prijetno presenečenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ribi... za nekoga ki velik bolj potrebuje srečo kt js.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 joj ribica, da bi se še name malo spomnil... prosim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Iti na koncert Davida Bowia.Da ne pozabim na pocitnice, dolge, vroce in mokre. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ...dej prosila bi te za sej veš kaj ...sedaj sem vse premislila in sem pripravljena...dej mal pomigi zame PROSIM...pa še za ostale ki te rabijo.. migi xgoldfishxmigi migi Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 vse najboljše, pa nepozabno valeto Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 želim si....če povem potem se baje ne uresnič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>želim si....če povem potem se baje ne uresnič Si prepričana, da si res optimistka? Se uresniči, če poveš, ker ti še mi malo pomagamo Ribi pridno plavutkaj za vse xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Jaz si pa želim, da bi mi bil kakšen tip všeč Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 njega....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>njega....... ..njenega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 želim si nekoga ob sebi... zakaj nobenmu ne pustim blizu??!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 no...no....ne zej vse pod isto kroshnjo tlachit zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>quote=aakhut,5. Jun 2005 ob 05:27]<{POST_SNAPBACK}> *Zelim si* popolno imuniteto mojega racunalnika to pa res ni blem.... izklop ga iz medmrezhja (net) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..njenega aha......heheh sstane Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Želim si........ ga.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.