seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 želim si... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Želim si, da bi spoznala nekoga, ki bi me imel rad. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>najboljš da začneš pri sebi Dober nasvet Hvala! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Sej te mamo mi radi, osamljena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Hvala Pika Pikica Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Pika Pikica Vejšde, bejbi...kdr češ! Drgač se pa z lio tud strinjam...pr seb začni, k si prov fejst bejbika, vredna ljubezni! Predvsem pa svoje! A se zavedaš tega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vejšde, bejbi...kdr češ! Drgač se pa z lio tud strinjam...pr seb začni, k si prov fejst bejbika, vredna ljubezni! Predvsem pa svoje! A se zavedaš tega? Veš, prav v tem je problem, ker se tega ne zavedam No, sploh ne vem zakaj pričakujem, da me bo kdo imel rad, če sama sebe nimam rada. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, prav v tem je problem, ker se tega ne zavedam No, sploh ne vem zakaj pričakujem, da me bo kdo imel rad, če sama sebe nimam rada. Ja, poznam ta problem...ga mam večkrat tud sama :xx!: ...ampak priznaj, če se globoko zazreš vase in se vprašaš, če si vredna ljubezni in če si dobra oseba, veš kakšen je odgovor, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, poznam ta problem...ga mam večkrat tud sama :xx!: ...ampak priznaj, če se globoko zazreš vase in se vprašaš, če si vredna ljubezni in če si dobra oseba, veš kakšen je odgovor, a ne? To imaš pa prav Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Želim si, da bi spoznala nekoga, ki bi me imel rad. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To imaš pa prav No, a vidš, kok sm pametna???? Fajn bodi, mala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vejšde, bejbi...kdr češ! Drgač se pa z lio tud strinjam...pr seb začni, k si prov fejst bejbika, vredna ljubezni! Predvsem pa svoje! A se zavedaš tega? Saj ni enospolnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni enospolnik Kva me hecaš? Mislm da bom začela trojno jest, da se do piknika za 50 kg zredim, pol boš pa vidu hudiča, k bom mela spet npge na teb ....tist v Izoli ni blo še nč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, a vidš, kok sm pametna???? Fajn bodi, mala! Nikoli nisem dvomila v tvojo inteligentnost Uživaj vlka! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli nisem dvomila v tvojo inteligentnost Uživaj vlka! Zmer bol s mi všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Uuu fajn to Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 osamljena, samo okrog sebe se ozri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ribi, pojma nimaš, kako se mi več ne ljubi biti na preizkušnji naj že neha s tem in naj se prepusti toku prosim prosim prosim xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 xrosex naj se hitro oglasi, da porihtava, kar je za porihtat, da se bova imela skrajno lepo...saj veš kje...kmalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Prosim, naj naredi prvi korak. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 za melodie Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Želim si, da bi ostala skupaj... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za melodie Hvala Če bi se to zgodilo, bi bil čudež desetletja, tako da hmm ne vem, upanje ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 plis pokliči me Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.