kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>plis pokliči me Saj te bo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Da se bo vse najlepse koncalo.Da posije toplo sonce, da se ti nekdo iskreno nasmehne. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 JZ VAS MAM RAAADAAA! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 fishi... naj zdajle.. v naslednjih dveh urah.. ce sploh kdaj.. pliiissss... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 xrosex lalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Jaz bi se zdajle sam objemala! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Saj te bo..... joooj plis da maš prav Sem si nardil simbol bližine, boljše da pokliče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi se zdajle sam objemala! pa se dejmo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ribi, saj veš xrosex naj prosim že neha s tem neprijetnim zbadanjem in zafrkavanjem, naj bo tak kot zna biti - prijazen, vesel, naklonjen in zabaven. rada ga imam. želim si, da bi se nama zgodilo kaj lepega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 želim si FANTA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Želim si, da bi mu najin poljub pomenil toliko, kot meni Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 želim si PUNCO!!!!! pismo, pa nikjer nobene...pa tolk jih je...a so vse dobre re s že oddane....zgleda že tko... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>želim si FANTA Dobiš, pošlji naslov na mr. Ninou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>želim si PUNCO!!!!! pismo, pa nikjer nobene...pa tolk jih je...a so vse dobre re s že oddane....zgleda že tko... dobro, sem se že pomiril, ni več tako nujno... se nikamor ne mudi... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 želim si, da se cela zadeva razjasni čimprej Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Hvala Ribi za vse do zdaj Ampak veš, ugotovila sem, da brez ljubezni ne morem živeti Zaljubila sem se, zaenkrat žal nesrečno. Vendar mislim, da ni nič izgubljeno, potrebujem samo malo pomoči. Vem, da sem mu všeč in da so druge stvari vmes, ki preprečujejo, da bi se ljubezen razvila. Prosim, naj razni strahovi, predsodki, principi in podobno, izginejo xrosex Rada bi ga čim prej videla in želim si, da bi me lepo presenetil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ribica, želim si ... saj veš ... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ...da bi prišel k pameti in srcu in se končno spravil v red.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Uh skozi kakšne preizkušnje grem Ribi. Zakaj? Še vedno prosim za isto stvar xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Želim si da bi lahko par ljudem rekel da jih imam rad, pa si ne upam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Želim si da bi lahko par ljudem rekel da jih imam rad, pa si ne upam c c c. Tud jaz mam tebe rada Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.