Larsy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Želim si da bi lahko par ljudem rekel da jih imam rad, pa si ne upam Kdor ne riskira, ne profitira! El Nino, upaj si! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor ne riskira, ne profitira! El Nino, upaj si! zakaj sam povem ribici pa pride na prava ušesa hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Naj me kdo reši! iz te ujetosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 želim si, da ta vikend hitro mine.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 želim si da ne bi bilo tako vroče in da bi lahko zaspal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 a daj a imate vroče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Ljubezni kaj pa naj... njen glas.. njen objem... njene besede... njene misli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ribica... hvala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 eh ribica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 želim da bi mi rekla da me ima rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Doti 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Ribica, pomagaj mu izraziti svojo ljubezen do mene. In naj se ne vrti več kot mačka okrog vrele kaše. Naj se osvobodi vseh strahov. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, pomagaj mu izraziti svojo ljubezen do mene. In naj se ne vrti več kot mačka okrog vrele kaše. Naj se osvobodi vseh strahov. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Doti 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Melodie, enako tud teb. Bo ribica pomagala, da se fanta mal zmigata, a ne? Hvala, dobra ribica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melodie, enako tud teb. Bo ribica pomagala, da se fanta mal zmigata, a ne? Hvala, dobra ribica. Jaz bom kar pustila, naj se samo uredi, držim pa pesti za vse vas (hvala tudi tebi ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 da bi rekel "what took you so long?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>da bi rekel "what took you so long?" What took you so long, what took you all night,what took you forever to see I`m right he he Želim si, da bi trajalo večno..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Želim si, da bi se mi opravičil, da bi lahko šla naprej. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Želim si.........da bi ga po dolgem casu zopet videla, ker ga ze mocnooooooo pogresam!!!! Pa zelim si da naredim se ta dva izpita!!! Prsim mihaj z repkom Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Men pa mal pomigi ribica za kakšno akcijo, hehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Želim si, da bi rekel, da me ljubi in da mu pomenim največ na svetu. Nočem bit šele na 4. mestu Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ....želim si, da bi mi lahko enkrat rekel, da me ljubi ...in da bi mu to lahko rekla tudi jaz.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Zelim si, da se mi izpolni 2. najvecja zelja!!!!!!!!Prosim prosim migej !! oblubm da bom bla pol naprej pridna, ce se mi tole uresnic!! Ne bom vec brezglavih traparij po svetu delala hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jaz si pa želim, da ko mi reče da me ljubi, da to zares misli in čuti Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Želim si, da bi končno razumel, da ga imam res rada . . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Zelim si, da mi rece da me ljubi in da me je mocno pogresal in da dajem smisel njegovemu zivljenju, kot ga on meni :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.