Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>da bi mi kdaj že katera rekla, da me ljubi...bom že potem razmišljal, kolk je iskreno in kolk prihodnosti ima ta izjava x:o)x

xrolleyesx cashy če boš vse dneve tule visel, ti bo življenje spolzelo :inocent: in nobena ti ne bo v oči pogledala in rekla "ljubim te" treba it VEN.. sto načinov spoznavanja deklet xsrcx veš kolk jih je samo na gorenjskem x:px če ne greš do LJ x:Dx :palec: VSE BO TUDI LJUBEZEN PRAVA ZATE xflowx :detelca: xsrcbumx prišla ko bo ČAS zato xsrcx vse dobro ti želim... :2src: x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hihi, principeska, se čist strinjam...življenje bom preživel, ne da bi ga živel.

Neki ne štima tuki notri w:Iw

xDDx :palec: ti si se tko mlad in lep fantek x;)x x:Ix in se vse lepo je pred teboj xsrcx samo zacni ziveti tukaj in zdaj :palec: xsrcx vse pride na pravo mesto ob svojem casu.. x;)x tudi LJUBEZEN :love: ne bo sla mimo tebe x;)x

• 3 weeks later...

...da bi imeli ljudje malce več sočutja. In da bi z mano ravnali tako kot jst ravnam z njimi! In da bi bili odkriti in znali prenest kritike tudi na svoj račun! Ni težko se enkrat nasmehnit pa narest nekaj dobrega za nekoga, tut ubije te ne! Ubija pa kadar ti nekdo za nasmešek vrne nejevoljo, čeprav si v hujšem zosu kot je on sam! TO PA UBIJA, ČEPROV SE TEGA NE ZAVEDATE - OČITNO!

In vsem tistim ki jim tega ne bom nikoli povedala, če spravljam ta trenutek mojo dušo na plan >> Moja odločitev je če bom do vas prijazna in če sem je iskreno, ne nategujte me in ne ravnajte z mano kot s strojem, ki mu lahko vse servirate, ki bo vse pogoltnil in šel naprej kot da se nikoli ni nič zgodilo. Žal mi je, če se ne zavedate kolk ran pustiš človeku, vsakič ko zabiješ žebljiček in greš sebično naprej! Da vsakič samo zabijaš žebljičke, se pa redkokdaj spomniš rečt oprosti al pa rad te imam, samo sebično divjaš skozi življenje, ne da bi se enkrat ustavil in si rekel da ti je morda mar za vse ljudi ki gredo mimo in si želijo pustit pečat v tvojem srcu!

In želim si da bi ljudje enkrat v meni videli tisto, kar jim nosim na pladnju, sebe in tako kot sem. Nisem spletkarka, skor vam je uspel, mi v glavo ubijate da morm bit prasica, NE BOM!!!

Pa nisem slepa tut če mislte da sm naivna in da ne vidim pol stvari, slep je sam tist, ki ne premore it naprej ne da bi zameril in ne da bi v svetu ustvarjal negativno energijo! Vsemu je treba dat priložnost in željo po tem da ustvariš nekaj dobrega, kar bo ustvarjalo dobro naprej, ne pa v kali zatret željo po nečem, kar bi lahko po korakih in morda ne treh ampak 50-ih obrodilo nekaj, kar bi osrečevalo ljudi!

In želim si, da bi nekaj ljudi na tem svetu vedelo, da sem hvaležna ker obstajajo in ker mi dajejo možnost s pomočjo njih tudi sebe dokazat v boljši luči in da imajo moč videt točno to, kar ne vidijo tisti, ki mi z zavezanimi očmi sežejo v roko in se v danem trenutku odločijo, da jih niti ne zanima kdo sem, ker bodo tako kmalu iz mojega življenja odšli!

Pa nene, da ne bo pomote - ŽIVIM! SREČNA SEM ČEPRAV JOKAM!

IN JA PREŽIVELA BOM, KER SEM SE ODLOČILA, DA ME NE BO POKONČALO! IN KO BOM STARA IN BETEŽNA PEKLA SVOJIM VNUKOM POTICO BO POMEMBEN TOČNO TISTI TRENUTEK IN TOČNO TISTI TRENUTEK BOM BOLJŠI ČLOVEK ZARADI VSEGA KAR SE BOM SKOZI TEŽKE TRENUTKE V ŽIVLJENJU NAUČILA!!!

In to je jasno kot beli dan - ker noči za svoje sanje in vse tisto v kar iskreno verjamem, ne poznam!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...