El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 A tvoja je tud šestka al kaj? pol pa za 69-ko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 kwa pa jz vem kwa ti misleš važn da bo 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Jst bi tud 6-ko ta tedn....lohk je pa tud več 7 al pa 8, sam za tok nism znala, je biw bl blef...you never know. Sam pol bo pa triple 6? Hmmmm....???? Držim pesti še za vaju Aiwa in Nino. Boh ve, če vidva isto 6-ko, kt jest mislta, glede na to, v keri temi smo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Js mislim tapravo šestko... tako lepo šestko iz imena ene lepotičke ... ona misli pa še lepšo šestko v indeksu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js mislim tapravo šestko... tako lepo šestko iz imena ene lepotičke ... ona misli pa še lepšo šestko v indeksu.... Ja kako ji je pa ime? PoŠESTka????hihihi A sm žleht, a ne? Sej Ninč ve, kaka sm. No hard feelings... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 hahahhaa pikica takule bla je 7 tak da fino! no ribi migaj za vse... ki te rabijo... jz te trenutno ne... vse štima v lajfu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 o kakih šetkah in sedemkah tule... a izpit???? a si dobila mojo čarovnijo včeri... miška, me veseli, da si kul in da ne rabiš ribice... saj veš, vsaka stvar je za nekaj dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 vem. ribika mi zmeri da tist kar je dobr zame hvala za čarovnijco... je prav prišla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 izpit 7, jessss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 hehehe... ma sem hotla sicer več, tud pisala sem 8 pa je pol neki mutil glede seminarske... (ki je bila seveda izvrstno narejena ) no važn da je za mano. ostanejo mi samo še 3 za letos Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 RAD SE MAM zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 jz te mam tud en mau Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz te mam tud en mau upam, de se mi ne bo na slabsh poboljshal... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 jz te mam tud Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 no , pa le ni tako hudo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 vse je bil le korakiz temev temo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 za človeško ribico je to ugodno, menda a si jamar, a nis Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 najmanjsh jama je pichkaen sam jamar gre not....pa she ta mora stat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ti kar pljuvaj, pa čisti.... sej ne more bit kaj lepšga not, če si do zdaj sam to srečal.... drgač pa je zdaj zima, zdaj bi moral stat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 hm pokvarjena scena... hhm js mam pa eno čist plemenito željo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 da bi izginila zdaj vsaj za trenutek iz tega sveta da bi se končno kolo zavrtelo v pravo smer da bi ljudje odprli oči in ne le gledali temveč tudi "videli" da bi se začele sprejemati prave odločitve da bi bla močnejša da bi imela duh bojevnika da bi razumela zakaj je vsako slabo za nekaj dobro da bi razumela zakaj se vse zgodi z razlogom da bi danes mirno spala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 petrca!!!!!!!! tud jz!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 že čutim kako ga fajn muva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ribica, jst pa še kr čakam, pa čakam, pa čakam....pa nč. A s pozbwa name? Njah, njah...bom še počakala, kaj pa čm druzga...bom ti pa fajn hvaležna, k bo kej v tej smeri zamigetal.... baj baj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.