Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moji Red Magic Woman... da ji bo toplo poknoči in da ji ne bo preveč dolgčas, k zdej me kšn dan spet ne bo, k lih urejam neke zadeve v ajdovščini... xcrossfingx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Slej kot prej Kati :palec: mogoče pa že res zelo ceniš to kar imaš pa se boš tega šele v nekem ključnem trenutku zavedala oz. začela zavedati x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:P ponavadi v tistem trenutku ko izgubiš :D hihi zato probaj mal prej :) evo js si tudi želim še bolj cenit tisto kar imam :) sm pogruntal da mam čist vse kar rabim pa še mal več :) zdej pa treba to cenit....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Da bi še mal držal pa ne padlo dol tok hitr kot ponavadi xrolleyesx :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:D zlomk glede na to da je to tema v kateri si želimo stvari.... a si želiš da bi se imel rad al kako? :D no js ti prvoščim... pa ti želim isto :D

ah nč nč da bi se danes mal zaklepetal z eno miško, mucko al kakorkoli že želi da jo kličem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...