Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, lahko je reči si rad te imam,poznam to, Vem,samo predaja je važna,ne sam misel usmirjat in se naslanjat na čutne užitke x:Dx

rad mam ja, vem x^x (ne rabm se dokazovat, zakaj bi tajil, če..)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

:2src: ko sem končno sebi rekla ...imam se rada in zaslužim si ljubezen in to res tako občutila ...sem doživela besede ...imam te rad

in jih sprejela v srce...

sedaj jih znam tudi podariti iz srca in ne iz glave...

in , ko nihče tega ne reče , ko simito želimo , tudi takrat nekje nekdomisli na nas , nas pogreša , nas želi , nas ceni ...je tu , nekje za nas...

mogoče nič ne pomeni , mogoče pa vsaj malo ...da polepša dan

rada vas imam ...lunatiki ...sončki moji... xsrcx

• 2 weeks later...

Želim si da bi srečal žensko ki bi jo res lahko ljubil , ki bi mi ljubezen vračala in delila življanje z menoj v dobrem in tudi v slabih trenutkih :o|o: .

Trenutno pa si želim samo notranjega miru, da se umirim in na novo zaživim.

Zlata ribica, upam da to ni preveč želja naenkrat :wub: :wub: :unsure: :sleeping:

'Zelim si, da bi mi REKEL, da me ima rad'.

Hmmm - zakaj bi moral reci?

A ni dovolj, da te ima?

Potem morda hoces drugega cloveka.

Onega, ki bo znal govorit lepo.

Morda pa bolj rabis tega, ki zna imet rad, brez da bi moral o tem skoz tudi govorit.

Takale zelja navadno nima energije uresnicitve...

Treba te energije drugace postavit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
x:Ix Želim si, da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav vem da se nobenega čustva ne da izsiliti, kajne?!? :wub:  :inlove:  xsrcx  xsrcbumx  xloveyx  :detelca:

je res, da morajo dejanja govorit zase. in itak, da večine lepe besede ne zadovoljijo. sam včasih je pa vseeno tko blagodejno slišat: kok mam js tebe rad! al pa kej podobnega. vsaj meni, no... sploh od partnerja, ki sicer ni radodaren s tovrstnimi izjavami. al pa sploh z besedami. in tudi ko izreče predvsem zato, ker ve, da si želiš, to slišat.

predlagam, da mu poveš, kaj želiš. morda ne takrat, ko nuuuuuujno rabiš dokaz ljubezni, takrat lahko ta prošnja izpade izsiljevalsko, in ga spraviš v zadrego. pač pa enkrat, ko sta oba lepo čist uizi in npr. klepetata o čem podobnem, pa mu tko btw namigneš, da če se kdaj počuti, da te ma ful rad in ma že skor na jeziku, da bi ti to povedal, da nej takrat kr potisne ven... da je tebi ful lepo slišat… da se ob tem počutiš tkopatko… skratka, poveš o tem, kaj tebi prinese takšna izjava. kolko te osreči in to. pa iskreno, valda, da bo tudi začutil. pol se pa itak on sproti odloča. ljubezen pa deluje tko, da te želi osrečevati in z informiranim imaš nekaj več možnosti, da kdaj slišiš kar želiš.

aja, pa pazi na svojo rabo željenih besed. prepogosta in nemarna uporaba, jim nekako odvzame del smisla, razvrednoti jih. cloveka lahko preplašijo, odvrnejo... lahko se počuti izsiljevan...

uh, sem naložila

x:Ix Želim si, da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav vem da se nobenega čustva ne da izsiliti, kajne?!? :wub:  :inlove:  xsrcx  xsrcbumx  xloveyx  :detelca:

s čustvi pa se da še kako manipulirati, jih izsililjevati. kaj fina papica, ki mu jo pripravljaš ni izziv?! x:)x

a ljubezen ni le čustvo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...