Apolonija 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Mah sej sm ugotovila da če globoko pogledam v oči....se prebere....in pri njemu....je vse kar piše....jest bi te dal zdele ornk dol.... in to je to...Pa tut v objemu čutiš če te ima rad....in ne čutim....v bistvu se ne mara objemat...objel me je samo enkrat....iz usmiljenja bi se skoraj lahko reklo temu...Tako da sem rekla tole ne gre.... (no, pa en dolg govor sem imela)...pa se je smejal pa rekel...a ti ni kul z mano.... ....rekla sem...a želi več....sem rajši sama s seboj.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Želim si,da bi lahko šla čez vsaj en dan brez misli: kaj bo jutri?Da bi ljubila kot da je zadnji dan..........in bila ljubljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Mah sej sm ugotovila da če globoko pogledam v oči....se prebere....in pri njemu....je vse kar piše....jest bi te dal zdele ornk dol.... in to je to...Pa tut v objemu čutiš če te ima rad....in ne čutim....v bistvu se ne mara objemat...objel me je samo enkrat....iz usmiljenja bi se skoraj lahko reklo temu...Tako da sem rekla tole ne gre.... (no, pa en dolg govor sem imela)...pa se je smejal pa rekel...a ti ni kul z mano.... ....rekla sem...a želi več....sem rajši sama s seboj.... ja, se mi je zdelo, da se pravzaprav sprašuješ, če te sploh ima rad... sej je zoprno, ma bodi zadovoljna, da si tako zgodaj dojela... neguj in spoznavaj sebe, to je najbolj zanesljiva pot, da srečaš koga, ob katerem se ne boš tolk spraševala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 jest bi te dal zdele ornk dol....in to je to...Pa tut v objemu čutiš če te ima rad....in ne čutim...v bistvu se ne mara objemat...objel me je samo enkrat....iz usmiljenja bi se skoraj lahko reklo temu...Tako da sem rekla....huh...tole ne gre...(no, pa en dolg govor sem imela)...pa se je smejal pa rekel..a ti ni kul z mano...rekla sem..a želi več..........................................................sem rajši sama s seboj.... ja je umetn pol ,haa boš zdržala, zdaj drž se Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Da bi ljubila kot da je zadnji dan.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lpeter 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 No, tisto o strateškem umiku je pa malo leva fora, če hočeš da te bo gdo imel rad, oz. ti rekel da te ima rad, je po moje najbolje da se trudiš da ljubezen sam deliš, kajti gdor seje ta tudi žanje! Umik je pa zame brezvezna poteza. x!x Pa vsem skupaj lep pozdrav!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 jest si tud zelim, da bi mi rekel, da me ima rad ampak ne vem, ce bom kdaj to docakala :o|o: Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 A VEŠ KJ NARED PREDLAGAM, da gledata kaki romantični muvi, pol pa boš vidla al je topel al hladen dečko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hmmm Ribi, kaj pa če bi me nekdo objel? Saj mi ne rabi rečt, da me ima rad, to bi bilo preveč zanj xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 Uf ja...objem.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hehehehe,a moj? Lohk dobiš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 akcija Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hehehehe,a moj? Lohk dobiš! Zmenjeno x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Mucica moja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kdo zdej? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kdo zdej? Ja ti,ne! A je še kera tle razn Bobnarja? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 jz pa gledam kaj si triplčk želi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kdo zdej? Ja ti,ne! A je še kera tle razn Bobnarja? Mnjami.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 jz pa gledam kaj si triplčk želi... Aiwica, je čist pozabla name! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Mnjami.... Kaj pol, a bi se stiskala, al ne? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jest se vedno rada stiskam....s tapravim.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ohohohoho,mam rad take mamice! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Še vedno si želim, da bi me tista oseba objela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.