Duh 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Life sucks!!! Make it better! :xx!: Kaj je pa tebe tolk negativiziralo, Natrix? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 želim si, da mine...kako že gre - Tudi to bo minilo!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Jaz si želim pred-novoletno povabilo na drink ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ... kjer bi ti rekel, da te ima rad. Hojla vanja, sem sam zarad tebe prisla v to temo zdajle (a ves da ne vem, ce sem jo ze sploh kdaj odprla)...Iz izkusenj na ... xxx ... imam nekaksen odpor (se opravicujem avtorju teme) do takole postavljenega... pa se ne oglasam, da ... ker ce nimam nic pametnega za povedat, je pac cist kul, da sem kdaj tud tiho. Sem te pa prisla pozdravit in ti zelim fajn drinkec z D osebo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Js si pa želim zdaj nekaj časa LJubezenski mir... nobenih bejbik v prekratkem krilu (prekratko je vse nad gležnji ) k zdaj se mi res ne da preganjat naokrog bejbik, tko da lunatke nobenih nude fotk, kak mesec, in lublančanke upam da bodo začele nosit bunde pa to, da si js mal odpočijem, od vsega tega, počasi in u easy.... me mal utruja stvar... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 želim si , da prideš, da me poiščeš , da si končno padeva v objem, ki bo povedal vse o najinem hrepeneju....najini večni ljubezni zapisani nekje med zvezdicami, saj ko si odsel si rekel, da sem in bom ostala tvoja edina svetla zvezdica na nebu in da ko se bos vrnil....mi jo boš prinesel na dlani..... hvala stvarstvu......naj uslisi mojo zeljo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 No, stvarstvo, te pa jo usliš, pa četud ne kužim kako bi naj revež principesi prinesel principeso na dlani, sam, k si že trolk želi, daj jo usliš, no...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 želim si, da mi uspe presenečenje, ki ga pripravljam za Božička, da bom uspešna Božičkica ter da se me malce naleze prednovoletno vzdušje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Naj se ti zelja uresnici... prides tudi na nas konec? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 hohoho (smeh Božičkice), z veseljem, prav pogrešam tvojo družbo... jutri rabim tvojo pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Naj ti bo ugojeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 želim si,da se sprejmem ,najdem,neham igrati,da si uspem vsaj v mislih doreči v celoti"rada se imam",da mi ob teh besedah ne bi šlo na bruhanje,da ne obstanem v tej luknji,da grem na prej kot sem se namenila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 SKWO, uspelo ti bo, vedi, da nisi sama... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 hvala,borism.vem ,da nisem sama a kaj ko niti sama sebe nečem sprejeti.mislim pa da mi ribica že pomaga in vaša energija.danes sem vsaj z malo več volje vstala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 želim si da bi čim lažje nehala kaditi... da ne bojo krize prevelke... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 za najboljši možen razplet... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 današnjega dne in vse naprej... sploh pa za danes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 za aiwo... naj premaga tole razvadico pa zame in za eno mi[ko.... da bi lepo štimala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 tudi jaz to zelim tebi in tvoji miski Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 jz tud za ninota in za miško pa zame en mau.... gre kr dobr. sam živčki so mal... sam mam zdej kamnčk k mi pomaga nič tnx xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 za:aiwa, el nino, michelle, borism....pa vse ostale tudi...tud zame mal... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Za Amis, Aiwo, El nina, Michelle in še koga zaplavaj Zlata Ribica xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Želim si, da bi jutr na božično.novoletnem koncertu fajn igrala... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 želim si, da bi moja duša nasla svoj pristan....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.