Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

... kjer bi ti rekel, da te ima rad. xrolleyesx

x:o)x x:px x;)x

Hojla vanja, sem sam zarad tebe prisla v to temo zdajle (a ves da ne vem, ce sem jo ze sploh kdaj odprla)...

Iz izkusenj na ... xxx ... imam nekaksen odpor (se opravicujem avtorju teme) do takole postavljenega... pa se ne oglasam, da ... ker ce nimam nic pametnega za povedat, je pac cist kul, da sem kdaj tud tiho. ;)

Sem te pa prisla pozdravit in ti zelim fajn drinkec z D osebo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Js si pa želim zdaj nekaj časa LJubezenski mir... nobenih bejbik v prekratkem krilu (prekratko je vse nad gležnji :P) k zdaj se mi res ne da preganjat naokrog bejbik, tko da lunatke nobenih nude fotk, kak mesec, in lublančanke upam da bodo začele nosit bunde pa to, da si js mal odpočijem, od vsega tega, počasi in u easy.... me mal utruja stvar...

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: :O:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:)x želim si , da prideš, da me poiščeš , da si končno padeva v objem, ki bo povedal vse o najinem hrepeneju....najini večni ljubezni zapisani nekje med zvezdicami, saj ko si odsel si rekel, da sem in bom ostala tvoja edina svetla zvezdica na nebu in da ko se bos vrnil....mi jo boš prinesel na dlani..... xsrcx hvala stvarstvu......naj uslisi mojo zeljo.... xsrcx

No, stvarstvo, te pa jo usliš, pa četud ne kužim kako bi naj revež principesi prinesel principeso na dlani, sam, k si že trolk želi, daj jo usliš, no...... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

želim si,da se sprejmem ,najdem,neham igrati,da si uspem vsaj v mislih doreči v celoti"rada se imam",da mi ob teh besedah ne bi šlo na bruhanje,da ne obstanem v tej luknji,da grem na prej kot sem se namenila...

Želim si, da bi jutr na božično.novoletnem koncertu fajn igrala... :cry: xmusicx xmusicx xmusicx xmusicx xmusicx xsuperx xsuperx xsuperx xduhx xduhx xlove2x xsmx xsmx xsmx xchatx xchatx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...