Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vedno me 'zmoti' tale tema, naslov...

Kok sem tega preposlusala na telefonu... xrolleyesx

Ona si zeli! :o|o:

da bi ji REKEL, skratka nekaj naredil, skratka necesa ne dela dobro, nekaj 'mora', nekaj se 'pricakuje'.

razmisljam - ce bi nekdo od mene kaj taksnega pricakoval, mu mensezdi ne bi mogla tega nikdar izustit. :D

Sory, ampak 1x sem se pac ocitno morala vtaknit. x:Ix :8):

*

(*apolonija, ne mislim tebe, pac tako si postavila, saj cist stekam, na splosno ne maram tega, nima zveze s tabo)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jutri, bi rad srečal spet njo... zaradi kere je moje življenje tako pestro, moje misli tako globoke, in srce tako poskočno... my Black Magic Woman...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>razmisljam - ce bi nekdo od mene kaj taksnega pricakoval, mu mensezdi ne bi mogla tega nikdar izustit. :D

jz ne morem. nikol nardit nč v kar me kdo sili... :xx!: enostavno dobim pol blokado in ne gre. pa itaq je velik bolš če pride iz srca xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Jst tud nocm nobenga v nc silt! Amapak si pa zelo želim, da bi mi nekdo rekel, da me ima rad in da bi jaz tudi to cutila do njega!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Vsem en lep dan. Tistim, ki ste sami pa....zdrzat bo treba.

Love you all. xsrcx

Hvala ribi, za tolažbo....tenks, tenks....

Zdej pa ne spet pozabt name, pa še kej v tej smeri, prosm, nared....hvala v naprej.

Tvoja pikica. x:Xx

Pa Ninu tud pomagi, k si res zasluž....pa Michelle in vsem ostalim, ki so te prosil za pomoč....Hvala.

To more sigurno nekaj pomenit - zadnjič sem sanjala zlate ribice, veliko zlatih ribic pa rešila sem dve tko da...fishy xgoldfishx mislim nate še ko spim x:Dx in zdaj nujno rabim uslugo >> več koncentracije, več energije, več elana, več ustvarjalnosti, več pozitivnih misli hja pa čim več izpolnjenih želja za vse proseče xcrossfingx x;)x

*WiGGle*WiGGle*

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...