El Nino 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ehja ribica... sej veš... don kihot je don kihot... daj mi intuicijo ki me bo vodila skozi, mline na veter... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 aiwa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 hwawa.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Ribica, pa ne, da te prosm za nemogoce? Tko zgleda...al smo te prevec vsi napadl, pa ne zmores?Jst tud ne morm vec...dons mam tak dan, da se u iber sama seb smilm, tko da mi vsaj pr tem pomagi, prosm, da bom nehala????Tenks anyway. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ehja ribica prejle sem bral temo ljubezenska pisma, pa sem se spomnil kolk lepo je kerga dobit... da bom spet kdaj kerga dobu po dolgem času, k so tolk dobra bi mi blo prav fšeč.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Prosim naj me kmalu poklice tist prijatelj, saj ves kateri,oz. naj me poklice ko bo pripravljen...Pa naj ne trpi prevec, raje name usmeri del njegovega trpljenja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 želim si, da neha sneg padat,ker ga je že tolk zamedlo,da bom cel dan samo kidal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>želim si, da neha sneg padat,ker ga je že tolk zamedlo,da bom cel dan samo kidal Kam se ti mudi, počak kak mesec, ali se bo stopil ali pa ga bo do takrat kdo drug skidal, medtem pa uživaj. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam se ti mudi, počak kak mesec, ali se bo stopil ali pa ga bo do takrat kdo drug skidal, medtem pa uživaj. eeemmm, kako pa bom šou vn z bajte?? p.s. hvala za tolažbo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 želim si da bi blo lepo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>želim si da bi blo lepo.... Držim pesti! Jaz si želim, da mi tale luna v tehtnici prinese kaj lepšega in bolj toplega v mojem srčku.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>eeemmm, kako pa bom šou vn z bajte?? p.s. hvala za tolažbo Čez okno??? Sej bo. Mčkn je pa treba potelovadt z lopato....veš kakšne mišice bojo...bejbe bojo pa dol popadale, k bojo vidle rezultat kidanja. Vsako trplenje se splača za neki.Matr sm pametna. Ignore that! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Pri nas imamo hišnika ki vse porihta, tut če prideš ob 6h zjutraj je čisto Ga pošljem naslednjič seal čeprav dvomim da je ustrezno pripravljen na vaše Gorenjske razmere Oh Gorenjska Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ribica... js bi rad spet kaj po dolgem času videl tisto rdečelasko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica... js bi rad spet kaj po dolgem času videl tisto rdečelasko... U, kaj pa če mene mislš? Jst sm bla lansk let rdeča....in to 6 let. hehe Dej ribica, rdečelaski mal pameti v glavo, da v dojela, kok fejst je tale nš fant! Ker pol se ga bo držala, kt klop!!!!! Migi, ribica, ti bomo vsi hvaležni za tole.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aiwa, a s ti ta rdečelaska? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, kaj pa če mene mislš? Jst sm bla lansk let rdeča....in to 6 let. hehe Dej ribica, rdečelaski mal pameti v glavo, da v dojela, kok fejst je tale nš fant! Ker pol se ga bo držala, kt klop!!!!! Migi, ribica, ti bomo vsi hvaležni za tole.... uh temu js rečem lepe želje hja no pikica že dolg se nisva vidla mrbit se te pa še rdeče spomnim ampak mene že cel dan matra ena rdečka uh kok je cute pa tak lep mailček sem dobil zjutraj upam da bo kaj vstala in pršla na net... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a s ti ta rdečelaska? če greš v fotke pogledat boš vidla da nisem.... nč rdeča... čeprov razmišljam o tem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Želim si želim..... da bi blo vsem luštno pa fajn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 aiwa tebi tut nebi slabo prišla kaka temno rdeča, ognjena barvica! Ampak seal ne vem kaj bi rekel, da ne bomo pol kregani če te nagovorimo Nino pa ja menda ne misliš da tista tvoja rdečelaska cel dan spi Lep dan vsem - želim si želim, da bi bil še naprej tkole lep dan pa sijal sonček pa...ja da bo vse luštno pa fajn seveda Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hja sem prav radoveden če je bla trnjulčica rdeča hihi no ampak najbrž bo že pokonci ji grem mal pisat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ne vem, a je bla mislm da je bla črna kaj pa zdej?! Rdečelaska ima en malček dela ampak se oglasi še kaj...ziher proti večeru, mi je ravnokar sporočila E še ena željica >> naj sonce prežene vvvvvveettter in mrrrazzzz Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Za mojo 6-ko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 uuuuu jaaa pa še za mojo!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.