Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ehja :) ribica prejle sem bral temo ljubezenska pisma, pa sem se spomnil kolk lepo je kerga dobit... :) xcrossfingx da bom spet kdaj kerga dobu po dolgem času, k so tolk dobra :) bi mi blo prav fšeč....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pri nas imamo hišnika ki vse porihta, tut če prideš ob 6h zjutraj je čisto x;)x

Ga pošljem naslednjič seal čeprav dvomim da je ustrezno pripravljen na vaše Gorenjske razmere x:Dx

Oh Gorenjska xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>ribica... js bi rad spet kaj po dolgem času videl tisto rdečelasko...

U, kaj pa če mene mislš? Jst sm bla lansk let rdeča....in to 6 let. hehe x:Ix

Dej ribica, rdečelaski mal pameti v glavo, da v dojela, kok fejst je tale nš fant! Ker pol se ga bo držala, kt klop!!!!!

Migi, ribica, ti bomo vsi hvaležni za tole.... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>U, kaj pa če mene mislš? Jst sm bla lansk let rdeča....in to 6 let. hehe x:Ix

Dej ribica, rdečelaski mal pameti v glavo, da v dojela, kok fejst je tale nš fant! Ker pol se ga bo držala, kt klop!!!!!

Migi, ribica, ti bomo vsi hvaležni za tole.... :palec:

uh :D temu js rečem lepe želje :D hja no pikica že dolg se nisva vidla mrbit se te pa še rdeče spomnim ampak :D mene že cel dan matra ena rdečka :P uh :D kok je cute pa tak lep mailček sem dobil zjutraj :) upam da bo kaj vstala in pršla na net...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

aiwa tebi tut nebi slabo prišla kaka temno rdeča, ognjena :vragec: barvica! Ampak seal ne vem kaj bi rekel, da ne bomo pol kregani če te nagovorimo x:Dx

Nino pa ja menda ne misliš da tista tvoja rdečelaska cel dan spi xDDx

Lep dan vsem - želim si želim, da bi bil še naprej tkole lep dan pa sijal sonček pa...ja da bo vse luštno pa fajn seveda x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ne vem, a je bla :inocent: mislm da je bla črna :vragec: kaj pa zdej?! :O:

Rdečelaska ima en malček dela ampak se oglasi še kaj...ziher proti večeru, mi je ravnokar sporočila :palec:

E še ena željica >> naj sonce prežene vvvvvveettter in mrrrazzzz xcivx xcrossfingx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...