Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 na zdej je pa še na nas jezen bejžmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ups ...ja prou no, sej bom tiho ...častna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 19.08 sem jo popoldan mahnil na Planjavo. Tisto praaavo Planjaaavo. Zahodno, zadnjo, višjo, rezervirano za neplanince, antiplanince, gorske posebneže. S polovično močjo, saj veste zakaj, saj ste brali kak komentarček - v upanju da si ne bom še bolj uničil hrbta.Med turo se mi je za hip utrnilo vprašanje - ali danes zmorem vse planirano in hitro našel odgovor. Seveda zmorem! Izrečem si novo geslo - na koncu bo vse dobro!Višje, kot sem šel, manj sem čutil križ in išijas je izginjal. Med oblaki sem bil v drugih dimenzijah, tam občutiš druge stvari. Zaveš se, da kljub vsemu VSE dimenzije vplivajo nate enako močno, le da jih vse naenkrat ne občutimo enako. Ko bom nižje, bodo občutki mestnih dimezij tudi zopet močnejši in z njo bolečina. Ampak ko si tam gor, juhuhu!Lahko bi rekel, da sem šel gor za dušo. Pa je zares nekaj lahko dobro za dušo, pa je hkrati kvarno za telo? Recimo če rečemo - prižgem en čik za mojo dušo. Potem so naše duše zelo subjektivne ali pa celo egoistične. Kakšna je vloga duha? On je gotovo nepristranski. A ker je hkrati tudi del vesolja, ne reče nič, neposredno ne vpliva nič. Ja, v sebi bom moral začutiti, zavedati se tudi malo več duha.Vseeno, bilo je nepozabno! Sedaj sem se odločil, da v letu dni dobro saniram hrbet, da bomo še kaj rajžali okoli po gorah.Evo namera je sprožena, vilinski simbol narejen, sedaj moram samo še verjeti, da to res - ZMOREM!Jasno da ZMOREM, saj sem se prepričeval v take stvari! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Tako!Po tem, ko sem prebral nekaj Hayinih knjig, da bi prišel do načina, kako miselno zdraviti svoj križ, se mi je stanje še poslabšalo. Bolj ko sem drezal v probleme, slabše je bilo.Sedaj sem si razjasnil, da - zmorem pustiti gore za nekaj časa na miru- zmorem spremeniti svoj odnos do sestre- zmorem najti optimalen način, kako povrniti zdravje hrbtenice in regenerirati okvarjen disk- zmorem izobraževanja, ki je za mojo službo nujno- zmorem vse, kar mi je namenjeno, da postorim. In zmorem o tem tudi napisati. Zmorem se tega problema lotiti širokopasovno - hkrati vlagati energijo, delati na več vzporednih področjih, a vse z isto namero, z istim ciljem. Zmorem! Piko, sedaj pa samo še na delo ! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ZMOREM DIHAT JA, ŠE VEDNO Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 ZMOREM DIHAT JA, ŠE VEDNO Ko si zares v zosu, tvoje počutje na nuli, si vedno lahko rečeš -saj zmorem še dihati, kajne? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Dones zjutraj me je spet hrbet spomnu nase... :xx!: In............. Sem si sam že v dosti stvareh pomagal z glavo in mislimi, pa na koncu tudi z določenimi postopki;Tud z hrbtom je veliko boljše, kot je boilo lani, sam pol sem se mal 'zapustu', k je blo poletje, toplo in me ni tako bolelo; Torej je čas za nadaljevanje in izboljšanje stanja.Še k 'dohtarji' niso vedel vzroka bolečin in mi še do danes niso postavili diagnoze in so rekli naj sam počivam pane obremenjujem hrbta preveč... :xx!: :xx!: ; če bi jih poslušal in počel tako, verjetno še danes nebi hodil..... , tako pa spremenit misli in jih usmeriti, da jaz lahko in da bom hodil, da me bo bolečina minila, če bom prišel do kopalnice in da bo še boljše, ko mi bo to uspelo; torej počasi z bolečinami iz postelje pa korak za korakom, v glavi pa: no smo že bližje, že manj boli (čeprav se je fizična bolečina samo stopnjevala) in tako do prvega zastavljenega cilja - kopalnica. In uspelo mi je.....bolelo je samo je bil pa fantastično dober občutek, da sem zmogel in tisti občutek mi je pomagal, do naslednjega cilja in tako dan za dnem. Počasi pa se je tudi bolečina sesula pod pritiskom, da jaz zmorem in da bom uspel in pregnal to neznpsno fizično trplenje.......... Tako na kratko, sedaj pa.... Sem se odločil znova, toda z višjimi cilji in željami, da bom bolečino dokončno pregnal........... In vem, da mi bo uspelo!! x!x In tako, kot je napisal Piko; samo še na delo! Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 saj zmorem še dihati, kajne? tako ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Trudi, ja zmoreš in mogoče ti bodo še Tibetančki malo pripomogli.... ko želja premaga bolečino, smo zmagovalci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 jaz tudi zmorem!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Aiwa seveda lahko in zmoreš, samo v glavi si tako naštimaj, saj lahko In ne ga sračkat x!x Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 treba ga je sračkat če ne ni zanimiv.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Težko, res je; toda da se samo če se odločiš, potem lahko in zmorešLia, ne se vdati.....potrudi se, boš lahko Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 eh kaj da ne, pa greš za vogl al za grm saj ne more skoz in povsod veter pihat bojevnik najde en ovinek, samo prej se more v glavi borit, ne z mišicami Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 samo prej se more v glavi borit, ne z mišicami Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 samo prej se more v glavi borit, ne z mišicami Še prej pa v hrbtenjači! P.S. Ko sem bil nazadnje sam na vrhu gore, sem pomislil - tule mora imeti človek pa že prav smolo, če ščije proti vetru... Recept je zelo preprost - če odpreš šlic in čutiš, kako piha notri, hja veter piha vedno samo z ene strani. Ne proti vetru scat - to je treba znati videti že prej. če to zmoreš ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 tota bo zaj kruta, samo j......ga tak so me naučili,Lia tak dolgo boš tam na "vetri lulala" dokler se ne boš naveličala,pol pa pride druga igrica... (sej nisem bla nič boljša ko ti- redno sem uživala v mazohizmu in svojih lastnih življenjskih kapitulacijah, no, zadnje cajte pa se mi več ne da kaj preveč) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 A kdo ve kako pa lulajo potapljači? A tam tud piha?potapljač že prej poskrbi za to, ..morda pa so obleke napredovale v kaki interni rezervoar Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 zlato žilo pa bogato prodaš in postaneš sam veliki vodja svojega življenja kdo zmaga? sam nad sabo zmagaš, samo tak zmaga nekaj velja dosežeš zadovoljstvo znotraj sebe, baš se boš potem še sekirala za... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Veš nekaj si pa dobro napisala...ljubi tako, kakor da še nikoli nisi bil ranjen P.s. od zlate žile, pa bogatijo sam kirurgi , je reku eden, da ma od vseh operacij najraje te sorte kirurška dela . Sama nad sabo pa ne mislim več zmagat. Rajš se prepustim.Eko, dost mi je bitk. Ko je posilstvo neizbežno se prepusti in uživaj; to bo zaj moj novi moto. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja, ljubi tako, kot da še nikoli nisi bil prizadet, kot da si bil v ljubezni samo srečen. Pa saj imaš čisto prav Lia.Saj jaz tudi ne zmorem, saj nobeden ne zmore.Saj v ničemer ni smisla, najboljše kr vse skupaj v temo poslat, a ne ALIpa pogledaš ven kako lepo Sonce sije in kako lepe oblike rišejo oblaki na nebo, se nasmeješ otroku, ko ti pove, da zdaj Božiček spi... VEDNO IMAŠ IZBIRO, izberi sončno Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 od zlate žile, pa bogatijo sam kirurgiin tudi tisti, ki jo prestane, ker potem šele zna ceniti svojo ritko in se bolj potrudi, da do tega v bodoče več ne pride Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Lia, se ti danes pridružujem, jaz se tud ne grem več, jok brate odpade. dovolj je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Lia, se ti danes pridružujem, jaz se tud ne grem več, jok brate odpade. dovolj je Poglej isto z druge strani.Glavno je, da to zmoreš reči in storiti! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.