nosorog 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Nisem kak poseben ljubitelj klobas, ampak če kdaj kakšno že požrem, mam zraven rad kakšno dobro prilogo. Ko sem se klatil po Rusiji, so mi nekoč postregli s klobaso in prilogo, od katere sem na hrbet padel in začel od zadovoljstva blago potrzavati z okončinami (lalala). Tej prilogi tam pravijo adžika, naredijo pa jo takole: Sestavine: 2,5 kg čim manj sočnega paradižnika, 0,5 kg paprike, o,5 kg kislih jabolk, 3 hudi feferoni. Vse skup spustiš skoz mesoreznico oz. narežeš. Dodaš 200 g sladkorja, 2 dcl sončničnega olja, 1 dcl kisa, 1,5 jedilne žlice soli. Kuhaš 3 ure. Ko odstaviš, dodaš 200g stisnjenega česna, dobro premešaš, daš v kozarce in vakuumsko zapreš. Zadeva je res ubitačna. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sliš se zanimivo. sam za probat res ne morš narest take količine. bom povedala naprej da mi bojo nardil. men se ne da pacat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tole bo unim dvema zih ushechchist slovensko zvenio tole ime :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kerim dvema? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.