Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Premišljujem o fantu moje hčerke. Kako naju sprejema z možem. Kako se počuti v našem domu. Kako so sprejeli nas oz. naše partnerje naši starši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sanjalica pozdrav! Le glej, da boš v redu tašča , brez skrbi, da obstajajo, jaz imam srečo s svojo, pa tastom tudi, upam, da tudi soproga isto misli o mojih . Lep večer, me veseli, da te lahko ponovno po daljšem času ponovno berem v etru, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Zanimivo. Dolga zgodba. Mene apriori ne, ker niso želeli, da moja zamenja fanta. Pol pa so se trudili na vse žive načine, sam v tistem kar je meni blo pomembn ne. Sicer pa mi je blo vseen, ona je bila moja "boginja", zanjo sem bil pripravljen marsikaj požret....tud od njenih ta starih. Pa tud sem. Sem pa začutil kmal, da so me sprejeli in to mi je bilo edino pomembno, vse ostalo so nianse. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jaz ne bom imela teh problemov, ker se ne bom porocila Od bivsega me najbrz niso kaj prevec marali, ker sem posebna. Moji njega so pa so se opekli.Brezveze. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 njeni: mene ne.... ker sem baje preveč zjalast ter neresen :o|o: moj oče (ker mame nimam več): mojo ja in upa, da bo poroka........ :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 zjalast???? (kaj pomeni?) neresen???? ... khmm...kvečjemu strog, pikolovski, neresen... ; kakšne napačne informacije sprejemam s tega PC-ja... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 neresen; ja, ker je ona skoraj 35, pa mene ne zanimajo otroci, poroka itd........ zjalast: ja, ker vsako ogovorim, ker se skoz hvalim..... (pa če sem res tko dober: kwa čem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kako pa naslavljate tašče oz. taste?Z imenom, z "mama", "ati", vikate? Bobnar in???...."kandidat za tasta" bil še naprej tako navdušen po srečanju? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 heh, samo pr enih sm bil sumljiv drugač čist okje, nikol problemov mel... enkrat pa je blo res zanimivo...eno sn tak začarau, da me je hotel foter sam spoznat, še preden sem stopil v bajto js sem tud taščam blazno všeč.... velik bolj kot njihovim hčeram... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kako pa naslavljate tašče oz. taste?Z imenom, z "mama", "ati", vikate? Bobnar in???...."kandidat za tasta" bil še naprej tako navdušen po srečanju? :o|o: vikam, po imenu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ti si pravi bigamist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tukaj sem si poenostavila zadevo... izbrala tipa brez živih staršev Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kako pa naslavljate tašče oz. taste?Tastar in tastara ... ne glede na starost .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 vikam, po imenuJst tud. In to se mi zdi edino pravilno, tikanje pa, če si to želijo pa če mi gre......če ne pač ne, nič hudega. Sedaj vikam in mi je tak tud ok in lažje, kot če bi forsirali tikanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 js sem tud taščam blazno všeč.... velik bolj kot njihovim hčeram...Pr men je na sreč blo vedno obratn. Me tašče niso glih ljubile, no. Kaj me briga, glavn, da so me hčere. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sicer pa mi je blo vseen, ona je bila moja "boginja", zanjo sem bil pripravljen marsikaj požret....tud od njenih ta starih. Pa tud sem. Sem pa začutil kmal, da so me sprejeli in to mi je bilo edino pomembno, vse ostalo so nianse. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Samo res, mene so tudi "kandidati za taste" imeli rajši, kot "kandidatke za tašče" In moja mama obožuje svojega zeta (mojega moža)... Jaz sem vikala in govorila "mama" in "ata" oz. roko na srce, najraje sem se izognila poklicati... V hecu sem pa sem uporabljala imena Miiiiicii... Pa nobenega ni več.... Temo pa sem načela, ker me je danes ta "mulc" (hčerkin fant) poklical "mami" pa mi je žlica zastala v zraku.... :o|o: Modro sem molčala...ampak na forum pa sem se mogla prit "potožit" **** V Mickovi izjavi je resnica in pot do uspeha v zakonu - da se tastu in tašči pokaže njuno mesto: ONA JE BOGINJA... in ONA ima sedaj primat v življenju njunega sina.... Čuvaj svojo boginjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...problem pa je, da po nekaj letih ugotoviš, da je na tem svetu še kr neki boginj....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Čuvaj svojo boginjo. ok, pa popravek: Čuvaj svoje boginje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ..problem pa je, da po nekaj letih ugotoviš, da je na tem svetu še kr neki boginj..... zato se je bolje pozn žent, ane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no, jst se še nisem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ooo, taščice & tastki! Pri meni je kar skozi en in isti "vzorec": - moji starši niso sprejeli nobenega mojega tipa (no, sčasoma malo že, ampak glih navdušeni niso bili nad nobenim), - mene pa so sprejeli vsi starši mojih tipov (nasplošno me starejši ljudje hitro sprejmejo) Posebno radi pa so me imeli starši od mojega prvega tipa. Še zdaj (po 14-ih letih razpadle zveze!), ko me kje srečata, me objameta in vprašata, kako sem! Njegova mama mi vedno skoraj s solznimi očmi reče: "O, Tamarca, naša nesojena nevesta!" Enkrat pred leti mi je rekla, da ji je prav nerodno, ko se zmoti in svojo sedanjo nevesto pokliče po mojem imenu. Ja, res, bolje sem se razumela z njima, kot z njunim sinom. Tudi starši od ta drugega tipa so fajn. Z njimi imam stike, ker je moja hči njuna vnukinja, in se mi zdi, da me imajo sedaj še rajši, kot prej, ko sva bila z njunim sinom še skupaj. Nekako me bolj spoštujeta in sta bolj prijazna z mano - še posebno mama. Oče je bil itak tudi prej zelo kolegialen do mene. Ta zadnja tašča pa je bila :xx!: . Nikoli je nisem marala in še zdaj mi zna kdaj prav pokvariti dan. Ful je hinavska, zahrbtna in koristoljubna, pa še glupa povrhu. Če je kaj dobila od mene, se je ful slinila, drugič pa grdo govorila o meni, in to take neumnosti, ki ne spadajo nikamor. Njenega moža pa nisem poznala, ker je že davno umrl. Hmm... je pa zanimivo: prvi dve tašči sta obe Levinji (obe 2.8.), tale zadnja pa Dvojčica. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jest z 'tastom' in 'taščo', glih nisem imel konfliktov, tako neposredno....;Sam, ko pa je šla JanjaK sama domov k mami so ji dal vedet, da nočjo, da je z mano, da nisem 'taprav' in to zaradi tega, ker pač nisem 100% zdrav. In da kako bova pol mela otroke, kaj bo k bom starejši (če se mi zadeva poslabša) itd, itd.....;Pol se je pa ona (sicer so bli tle še drugi njeni osebni razlogi; to je bla po moje le pika na I), poslovila od njih. Ni se glih skregala, samo stikov pa nima več Moje mnenje je bilo, da je to njena odločitev; glede njenih stikov z domačimi, da če me nočjo videt, pač tja ne bom šel; njej pa nikoli nisem rekel, ali namignil naj ne gre k njim. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 No Trudi, tukaj si pa ti njen boginjec (moški od boginje ). To mi je tako všeč, ko zmoreta dva "zatreskanca" moč, da prerežeta popkovino in če ne gre zlepa, zmoreta zgrda, samo da sta skupaj... za take ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Starši morajo znati sprejeti odločitev svojega otroka, ljubezen.......vse ostalo je mimo, tako kot je mimo to njihovo ravnanje. Saj je odrasla, zna razmišljati, kot vidim zelo dobro , zaveda se eventuelnih posledic tvojih zdravstvenih blemov in jih je pripravljena prevzeti. Ona in ne oni. Torej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.