Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 In hčerka in sin me velikoX pokličeta po imenu...sta me vprašala če lahko, pa je bil moj odgovor VAJINA IZBIRA . So meje Sokrates; vendar če otroci vedo, kje je meja in obstaja neka harmonija - zaupanje v familiji, potem otroci ne poskušajo prestopiti te meje oz. se o tej meji še preden bi jo prestopili pogovorijo - potem tudi do nekih trenj, borb ne prihaja... Je pa res, da koooomaaaaj čakam da mine puberteta (pri hčerki, ne pr meni :o|o: ) in ta večna nihanja razpoloženja (urno niha od evforične sreče do melanholije in depresije pa spet otroške razigranosti do filozofske morbidnosti... )... Ideja Rachek...kako sproščeno se res sploh počutimo v družbi tastov in tašč... so nam prijatelji?, znanci?, mimohodniki?, bi si želeli z njimi bolj iskrene stike, se lahko z njimi pogovarjamo o krizi v zakonu z njihovimi otroki, o tem, da "so naši zakonci razvajeni mulci, ki ničesar ne vedno storiti... "... itd...itd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Eh, kaj nej rečem na vse tele komentarje - jest sem mojo (zdej že neki časa bivšo) taščo klicala po imenu in jo kr sprejela za "svojo" ona me pa ni marala in me je gledala "pr bajt" sam zaradi hčerke.Ko sva šla narazen, mi je lepo povedala, da če me bo videla na cesti - se bo obrnila stran. In verjeli ali ne - to redno počne. Samo še tilnika si ni zlomila, tako močno stran se obrača, ko greva ena mimo druge... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Naslednjič ji pa ti jezik pokaži s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ko sva šla narazen, mi je lepo povedala, da če me bo videla na cesti - se bo obrnila stran. In verjeli ali ne - to redno počne. Samo še tilnika si ni zlomila, tako močno stran se obrača, ko greva ena mimo druge... hah, si to kar predstavljam hudič babji ,Zaprisežena Vrtavka, ja ,ko se bo naveličala bo že dojela svojo zatohlost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Naslednjič ji pa ti jezik pokaži ja točno tako, ja..heeeeee Jest upam še kej več tak bi ji delau,da se bi me izogibala na dalč, ne sam nemočno vrtela glavo na svojem trpkem vratu, ampak bi spremenila smer Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jp Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ampak se nikoli nisem v njihovi druzbi pocutil vredu. j. hja, to je bit tujec med poznanimi; se tut niso trudili dovolj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 so nam prijatelji?, znanci?, mimohodniki?, bi si želeli z njimi bolj iskrene stike, se lahko z njimi pogovarjamo o krizi v zakonu z njihovimi otroki, o tem, da "so naši zakonci razvajeni mulci, ki ničesar ne vedno storiti... mimohodniki, jakak so smotane take osebe, ki Zahtevajo celo kak naj se jih kliče ti pa sexaš z njegovim sinom al hčerjo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 El Nino glasba za vsako priložnost, vedno najdeš vzporednico .glasbenik pač Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 a dej nehi, a res hja, zakaj ne, če te oseba prpravi do tega, zakaj bi to tolelirali, hmmmfamilja se naj bi razumela in spodbujala, ne pa primerjala med sabo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kaj si mislite o tem, da vas starši kličejo po imenu..... in ne mama oz. ata (oči, atek)....men je to ful kul ...........čeprav se večina zgraža ...... :o|o:Mi ne pride na misel, da bi klicala starse po imenu. Oči in mami. In tko bo, ko bom 30,40,50 Tudi moji starsi klicejo svoje tko...Tak, da se mal zgrazam ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Po mojem je pa to kako jih kličeš čisto stvar navade. Kot npr. oči, ati, tati, tata, kaj jaz vem, kaj še vse obstaja. pač poveš kako želiš da se te kliče in to je to.Jaz sem vse 4 najprej vikala, pa smo se zmenili, da prešaltamo na ti. Dokaj hitro, no še najbolj sem imela probleme ta pravga tasta tikat, bom pa kaj bolj konkretno o mojih dveh garniturah, ko bom imela mal več časa. Zaenkrat pa samo to, da so , predvsem čustva pristna, česar v moji familiji ni. je bil sicer tudi bum crash bang, samo ni nobenih zamer . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kaj si mislite o tem, da vas starši kličejo po imenu..... in ne mama oz. ata (oči, atek)....men je to ful kul ...........čeprav se večina zgraža ...... :o|o:Jaz moje starše kličem mama in tata, in tudi moji otroci mene kličejo mama. Mi pa kdaj rečejo tudi "madrson" ali "madr" (mother). Enkrat me je tamau v trgovini poklical "madr", pa so vsi debelo pogledali... potem pa poslušali, če smo angleži. Se mi zdi pa čisto ok, da me kličeta mama. Sicer jima ne bi nič zamerila, če bi me kdaj poklicala tudi Tamara - ampak učila pa sem ju, da mi rečeta mama. Tamara me itak vsi drugi kličejo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Taščo kličem po imenu al pa Taščica, tasta pa...ups...šele zdej se zavedam... Fotr, al pa Tona... njo tudi striktno vikam, njega pa tikam...Taš me kliče Mt, al pa Mam... moja bodoča zeta pa me loh kličeta kakorkol, sam da bo na meji človeškega... drgač se me bosta morala pa kr mal pazit...Zanimivo, da me vse Tašine prijateljice tikajo in kličejo kar Maja...pa včas mi kakšen mail pošljejo, al pa me tut pokličejo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Evo še o mojih tastih in taščah. S ta originalnim tastom se mi zdi zelo zelo fino pogovarjat, je razgledan in bister, samo zna biti na momente zelo naporen. Vem da me ima rad, pa da mi želi vse najboljše in da če bi bilo treba da bi priskočil na pomoč. No k njemu spada ta posvojena tašča katero spoštujem kot žensko, mati, mačeho in ženo, pa sva si zelo blizu. Rada poklepetam z njo. Potem je pa še ta originalna tašča , ki je pa v življenju že večkrat vse skupaj postavila na glavo. Ta moment mi deluje srečna in ji privoščim. Vmes se je sicer želela vmešat v eno najino zadevo, pa smo potem ugotovili, da je to najina stvar. No je vedno pripravljena priskočit na pomoč, se lahko čisto vse z njo pogovarjam. Fajn je no . Ta posvojen tast ima pa itak 2 familiji za oskrbovat na nek način, pa ne pridem na vrsto , je pa prijazen in spoštljiv. Tako da tule se lahko samo hvalim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Zanimivo :o|o: No sam da si zadovolna z njimi, če že skom drugim nisi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 He he he, saj sem z vsemi zadovoljna. Z vami, ki mi prinašate sonček zaradi žarkov, z ostalimi pa zato, ker sem se česa naučila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Trudi...a ne kje to zveš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Majčka a veš, da tudi jaz tule marsikaj novega izvem . Če že ne iz drugačnega razloga pa tule dostikrat nastanejo dobre debate, do katerih ni nikoli prej prišlo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ... ... jez bi tut loh kej zvedla...sam ne bi blo tko prijetno, zato raj držim "jezik"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Huh, moja tašča odprla novo fronto. Zahteva od mene da jo tikam, že cel čas ...11 let jo vikam in mi je to najbolj normalna stvar na svetu. Odkar sva se poročila zganja teater, da jo moram tikat in s tem ko jo vikam, pravi, jo PONIŽUJEM in sem MILOSTNA do nje. Ne štekam, res ne. Včeraj se je še z mojim spičla zaradi tega, kakšna da sem nespoštljiva do nje, ker jo vikam. Zadnje čase se vsakič, ko se vidive **spičive**...nekaj me vpraša in jaz odgovorim nazaj v vikalni obliki, pa ona dvigne nos in odvihra in v odhajanju se sliši govor o nespoštovanju itd... Vikam jo, ker sem tako navajena vikati starejše in vsa vzgoja in lepo vedenje itd....a ona si je zapičila v glavo zdaj to varijanto. Jo imam na sumu, če ne bi bilo to bi bilo pa kaj drugega.... A mi kdo lahko kaj svetuje v zvezi s tem? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hm, edino kar mi je padlo ob tem na pamet je, da ima mogoče občutek, da je odrinjena, da jo imaš na distanci, torej da ni čisto sprejeta . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 A mi kdo lahko kaj svetuje v zvezi s tem?Eh, začni jo tikat, če tako hoče, kaj bi se človek z malenkostmi ubadal.Preveč mozganja okoli takšnih stvari je povsem nepotrebno. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Janja a potem je stalno odtujena in zdaj nenadoma čuti, da mora biti **pridružena**? Aqua ...jah sem se tudi s tem ubadala, ker se mi res ne da z njo bosti...ampak se mi zdi tole bolj kot manipulacija z njene strani, je zelo pushy in pa če ni po njeno potem ni nikakor. Svoje mišljenje poskuša uveljavljati čisto povsod...saj ona se ne vmešava ...ampak... Bolj mi ne gre v glavo, glede na to, da je inteligentna ženska, kako lahko reče, da jo ponižujem s tem ko jo vikam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ja to sem mislila, da jo itak skoz moti, da ima občutek, da ni sprejeta,l pa če mora biti povsod vse po njenem, ji je v njej sami mogoče tudi jasno zakaj, pa hoče nekak nate pokazat da ga lomiš - čeprav neumna razlaga, da z vikanjem ponižuješ. To bi bila ena od možnosti. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.