Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mick, a ne veš, da je Korošica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 In kako je vam, na Koroškem živečim ona všeč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ampak Barbara je pa pri nas dobro kotirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kje je to pri vas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 :xx!: :xx!: :xx!: .....nič kaj dost ne vem o tem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A veš, da je mene Bučar izločil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A Franca? Od kod te je izločil? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Iz Desetih bratov in ene sestre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Bemu, sm mal utrujen že, pa je men tud IQ zgleda padu.....ker tega pa ne štekam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne veš, da je on bil največji Krjavel na predsedniških volitvah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A Franca? Eh, on je pameten dedc, pa kar pošten se mi zdi, sam res mal prestar za take funkcije, ne. Ti pa si glih v pravih letih za kako še ušpičit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Barbara je pet let mlajša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Naklada pa kot da je 20 let.......mlajša. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mmm, zna bit nevarna na listi SLS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ..kak to misliš....SLS. A ne na listi SDS? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Seveda, njim manjkajo glasovi ne SDS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Koga zdej to!?!?boba Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Aha. Za povolilno spet kao pomladno koalicijo? Sam SLS drugim k SDS in NSi tak ne more jemat glasov. Po moje je pa njej tam kjer je ob obilni plači čist lepo in dvomim, da se bo spustila v to avanturo. No, živi bili pa videli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Naklada pa kot da je 20 let..mlajša. tresajoče vleče besede, sj je škorpijonka Ženska se ne da kot, da želi pokazat,da lahko ženska osvoji sam vrh politične Slovenije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mene ne moti način govora ampak vsebina. Sicer pa navijam za ženske v politiki, sam za njo pa ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Aha. Za povolilno spet kao pomladno koalicijo? Sam SLS drugim k SDS in NSi tak ne more jemat glasov. Po moje je pa njej tam kjer je ob obilni plači čist lepo in dvomim, da se bo spustila v to avanturo. No, živi bili pa videli. Zakaj, saj nič ne tvega, če zmaga, bo dala tam odpoved, če ne, pa ostane, kjer je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Naklada pa kot da je 20 let..mlajša. tresajoče vleče besede, sj je škorpijonka Ženska se ne da kot, da želi pokazat,da lahko ženska osvoji sam vrh politične Slovenije Aha, se mi je zdelo, da ima iglo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.