Skoči na vsebino

Barbara

Guest sstane

Recommended Posts

Mene ne moti način govora ampak vsebina. Sicer pa navijam za ženske v politiki, sam za njo pa ne.
Hj Mik, sprjazn se, je Edina trenutno...še vedno mam v spominu tv oddajo,kak sta se besedno tepla mister Drnovšk in Barbra....

Vsebina mora bit narejena tut po ženskem vonju, da se oprime tut ženski del populacije x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 197
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj, saj nič ne tvega, če zmaga, bo dala tam odpoved, če ne, pa ostane, kjer je x:Dx

Mhm, men je prav. Mi je pa škoda SLS, ker dvomim, da jim lahko BB kaj pomaga. Je pa SLS bila vedno pomembna stranka na Slovenskem in bi bilo prav, da je tud sedaj, pa so nesposobnjakoviči. Žal. Ker le oni so bili zame neka zmerna desnica, SDS tak nimajo niti tradicije, niti drže, niti ne vejo kdo in kaj sploh so........približn tak kot SNS. Ti vsaj priznajo, da so nacionalisti, SDS se pa se grejo mal bele, mal rdeče, pa mal socialdemokrate, pa mal nacionaliste, pa mal skrajno desne.....kakor se jim pač zazdi, da bi blo zanje koristno. Sam blablablabla. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mene ne moti način govora ampak vsebina. Sicer pa navijam za ženske v politiki, sam za njo pa ne.
Hj Mik, sprjazn se, je Edina trenutno...še vedno mam v spominu tv oddajo,kak sta se besedno tepla mister Drnovšk in Barbra....

Vsebina mora bit narejena tut po ženskem vonju, da se oprime tut ženski del populacije x:Dx

Zate sta se besedno tepla, zame pa B ni segla Drnovšku niti do kolen x^x . Stvar pogleda, torej. BB je pravnica z mnogoletnimi nastopi v sodnih dvoranah, torej sicer retorično kar dobra, ni kaj, sam ko mi boš povedala eno samo konkretno stvar, ki jo je povedala, bom pa tud sam razmislu. Ker zame ni povedala nič druzga kot naučene in to priznam, dobro naučene, floskule. x^x

K. Čapek

Ti vsaj priznajo, da so nacionalisti, SDS se pa se grejo mal bele, mal rdeče, pa mal socialdemokrate, pa mal nacionaliste, pa mal skrajno desne.....kakor se jim pač zazdi, da bi blo zanje koristno. Sam blablablabla.
:vio: :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x:Dx x:Dx .....pismo, kaj zdej ti naj še slogan za solno stranko napišem tu gor :eek: :vragec: x:Dx Ha-ha.....eni imajo kar v imenu stranke...Nova Slovenija.......čeprav se mi zdi, da če bi oni zares prevzeli oblast bi se mogli preimnovat v "Ta zlo ta stara Slovenija". :vragec: x:Dx x:o)x Amen. x8Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...