Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mene ne moti način govora ampak vsebina. Sicer pa navijam za ženske v politiki, sam za njo pa ne. Hj Mik, sprjazn se, je Edina trenutno...še vedno mam v spominu tv oddajo,kak sta se besedno tepla mister Drnovšk in Barbra....Vsebina mora bit narejena tut po ženskem vonju, da se oprime tut ženski del populacije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Zakaj, saj nič ne tvega, če zmaga, bo dala tam odpoved, če ne, pa ostane, kjer je Mhm, men je prav. Mi je pa škoda SLS, ker dvomim, da jim lahko BB kaj pomaga. Je pa SLS bila vedno pomembna stranka na Slovenskem in bi bilo prav, da je tud sedaj, pa so nesposobnjakoviči. Žal. Ker le oni so bili zame neka zmerna desnica, SDS tak nimajo niti tradicije, niti drže, niti ne vejo kdo in kaj sploh so........približn tak kot SNS. Ti vsaj priznajo, da so nacionalisti, SDS se pa se grejo mal bele, mal rdeče, pa mal socialdemokrate, pa mal nacionaliste, pa mal skrajno desne.....kakor se jim pač zazdi, da bi blo zanje koristno. Sam blablablabla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Se mi zdi, da bi bila dober Rop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mene ne moti način govora ampak vsebina. Sicer pa navijam za ženske v politiki, sam za njo pa ne. Hj Mik, sprjazn se, je Edina trenutno...še vedno mam v spominu tv oddajo,kak sta se besedno tepla mister Drnovšk in Barbra....Vsebina mora bit narejena tut po ženskem vonju, da se oprime tut ženski del populacije Zate sta se besedno tepla, zame pa B ni segla Drnovšku niti do kolen . Stvar pogleda, torej. BB je pravnica z mnogoletnimi nastopi v sodnih dvoranah, torej sicer retorično kar dobra, ni kaj, sam ko mi boš povedala eno samo konkretno stvar, ki jo je povedala, bom pa tud sam razmislu. Ker zame ni povedala nič druzga kot naučene in to priznam, dobro naučene, floskule. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Se mi zdi, da bi bila dober Rop Ja, sam ona bi bla rop, ne Rop. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Saj niso predsedniške volitve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ti vsaj priznajo, da so nacionalisti, SDS se pa se grejo mal bele, mal rdeče, pa mal socialdemokrate, pa mal nacionaliste, pa mal skrajno desne.....kakor se jim pač zazdi, da bi blo zanje koristno. Sam blablablabla. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ker zame ni povedala nič druzga kot naučene in to priznam, dobro naučene, floskule. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Se mi zdi, da bi bila dober Rop Ja, sam ona bi bla rop, ne Rop. Za koga pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 za Slovenijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Katero, Novo, Našo, Aktivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 .....pismo, kaj zdej ti naj še slogan za solno stranko napišem tu gor Ha-ha.....eni imajo kar v imenu stranke...Nova Slovenija.......čeprav se mi zdi, da če bi oni zares prevzeli oblast bi se mogli preimnovat v "Ta zlo ta stara Slovenija". Amen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 "Ta zlo ta stara Slovenija". Amen. SOLVENIJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ....ti men nekak ne deluješ k Bajuk (razen po letih mogoče ), tk da.....raje Solvenija kot Nova Slovenija. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Madona, pozabil sem stranko registrirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...mah, pol se pač včlani v ZLSD Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A, namesto Pahorja Kaj bi pa punce rekle :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ....mah on je tk zdej v Bruslju al kje že, tak da........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A, namesto Pahorja Kaj bi pa punce rekle :xx!: Ua, plakale.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Za mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A, namesto Pahorja Kaj bi pa punce rekle :xx!: Zakaj pa namesto?Ne, njega pa ne damo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ste malo zamudile, toliko ste ga volile, da ste se ga znebile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja...to mi se danes ni jasno Pa sej bo nazaj prsu...zdej je spet kle konc naslednjega tedna bo pa zelo zelo bliz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ti, ti http://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/eusa_naughty.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 waaaaaw, kok luskan smesko ja jaz jaz...sorry.. Vsi zavijajo z ocmi, ko zacne michelle o pahorju govort Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.