Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ki te mam poleg lnf-a v službi še za radio čas. Bi pa, če bi me prej opozoril. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Jutri ob 20 RTS - soočenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sodeluješ tud ti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 a sodelujes?Ker drugace je tudi na POPu oddaja Volitve.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Teh soočenj je vse polno. Jutri sem na RTS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Če utegnem sigurno pogledam. Držim ti pesti za dober nastop. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 sstane pa de vidmo to komedijo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 se opravicujem za mojo nevednost ampak kdo je ta sstane, da na vseh televizijah nastopa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Sedaj se tema Barbara spreminja v temo Stane.No prav zato, Stane za zvečer! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 No, kaj je zdaj, ni nihče gledal RTS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Se šušlja, da bo nastopila na volitvah in po zmagi prevzela mandatarstvo za sestavo vlade. Dol mi visi. Kdor zmaga, je tako ali tako predstavnik krutega in liberalnega kapitalizma, pa če je to LDS, SDS, ZLSD, DeSUS, SLS, NSi, SMS, SNS, PRMĐŽĆ, LKITREC, LKJPTil, OPTIMAFKLJŽŠĐPQ1, OPTIMATREDFHGCYYQ2, je čisto vseeno katera stranka zmaga. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 No, kaj je zdaj, ni nihče gledal RTS Jaz nisem. Pa sem hotla. Pa niti ne vem kdaj naj bi blo to. Kaj je ponovitev?Sem gledala Rupla :xx!: , pa Jelincic - Podobnik dvoboj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 No, kaj je zdaj, ni nihče gledal RTS Jaz nisem. Pa sem hotla. Pa niti ne vem kdaj naj bi blo to. Kaj je ponovitev?Sem gledala Rupla :xx!: , pa Jelincic - Podobnik dvoboj K smo glih v tej temi ... Na TVS je bila včeraj zvečer samo Barbara. Jermanca! Ali ima Stane kak svoj program RTS? ali je to kaka radiotelevizijasol Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja men tudi to ni bilo jasno, ker sem prav gledala v Vikendu in ni bilo nic. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja men tudi to ni bilo jasno, ker sem prav gledala v Vikendu in ni bilo nic.Ko pa vi močvirniki niti kabla nimate do Štajercev To je Mickov studio RTS v Mariboru :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ajaaaaaaaaaaaa.....ja pol pa prej povej to...da je sam za stajerce..... Jaz sem pa ze upala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ajaaaaaaaaaaaa.....ja pol pa prej povej to...da je sam za stajerce..... Jaz sem pa ze upala... Kaj se bojiš, DD dobiš tudi ti, le da mi glasuješ za DS na svojem volišču. Smo po celi Sloveniji, le ta debeli nas bolj malo spustijo na nacionalno televizijo, jaz pa kandidiram v Mariboru, zato sem izkoristil RTS kanal, še dve soočenji imam v zadnjem tednu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Z Borutom je to šlo, kaj če se pa zdaj kak fosil pojavi na čelu Borut je ze fajn...Borut zna se je nauču znat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 glavno da Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 se je nauču znat ta je fina Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 tako kot vecina ostalih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 > tako kot vecina ostalih. .kukr vzameš, rad citiram, kar vidim resn in realn pomen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 moj prejsni post je odgovor na : "naucil se je znat" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.