Skoči na vsebino

Jezik

tinka

Recommended Posts

ne kapiram mojega jezika...se mi je pocasi cistil, od zacetka proti grlu, zdaj pa spet neki fleki ratujejo... :o|o: :sori:

ne vem, kaj bi to bilo...mogoce, ker sem sladke stvari jedla?!

vcasih je bil zelo nezdrav, zdaj mi boljse izgleda, ampak se spet nekaj kvari...stane, koliko soli moram pojest, da bo ok?! xcivx :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Tinka, kaj imaš vnet jezik, če je to, uporabi "majaron" in grgraj ta čaj, ravno v juliju in avgustu cveti in se reže dvakrat letno, če ga nimaš sama, ga ima verjetno kakšen sosed. Pri notranji uporabi ni potrebno pretiravati, ampak ti boš samo grgrala večkrat čez dan. x;)x

Buda, lepo in kvalitetno pri predstavitvi v tej temi... :palec:

Sicer pa jezik od konice proti notranjosti predstavlja:

glavni pljučni predel,

predel prebavil,

najglobje pa predel ledvic......Tinka, mogoče kaj grešiš na teh področjih, lep pozdrav, Borism x;)x :palec:

Sicer pa jezik od konice proti notranjosti predstavlja:

glavni pljučni predel,

predel prebavil,

najglobje pa predel ledvic.[/color]

TAKO, bORS, RES JE x:o)x

To za Majaron pa 1slišm :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane
ne kapiram mojega jezika...se mi je pocasi cistil, od zacetka proti grlu, zdaj pa spet neki fleki ratujejo... :o|o:  :sori:

ne vem, kaj bi to bilo...mogoce, ker sem sladke stvari jedla?!

vcasih je bil zelo nezdrav, zdaj mi boljse izgleda, ampak se spet nekaj kvari...stane, koliko soli moram pojest, da bo ok?!  xcivx  :eek:

Glih prav, ščepec cukra, ščepec soli x:Dx

Mislim resno, grlo te boli, ker na toliko rafiniranih hidratov, kot jih zaužiješ, ne preneseš toliko soli. Zmanjšaj vse, kar vsebuje sladkor.

• 3 weeks later...
Guest sstane

Vrba, s tvojimi diagnozami se popolnoma strinjam tudi s kitajsko terapijo, ne smeš pa pozabiti, da Kitajci še niso toliko podsoljeni, kot zapadnjaki, ker je njihov tradicionalni način prehrane najboljši.

Ampak, Ameičani in Donalds jim bodo že dali vetra, tudi oni pridejo k meni na soljenje x:Dx :palec:

Vrba, kako dobro si povedala... :palec:

pred časom sem bila navdušena, kaj vse se končno dobi v naših trgovinah..vsa zelenjava in sadje...ob vsakem času, z vseh koncev sveta...

pa me navdušenje že mineva...vedno več stvari kupujem na bio kmetijah, poleti pa zelenjavo z lastnega vrta...

tole o jeziku je zanimivo...

Astra

Per aspera ad astra

• 2 weeks later...

vrba najlepsa ti hvala za vse te odgovore! :palec: xsrcx

me zanima se vec, pa bom kdaj drugic, ko bo vec casa...

glede sadja: ga jem, vsakodnevno, zjutraj ( mi ne pase prevec, edina stvar, ki je v bistvu ne jem rada, pa se silim).

glede jabolcnega kisa, so mi ga odsvetovali zaradi drugih stvari,

glede stanetove soli, jo moram spet nabavit...

mogce je najbolje, ce ti pridem enkrat jezik pokazat x;)x :frog:

Kdo lahko spremeni svet?

A se tm tud s tem nektarjem nalivajo? Sm mislu, d je to bl domena Špancev oz. unih iz unga konca.

Morda se motim, a zdi se mi, da je to rekel Cankar. Pol se še nadaljuje ...jezik je večno ustvarjanje, blablabla

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

hm...ne bi vedla...mi je prisel na misel, ko sem te zagledala tule...

ma sigurno so kaj podobnega varili tam na hladnem...na ceskem je bil doma sigurno,

v amsterdamu je absinth bar, na dunaju sem ga pila enkrat bolana in takoj ozdravila cudezno,

van gogh si je uho odrezal zaradi njega,

cankar ga je pa ocitno dosti premalo spil!!! :wOOt:

vem samo, da je najdaljsa misica v telesu in da je fino ga imet, zdaj bi pa rada se, da mi dobro dela zdravo roznato in sploh... ne vem, tole citanje jezika je zanimivo.

se spreminja iz dneva v dan. zakaj o zakaj...? to bo treba raziskat.

enkrat sem imela eno obdobje, ko sm bla mala, sm imela en ametist okrogel, jajce, in se si ga stalno pod jezik dajala, sem ga po ves dan imela v ustih pod jezikom.

no, pa smo spet v kamnolomu.

Kdo lahko spremeni svet?

:palec:

... jaz vsake toliko (na obdobja) zvrkljam olivno olje - to je dbest za vse zivo.

Nisem pozorno prebrala vseh odgovorov, morda ga je kdo omenil ze...

Videla sem pri tinki, da so ji odsvetovali kis.

Ja, nekateri pravijo tako (zaradi zobne sklenine, v glavnem) - a med 'pristasi' domacega jabolcnega kisa in terapij, kur z njim boste tezko nasli dosti folka, ki bi se cezenj v teh smislih pritozevali.

Olivc cisti prek jezika, v konkretnem smislu pa se to dbest opazi pri zobnih oblogah - izginejo, 'raztopijo' se. x^x :palec:

Torej - olivc je zakon. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

itak, oliva mon amour! :2src: xcivx

vrba, hvala!

kako prepozno za oktoberfest...? saj se ni oktober! :eek:

drugace je pa z jabolcnim kisom tako, da so mi dali dijeto v zvezi s skislostjo...naj bi bila prekisla... x:o)x

sem eno obdobje pila zjutraja jabolcni kis z veliko vode in malo medu in mi je bilo prav fino.

trenutno pijem grapefruitove kapjice razredcene z vodo in mi je tudi ok.

moj jezik ni vnet...v bistvu ni velike panike in drame, me samo zanima. je bil ze hujsi in sem videla ze hujse x;)x

ti napisem en OS, seveda...ko bo malo vec casa xsrcx

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...