žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Teoretično je lahko nalagati, bi rad slišal, kako bi ti to praktično izvedel? In zakaj se ne aktiviraš in poskušaš svoje ideje tudi realizirati? Meni samo kritiziranje nič ne pove, to je najlažje in to zna vsak, kar marsikdo na tem forumu potrjuje, veliko težje pa je kaj tudi zares storiti. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Potrebno je ljudi pozdraviti ne pa zapreti, da postanejo mojstri zlocinov. Kazen se nikoli ni resila problema. V prvi vrsti pa je potrebno imeti zdrav sistem, v katerem ni tekmovalnosti in ki ne povzroča da taksni ljudje sploh nastanejo. TREBA DVIGNIT ZAVEST Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 O Bog kolk energije je blo zdajle v tehle postih, ko sem jih prebrala. No, malo ste se ohladili, upam, da je padel prtisk. .Vsi trije, powerslave, Tjazy in Mick ste super fantje. zakaj? Zato, ker vsi navajate, da je najvažnejša stvar DRUŽINA-NAJBLIŽJI. To pa je tudi bistvo vsega. Seveda imate vsak svoj poklic, oziroma mesto v skupnosti, kjer pa ni tako lahko izraziti tistega, kar čutite v sebi in ste v to tudi prepričani. Največ lahko vsi skupaj spremenimo, če res DOMA funkcioniramo tako, kot bi si želeli za celotno družbo. Toliko kamenčkov v celotmen mozaiku je motnih, da bo treba kar nekaj časa in truda, pa tudi višje pomoči, da se bo vse skupaj močno obrnilo na bolje. A nebi bilo lepo, ko bi videli po TV ju, ne le, da poslanec prostovoljno izvede "test", kako čez mesec z minimalno plačo, pač pa kako poslanci jokajo sami nad seboj, ker se končno zavedo, kaj se tam gredo. Upam, da bomo to kmalu doživeli Ah, ne vem kako bi reagirala v primeru nasilja nad kakšnim mojim bližnjim? Vem, kako si nemočen, če je psihično nasilje v družini, ker so akterji takšni igralci, da mi nebi nihče verjel, če bi to naglas povedala. Tako je to, dragi moji. Danes, se mi smilijo, vsi po vrsti, ker se nikogar več ne bojim. Zdaj vem kako resnično je reklo: LEVOVA KRVOLOČNOST IZVIRA V MOJEM STRAHU. Lep dan vsempeace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Pesha.. pozdravljena.. Drugace si v redu? Jaz sem cist cool samo trenutno mi ni, da bi sel na vse tole odgovorit.Škoda, da se ti ne da odgovoriti...........ko boš pri volji Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Vsi trije, powerslave, Tjazy in Mick ste super fantje. zakaj? Zato, ker vsi navajate, da je najvažnejša stvar DRUŽINA-NAJBLIŽJI. To pa je tudi bistvo vsega. Jaz govorim, da morajo druzine izginiti iz sveta.. le tako lahko izgine druzba, in nacionalnost in pripadnost NEveroizpovednim organirizanim politicnim relifgijam.Ravno tako izgine obcutek blizjih.. in rivalstvo.. Vsak clovek je enako pomemben in bi moral biti enako spostovan. Seveda obstaja clovek ,ki si mu bolj naklonjen.. ker se z njim vec druzis, ker si raje v druzbi enega ali drugega.. ampak to je cisto druga zadeva. Zdaj vlada obcutek.. nasa druzina in drugi.. kar povzroca locevanje in tekmovalnost. In ce je to vpleteno, clovestvo ne more zdravo funkcionirat. Vedno je potrebno vse razsiriti ne pa narediti se bolj ozko.. In ce razsiris ZAVEST se je nemogoce omejiti samo na druzino.. ker je to samo nekaj ljudi.. ki so se pac ta trenutek znasli na isti lokaciji. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Jaz govorim, da morajo druzine izginiti iz sveta.. le tako lahko izgine druzba, in nacionalnost in pripadnost NEveroizpovednim organirizanim politicnim relifgijam.Ravno tako izgine obcutek blizjih.. in rivalstvo.. Vsak clovek je enako pomemben in bi moral biti enako spostovan. Seveda obstaja clovek ,ki si mu bolj naklonjen.. ker se z njim vec druzis, ker si raje v druzbi enega ali drugega.. ampak to je cisto druga zadeva. Zdaj vlada obcutek.. nasa druzina in drugi.. kar povzroca locevanje in tekmovalnost. In ce je to vpleteno, clovestvo ne more zdravo funkcionirat. Vedno je potrebno vse razsiriti ne pa narediti se bolj ozko.. Hm, Tjazy, spet teorija mi štima nekak, do določene mere. Tudi jaz imam vse ljudi rada, vsakega na določen način. Energija nekaterih me bolj pritegne, zato se jasno z njimi več družim. ker me je moževa na poseben način, sem se z njim tudi poročila in z njim živim. Ker mi je, ker pač do njega čutim drugače kot do drugih in ravno ta posebej intenzivna čustva mi dajejo priložnost spreminjati sebe in svoj odnos do Življenja, kajti kakeršenkoli stik s komerkoli te postavi v drugačno situacijo, kot si je vajen, imaš možnost širiti obzorja, prav ta tako zelo intenzivna čustva ti dajejo moč za preseči globoko usidrane vzorce. Jaz to bolj vidim v smislu, da smo posamezniki, združeni v Univerzum in da celotno energijo najlažje spreminjaš tako, da narediš na sebi največ kar se da, vsi ostali okoli tebe so pa samo priložnost za tvojo lastno rast . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Danes, se mi smilijo, vsi po vrsti, ker se nikogar več ne bojim. Zdaj vem kako resnično je reklo: LEVOVA KRVOLOČNOST IZVIRA V MOJEM STRAHU. Lep dan vsempeace and lovecleanClean, takole približno si mislim tudi jaz, s tem, da se mi niti smilijo ne, vem da karkoli že kdorkoli živi je pač njegova pot, njegova lekcija, njegova priložnost. Če je lekcija kruta, je pač vse prejšnje preslišal in je tale konkretna samo priložnost, da nekaj doume in da lepše zaživi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Jaz govorim, da morajo druzine izginiti iz sveta.. le tako lahko izgine druzba, in nacionalnost in pripadnost NEveroizpovednim organirizanim politicnim relifgijam.Ravno tako izgine obcutek blizjih.. in rivalstvo.. Vsak clovek je enako pomemben in bi moral biti enako spostovan. Seveda obstaja clovek ,ki si mu bolj naklonjen.. ker se z njim vec druzis, ker si raje v druzbi enega ali drugega.. ampak to je cisto druga zadeva. Zdaj vlada obcutek.. nasa druzina in drugi.. kar povzroca locevanje in tekmovalnost. In ce je to vpleteno, clovestvo ne more zdravo funkcionirat. Vedno je potrebno vse razsiriti ne pa narediti se bolj ozko.. In ce razsiris ZAVEST se je nemogoce omejiti samo na druzino.. zanimiv, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tjazy, toliko govoriš o osvobajanju ljudi, sam pa se nikakor ne moreš osvoboditi Oshoja, a? Pazi, da ne narediš iz njega religije. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Če je lekcija kruta, je pač vse prejšnje preslišal in je tale konkretna samo priložnost, da nekaj doume in da lepše zaživi . JanjaK, ena redkih, ki si upa biti direktna, pri tem pa se zavedaš, da povedano velja tudi zate. Najbolj me moti, ko se vsi sekirajo zaradi drugih. Sam zase prav vsak ve (vsaj nezavedno), čemu se mu dogaja, kar se mu pač dogaja. Powerslave, sočustvuje z vsemi ubogimi, tistimi, ki so v vojni..........ne zmore pa sočustvovanja do potencialnega posiljevalca ali morilca? Tukaj pač nekaj ne štima. Če ima človek sočustvovanje do človeka nasploh, je to edino pravo, če ga premore tudi do deviantnih oseb, šele takrat pokaže razumevanje človekove narave. Clean v enem postu omenja, da ne more poslušati več jamranja in pritoževanja ljudi, ki z mezincem ne mignejo, da bi bilo stanje kaj drugačno. V naslednjem pa že pričakuje, kdaj bo vendar prišel tisti dan, ko se bo vse poravnalo, uravnovesilo, ko bo vse lepše, ker bo mati narava uredila stvari.........dejstvo pa je, da je že vse na svojem mestu, vse štima, za vsakogar nekaj se najde. Najboljše pri vsem pa je, da ima človek pri tem AKTIVNO VLOGO, saj ima vseskozi priložnost odločanja, izbire v svojem življenju. Kako posameznik oceni dogodke v svojem življenju je pa popolnoma subjektivne narave. Če dojemaš, kaj se ti dogaja, sploh ni slabih stvari, so zgolj priložnosti za izkušnje, za napredovanje. ......................Tamara Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tjazy, ja, ja, vem kaj mi hočeš povedati, pa saj sem tud jaz zato, za tako družbo, nikogaršnji otroci, dolžnost pa vseh, ja tudi jaz bi živela v taki družbi, seveda. A sedaj trenutno bi bilo pa cseeno lepo, ko bi vsak vsaj v družini tako funkcioniral, ne da je že v družini en kup nasilja, takega in drugačnega, pa tisti ki to izvaja še povrhu misli, da je prev. To sem hotela povedat. Saj si me rauzmeč, to vem, le gumbek je bil pravi in ti dal možnost, da ponoviš tvoje videnje prave ureditve sožitja.No, moje gledanje na to je čisto enostavno. Veš, da celotna svetovna ureditev po narodih še dolgo ne more priti do stanja, kakršnega imajo še redla prvinska plemena in skupine. S pomočjo vseh pozitivnih sil pa bo enostavno enako privlačilo enako do take mere, da bomo ljudje "iste jate" prišli skupaj in tudi spontano se bo takšen način življenja uveljavil. Saj drugačne poti jaz sploh ne vidim. Saj že govoriš težko z vsakim, pa ne, da bi bilo kaj narobe, da bi koga sodila ali podcenjevala pa sploh nimam pravice, le svet v katerem živim je čisto drug. To je tisto : vsaka stvar je črna in bela ob enem, odvosno kako jo gledaš.Dam prav Micku, ko je dejal, da je vse lepo pa prav, da še povej kako bi naredil kaj drugače (v tej gnili družbi), pa veš da ne moreš, dokler zavest ne pride do določene točke. Vse ima svoj ciklus do zrelosti. Na istem drevesu tudi niso jabolka zrela v istem času .Jaz se ne obremenjujem dosti s tistim, kar ni v moji moči, da spremenim na boljše, škoda energije. Je pa fino, da tukaj in zdaj lahko napiše vsak svoje mnenje.peace and lovecleanp.s.: Tjazy, stisni k sebi malo tvoji dve, še namesto mene ! Ah mal sem naložila zdajle, pa mi oprostite zato, tako pač jaz vidim vse skupaj. Čisto preprosto je svet narejen, le mi kompliciramo, kajne. Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 V naslednjem pa že pričakuje, kdaj bo vendar prišel tisti dan, ko se bo vse poravnalo, uravnovesilo, ko bo vse lepše, ker bo mati narava uredila stvari.........dejstvo pa je, da je že vse na svojem mestu, vse štima, za vsakogar nekaj se najde. Najboljše pri vsem pa je, da ima človek pri tem AKTIVNO VLOGO, saj ima vseskozi priložnost odločanja, izbire v svojem življenju. Kako posameznik oceni dogodke v svojem življenju je pa popolnoma subjektivne narave. Če dojemaš, kaj se ti dogaja, sploh ni slabih stvari, so zgolj priložnosti za izkušnje, za napredovanje.Hm, da bo kdaj vse tipi top, takole idealno dvomim, ker nas je toliko duš, na različnih stopnjah razvoja. Nihče ni bolj pameten, nihče manj, samo obdelali smo različne zadeve, različne se še učimo in da bi kdaj nastopil moment, ko bi vsi imeli točno enaka dognanja, bili modri na enak način, dvomim, ker je vsako Življenje duše njen lastni ciklus, čisto drugačen od vseh ostalih in Življenje je dinamično, vsi nenehno na različne načine in različno hitro napredujemo. Pesha, točno to, ja. Slabih stvari ni, so samo dobre, uživamo, ali pa dobivamo spoznanja s pomočjo katerih postajamo modrejši in znamo za temi izkušnjami bolj užiti Življenje. Vsaka priložnost v mojem življenju mi je bila darilo, da doumem Življenje in svet drugače, da se naučim drugače, polneje ljubiti, da se naučim uživati v čimveč detajlčkih Življenja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 Dva konkretna primera... Ko je zenska noseca.. ji medicina pove, da ima moznost iti v LJ ali celo v KR na neko nuhalno svetlino (ne vem ce sem prav napisal) ki stane 12.000 SIT, kjer ugotovijo ali ima otrok okvare.. in mnozicno nosecnice letijo tja.. in to je ogromno denarja.. Vcerja pa sva bila z Janai, ki je v tretjem mesecu na pregledu in na ultrazvoku gledava otrocicka.. kar je zelo zanimiva izkusnja.. in ginekologinja vprasa Jani ce bo sla na nihalno svetlino in receva, da ne.. ker itak brez veze tole.. in pravi ginekologinja.. no jo bomo pa kar tuki izmerili in v manj kot 5 sekundah je bila ta svetlina narejena. Halo?! Samo zmeri doloceno razdaljo in ce je preveliak je nevarno.. drugace pa je OK.In zaradi teh 4 sekund, bi midva morala vzeti dopust.. iti v LJ ali KR in placat 12.000 + potni stroski.. in bi to bilo minimalno 15.000 SIT. Tako si medicina polni blagajno... Policist te ustavi, ker ni si privezen.. Po TV sem gledal oddajo, kjer so pojasnjevali, da te ustavijo v tvoje dobro, ker se lahko poskodujes, ce nisi privezan. V redu, ampak zakaj ti potem zaracuna kazen? Ce me on ustavi, ker je v moje dobro.. potem se mu bom lepo zahvalil, ker me bo lepo opozoril da nisem privezan, kar je lahko nevarno.. in konec. Lahko pa bi mu pa konc koncev tudi rekel, da se pac ne privezem, ker poiskusam narediti samomor.. in hvala za njegovo skrb.. samo... Motiv tega pasu je .. polnenje blagajne. Se strinjam ,da je neko pisanje proti sistemu.. brez veze in izgleda samo kot kritika in jamranje.. in potem vsak rece.. Kaj bos pa naredil?! Nihce ne more nic narediti, kot posameznik, in to je najvecja finta celotnega sistema, ki je ta trenutek na zalost vcasih prav gnusen in GNIL. Razni duhovnezi se najdejo in zacnejo.. kako je vse dobro in kako je vse najbolj prav tako.. Ma poznam jaz te finte.. tudi jaz jih uporabim, kadar zelim komu nasprotovati na nacin, ki me povzdigne.. in se me ti duhovne finte vec ne dotaknejo. Ce so napisane ali pa ne.. kot tole vse skupaj.. in vsi foruumi skupaj in vse bukve.. Isto je.Ce bo nekoc dovolj ljudi, ki bojo zlezli iz primitivnega sistema kaznovanja.. potem bo kdaj na zemlji mogoce bolj humano zivet.. Zdaj pa naj bo pac tako.. Jasno.. nekaj casa bo se tako..Vcasih so zazigali carovnice.. in danes to imenujemo "primitivno". Ampak takrat jih nihce ne bi preprical da to ni dobro.. in da je nesmiselno. So se nasli razni duhovnezi ki so trdili, da je vse dobro in da je to najboljse, kar se lahko zgodi in brez veze nekomu opozarjati, da je tisto pac bil gnil sistem. Tako kot je danes gnil sistem kaznovanja.,. mascevanja druzbe, proti posamezniku, ki mu cist slucajno ni do taksnega zivljenja. Ce v miru ubijes enega.. te zaprejo in si morilec.. Ce v vojni pobijes mnozico, si narodni heroj in dobis odlikobanje.. Primitivno do skrajnosti! Drugace pa je slika vedno enaka.. Ce pogledamo ljudi.. zivijo po sistemu navezovanja.. Moz se naveze na zeno.. zena na moza.. in ceprav trpita, se ne moreta izpustiti iz vajeti in suzenjstva. Enako je vecina navezana na sistem.. ceprav trpi v njem.. se mu ne more se odpovedat. Vem, da ne bom nic spremenil v kratkem roku.. kot nihce ne bo nicesar.. in se popolnoma zavedam, da je trenutno moc popolnoma na vasi strani.. ampak ni panike.. Jaz bom vseeno pisal tako kot mislim. Lep tih dezeven dan.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Živim danes in sedaj.....v tem gnilem svetu. Nimam druge izbire. V takšnem kot je moram preživeti. Da vedno znova ugotavljam kako je gnil, mi pri tem čisto nič ne pomaga. Da vidim tudi njegove lepote, pa mi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tjazy, čestitam tebi in Janai pa imej o tem kakršnokoli mnenje, mislim, da si srečen glede tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tyazi Niti najmanj se ne strinjam s tem kar si napisal :xx!: Komentiral pa ne bom ker se ne bom kregal, pač ti misliš tako, eni drugače Če ti pa forum ni všeč, pa ADIJO Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tjazy, mega! Precitaj knjigo Nov obstoj od Lojzeta Stanica. Preprican sem, da ti bo vsec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 To knjigo si mi ze pred dnevi predlagal.. Bom malo pogledal v knjiznici.. Pozdrav... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tjazy, vsakič ko prebiram tvoja mnenja, bi rekla, da tegale ne more pisat srečen človek, da moraš biti nezadovoljen in nesrečen v takšnem svetu, če takole razmišljaš o njem. Po drugi strani imam pa močan feeling, da se v tem življenju tukaj in zdaj čisto v redu počutiš, da tudi tebi prav paše biti vsaj majčkeno navezan na Janoi . Kaj zdaj je res od tega s tvojega vidika? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tjazy, ti imaš seveda popolno pravico pisati tako, kot si želiš. Imamo pa tudi vsi drugi pravico misliti drugače kot ti. Pa se ustaviva pri varnostnih pasovih. Varnostni pas v večini primerov prepreči hujše poškodbe, če že pride do prometne nesreče. Zahteva "države", da si med vožnjo privezan, je torej v tvojo korist. Vendar pa ne samo v tvojo. Je obenem tudi v korist zavoda za zdravstveno zavarovanje, saj bodo stroški zdravljenja ob uporabi varnostnega pasu praviloma manjši, kot bi bili pri trčrnju brez uporabe varnostnega pasu. Samo tvoja korist države nič ne briga in samo zaeadi tvoje koristi te država ne bi silila, da bodi med vožnjo privezan. Seveda pa je država močno zainteresirana, da bo ob mrebitni nesreči plačevala manj. Zaradi tega pa te sili, da bodi med vožnjo privezan. In kazen, če nisi privezan, ni tako brez veze. Če boš enkrat, dvakrat, trikrat plačal kazen, se boš pa morda četrtič le privezal. Vzgojni moment plačevanja kazni dobro poznam pri sebi. Rad malo bolj pritisnem na gas in državi plačujem šolnino. Na tistih punktih, kjer sem že plačeval, z gasom raje malo popustim. Kazni so torej dosegle namen. Podobno kot jaz pa reagira večina voznikov in najbrž tudi ti. Strinjam pa se, da so nekateri predpisi res "malo mimo", ali pa smo mi premalo "brihtni", da bi razumeli njihov pravi pomen. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tako si medicina polni blagajno... Motiv tega pasu je .. polnenje blagajne.Jap, drzava je legalna mafija. Ampak vecina folka to sploh ne opazi.Seveda tudi ne opazi zakulisne igre, ko se nasi vrli sodrzavljani, ki so pac clani najvecje vladne stranke, med seboj lepo dogovarjajo, kdaj se splaca kaj prodati ali kupiti na borzi. To vem iz prve roke. Ampak pustimo politiko......jok ne gre,...Se najboljsi je en forum, kjer direktorji z 90 miljoni letne place (+ dividende zaradi insajderskih informacij...poleg tega so vedno na zvezi z LJ) govorijo o sociali. Fuj! Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hojla vsem skupaj Danes sem pa vesela tele debate, je tako umirjena, saj znate lepo povedati, samo če hočete, da nebi kdo zameril, ampak se mi res fino zdi. Takole ti bom povedala Tjazy. Ne jezi se, čeprav si ne moreš pomagati, jaz sem trpela kot Kristus, pa še velikokrat trpim, tudi, če se ljudje derejo drug na drugega, mi je že preveč. Najprej sem morala sebi odpustiti svojo mladostno nevednost, potem pa so se mi resnično začeli smiliti prav vsi po vrsti. Najbolj vsi zamamilčkani otroci, vsi ljudje, ki na prvo mesto postavljajo materialne dobrine in SAMOPOMEMBNOST. To dvoje jim pobere več kot pol dragocene energije, ker to nenehno branijo, saj mislijo, da bodo kaj s seboj na drugo stran odnesli. Smilijo se mi tudi vsi prestopniki. Resnično so potrebni zdravljenja. Vsakomur bi priporočala knjige Luis Hay, še posebno ŽIVLJENJE JE MOJE. Kako je vse res, kar je napisala. Lep deževen, miren dan tudi jaz želim vsem !!! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Tako si medicina polni blagajno... Motiv tega pasu je .. polnenje blagajne.Jap, drzava je legalna mafija. Ampak vecina folka to sploh ne opazi.Seveda tudi ne opazi zakulisne igre, ko se nasi vrli sodrzavljani, ki so pac clani najvecje vladne stranke, med seboj lepo dogovarjajo, kdaj se splaca kaj prodati ali kupiti na borzi. To vem iz prve roke. Ampak pustimo politiko......jok ne gre,...Se najboljsi je en forum, kjer direktorji z 90 miljoni letne place (+ dividende zaradi insajderskih informacij...poleg tega so vedno na zvezi z LJ) govorijo o sociali. Fuj! JP samo kmetje na šahovnici cel svet pa manipulira peščica izbranih.... vse ostalo pesek v oči.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 In jaz se naj zaradi tega dol požrem, namesto da poskusim uživati v malo pač skromnejšem lajfu al kva? Ne bom . Vi pa kar izvolite . Škoda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Oh, ne, saj uživam, nikoli še nisem tako, samo to pa vem, da odkar se spet pošteno zjokam na cajte, se tudi spet res od srca na ves glas nasmejim. Saj veš Mick, vse lahko gledamo z dveh strani, navadno postavim h kraj tisto, kar ni v moji moći da spremenim na bolje. Pa vedno bolj se mi uresničuje tole"Delo je ljubezenm ki jo udejanjam" peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.