Mick 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No, to mi je ža mal bl všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 To knjigo si mi ze pred dnevi predlagal.. Bom malo pogledal v knjiznici.. Pozdrav...Hmm, a res ? No, potem pa sem očitno pod močnim vtisom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Vcerja pa sva bila z Janai, ki je v tretjem mesecu na pregledu in na ultrazvoku gledava otrocicka.. kar je zelo zanimiva izkusnja.. in ginekologinja vprasa Jani ce bo sla na nihalno svetlino in receva, da ne.. ker itak brez veze tole.. in pravi ginekologinja.. no jo bomo pa kar tuki izmerili in v manj kot 5 sekundah je bila ta svetlina narejena. Halo?! Samo zmeri doloceno razdaljo in ce je preveliak je nevarno.. drugace pa je OK. In zaradi teh 4 sekund, bi midva morala vzeti dopust.. iti v LJ ali KR in placat 12.000 + potni stroski.. in bi to bilo minimalno 15.000 SIT. Tako si medicina polni blagajno... dobr zaj,da vem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Vem, da ne bom nic spremenil v kratkem roku.. kot nihce ne bo nicesar.. in se popolnoma zavedam, da je trenutno moc popolnoma na vasi strani.. ampak ni panike.. Jaz bom vseeno pisal tako kot mislim.Kak že pravijo.......da je dobro, da spremenimo stvari, ki jih lahko, jih zmoremo spremeniti in se sprejmemo tiste, ki jih ne moremo........še najboljše pa je, če jih sploh znamo ločiti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 Takole ti bom povedala Tjazy. Ne jezi se, čeprav si ne moreš pomagati, jaz sem trpela kot Kristus, pa še velikokrat trpim, tudi, če se ljudje derejo drug na drugega, mi je že preveč. Najprej sem morala sebi odpustiti svojo mladostno nevednost, potem pa so se mi resnično začeli smiliti prav vsi po vrsti. Najbolj vsi zamamilčkani otroci, vsi ljudje, ki na prvo mesto postavljajo materialne dobrine in SAMOPOMEMBNOST. To dvoje jim pobere več kot pol dragocene energije, ker to nenehno branijo, saj mislijo, da bodo kaj s seboj na drugo stran odnesli. Smilijo se mi tudi vsi prestopniki. Resnično so potrebni zdravljenja. Vsakomur bi priporočala knjige Luis Hay, še posebno ŽIVLJENJE JE MOJE. Kako je vse res, kar je napisala. Lep deževen, miren dan tudi jaz želim vsem !!! peace and loveclean Meni se nihce ne smili in prav nic ne trpim v tem sistemu.. Tisti idiotski pasus ze pomolim cez okno, ce grem na morje.. da lahko malo pohalucinirajo kdo in kaj sem.. Te knjigce so sicer res vcasih zanimive.. samo povzrocijo samo to, da nekomu vlijejo kratkotrajno tolazbo.. drugace pa se vse naprej nadaljuje.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tjazy, vsakič ko prebiram tvoja mnenja, bi rekla, da tegale ne more pisat srečen človek, da moraš biti nezadovoljen in nesrečen v takšnem svetu, če takole razmišljaš o njem. Po drugi strani imam pa močan feeling, da se v tem življenju tukaj in zdaj čisto v redu počutiš, da tudi tebi prav paše biti vsaj majčkeno navezan na Janoi . Kaj zdaj je res od tega s tvojega vidika? Ze kar dolgo se po forumih poznava.. in vsake toliko casa ugibas ali sem srecen ali nesrecen.. Greva na pijaco? ..pa potem sama presodi... Drugace pa mene na svetu nicesar ne moti.. pticki, drevesa, hribi, morje, reke.. soncek.. zivalce.. ljudje.. vse je cool,. Vse v najlepsem redu. Samo opozarjam na te halucinacije, in tisoc in eno nepotrebno zadevo, ki ima svoje mesto v umiranju.. v kolektivnem samomoru.. ne pa v zivljenju. Kdor zivi tega ne potrebuje. Z Janai pa sem zelo rad.. ravno zato, ker nimam obcutka navezanosti. Posebno zdaj mi je lepo... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he, saj sem imela vseskozi feeling, da ti si zadovoljen, samo me je prešinilo zadnjič, ko sem brala enega tvojih postih, da pa človek s takimi mislimi lahko tudi ni srečen. Ti pa jasno privoščim,d a uživaš z nami v halucinacijah . Kar se pa klepeta tiče, smo pa med letom zelo nefleksibilni, zaradi oddaljenosti služb, med dopustom smo nekaj tega postorili, ampak naslednjič, če se ti zazdi, da me vidiš, prisedi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tyazi Tako kot pišeš, nekje globoko v sebi nisi srečen, probaš pa biti, kar je že nekaj... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tyazi Tako kot pišeš, nekje globoko v sebi nisi srečen, probaš pa biti, kar je že nekaj... Imam razlog, da se vzdrzim komentarja.. Lep dan.. Trudi! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Imam razlogMaking bad karma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ma Tjazy, se je tebi pred kratkim kaj čudnega zgodilo? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Po mojem kar vsakdan, zaenkrat smo vsi vseskozi v teh čudnih zadevah . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pred kratkim sem po TV videl veliko lepo posortiranih ljudi ki so z na smrt resnimi facami, neprermicno buljili v eno cunjo, ki se je dvigovala na nekem drogu..Ajoj?! Če je kdo mislil, da bom s pujskinem odgovorom zadovoljen, hmmm. Ponavadi sem vajen brati kakšna konkretna mnenja, ja konkretna, pa tudi če smo mlatili prazno slamo, smo jo dobro omlatili ...to so zame čudne zadeve: ko to uvodno misel preberem, ne vem za kaj gre, ni videti, da si hotel konkretno napisati za kaj gre, filing in razmišljanje pa popolnoma drugačno, kot sem navajen od Tjažija. Torej kakšne čudne zadeve so se ti zgodile v času, ko te ni bilo na LN? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Da živi v današnjem sistemu, kar je videt na vsakem koraku, ne rabiš opisa, sam en svoj vsakdan poglej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ha, če npr. spredvidiš, da je življenje samo del ene velike igre, v kateri pa ne bi rad igral, a to dejstvo - zavedanje samo - kaj spremeni stvari na slabše? Morda se lahko slabše počutimo, no ja.Lahko pa svojo vlogo v igri čim boljše odigramo, sedaj ko vemo, da gre le za igro.Morda pa je takih iger veliko več in se jih zavedamo zelo malo? Morda se je pa tudi treba zavedati kake lepe igre, v kateri sodelujemo. Morda pa se moramo v različnih igrah različno angažirati, odvisno katere vloge so nam bolj všeč. Vse je igra, tudi tale moja pisarija (ali pa pišarija, kakor je komu všeč ali prav). V igri smo, hoteli ali pa ne. Prav tako so v igri tudi politiki, čeprav sami mislijo, da so oni tako hoteli. Pa lahko tiste svoje vloge kar enostavno opustijo? Pa stresno je takole, ko ti scenarij pišejo sproti...Igra je, ko smo danes na ponedeljek dobre volje, igra je, ko nekomu tarnamo, kar nas muči, igra je tisto delo, ki ga opravimo vshičeno perfektno.Tudi rojstvo in smrt sta del igre. Igrajte svoje vloge, čim bolj radostno, in poskusite kak pasus scenarija odigrati po svoje! P.S. in naj vas ne moti, če vsi ne vedo, da igrajo v IGRI, in da svoje vloge igrajo slabo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jes, Piko. Igramo. Igramo glavno vlogo v svojem življenju in številne stranske vloge v življenju drugih. Potrudimo se in bodimo čim bolj fair igralci. Kakor bomo mi igrali stranske vloge v življenju drugih, tako bodo drugi igrali stranske vloge v našem življenju. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Se strinjam ,da je neko pisanje proti sistemu.. brez veze in izgleda samo kot kritika in jamranje.. in potem vsak rece.. Kaj bos pa naredil?! Nihce ne more nic narediti, kot posameznik, in to je najvecja finta celotnega sistema...NE, NE.....jaz ti vseskozi pravim, da vsako spremembo sistema lahko dosežeš le preko sebe! Postani kameleon, ne se pa bikovsko zaletavati ob družbena pravila. Saj si že na lastni koži izkusil, da so prekleto fleksibilna Kakor je že Piko super opisal: Igraj igro in igraj na zmago, ne se zdaj prepirati o pravilih, ker jih ne moreš spreminjati (vsaj dokler ne zmagaš ). Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ha, če npr. spredvidiš, da je življenje samo del ene velike igre, v kateri pa ne bi rad igral, a to dejstvo - zavedanje samo - kaj spremeni stvari na slabše? V igri smo, hoteli ali pa ne. Igrajte svoje vloge, čim bolj radostno, in poskusite kak pasus scenarija odigrati po svoje! P.S. in naj vas ne moti, če vsi ne vedo, da igrajo v IGRI, in da svoje vloge igrajo slabo.Piko, tole si res super povedal Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kakor je že Piko super opisal: Igraj igro in igraj na zmago, ne se zdaj prepirati o pravilih, ker jih ne moreš spreminjati (vsaj dokler ne zmagaš ).Ti pa tole Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Zakaj torej ne pustite meni, da se igram po svoje? Dejmo mir zdej s to politiko.. Kaj cudnega se mi je zgodilo sprasuje Piko?!? Ja za nekoga nic posebnega.. Po nekaj mesecih sem spet enkrat pogledal dnevnik.. Mislim.. kaj tako idiotskega res redko vidim. Sej ce to nekdo gleda vsak dan... se navadi na to. Jaz se pac nisem. Moja igra ni taksna. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hojla Tjazy,saj veš, da ti pustimo igrat svojo igro, jaz sem tud mal v njej. Jaz TV sploh ne gledam več, nebi men kdo kaj čas kradel in naumnosti kvasil. Brez veze. Ti kar normalno odigraj vse, kar ti je napisano, saj tako ne moremo drgač. Si pa super, saj velikokrat zdrmaš mal to enolično "čvekanje" hahahaha. No, mogoče komu ne bo tole po volji, pa to je res čist njegov problem. Imej se,imejte se vsi skupaj super, jaz mam dans en super dan !!!!peace and love clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 igre, obožujem igre, še posebej če imaš možnost spreminjat scenarij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Sem se danes ravno ob sedmih zjutraj peljal z avtom.. s sodelavcem in tip je poslusal porocila, ki jih ni in ni bilo konca.. Ufff lahko bi odprl novo temo.. V glavnem nasilje je postalo trzna nisa novinarjev in teh raznih RTV-jev.. Ljudje pa to kar radi poslusajo.. celo na uro pogledajo, da ne bi zamudili porocil, ki so res strasansko pomembna za njihovo zivljenje. Selene.. to pa itak, da imamo moznost spreminjati scenarij.. samo vcasih zelimo spremeniti tudi drugega.. pa se ne obnese.. kar se vsak postavi za svoj scenarij.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ja in če se znaš prilagodit s svojim scenarijem, lahko nastane bombastičen scenarij - trenutno delam na tem seveda se morata prilagajati oba scenarija za dobro igro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.