NATHY 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega nisem navajen, saj veliko krat, kar si želim se realizira oz. ne rabim nikol nobenega uprašat in še manj prosit ! Zlata Ribica pomagaj mi, prosim te, da se moja želja realizira, Oktobra želim bit v Amsterdamu z upanjem, da se nikoli več ne vrnem (razen na kak dopust) ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Ribica, naj moja mami ozdravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, naj moja mami ozdravi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Za santosovo mamo! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, naj moja mami ozdravi daj ribica migaj, migaj da bo mami čimorej ozdravela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Za vse, ki pomoč potrebujete xrosex In zame, da končno dobim x!x saj veš kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 :wOOt:Hvala ribica :!: Naj še ostalim rata, ker meni je. Zdaj pa te prosim ribica, bodi mi jutri ob strani, naj vidim priložnosti in se izognem pastem, hvala ti ribica že v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Zdravja! To je najpomembnejse. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 js rabim sam mojih 50% če jih dobim bo to dovolj lahko tudi več ampak te res potrebujem.... najlepša hvala ribica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js rabim sam mojih 50% če jih dobim bo to dovolj lahko tudi več ampak te res potrebujem.... najlepša hvala ribica... daj ribica, pomagaj mu!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ribi, migaj prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Ribi, migaj za vse, ki rabijo za zdravje in streho nad glavo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribi, migaj za vse, ki rabijo za zdravje in streho nad glavo DAJ RIBI, MIGAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 prosim prosim prosim prosim prosim....prosim prosim...dej zamigi za mene sej veš zakaj.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 nadvse si zelim, da bi me ljubezen ponovno nasla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Da bi šlo step by step lepo počasi in varno po poti do uresničitve želje/a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 da se znebim te zanke, plis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Wiby, za eno wubico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ribi, naj se jutri (torek) zgodi nekaj čudovitega In pomigaj tudi za El Ninota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 o Mystica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ribica, bod tok zlata, da bom jutr nemščino dobila 4, čeprov se mi dons ni dal glih učit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Dej ribica, poskrbi da bodo ju3 cesnje brez crvov... plisss Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 RibiyRibyca pomigaj mal z repkom da bom js lažje migal z mojim srčkom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.