Skoči na vsebino

* Srčna želja *

Helena

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tega nisem navajen, saj veliko krat, kar si želim se realizira oz. ne rabim nikol nobenega uprašat in še manj prosit ! xDDx

:C: Zlata Ribica pomagaj mi, prosim te, da se moja želja realizira, Oktobra želim bit v Amsterdamu z upanjem, da se nikoli več ne vrnem (razen na kak dopust) ! xDDx  x;)x

xgoldfishx  xcrossfingx  xrainbowx  xsrcbumx

:palec: xokx xcrossfingx xgoldfishx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 768
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:wOOt: :wOOt: :wOOt:Hvala ribica :!: Naj še ostalim rata, ker meni je. xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx Zdaj pa te prosim ribica, bodi mi jutri ob strani, naj vidim priložnosti in se izognem pastem, hvala ti ribica že v naprej. xflowx xflowx xflowx

Zdravja! To je najpomembnejse.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

js rabim sam mojih 50% če jih dobim bo to dovolj lahko tudi več ampak te res potrebujem.... najlepša hvala ribica...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ribi, xribax migaj za vse, ki rabijo :detelca: za zdravje in streho nad glavo xcrossfingx xgoldfishx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Dej ribica, poskrbi da bodo ju3 cesnje brez crvov... plisss xcrossfingx xgoldfishx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...