Marsa 14. marec 2003 Prijavi Deli 14. marec 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif[:o)]http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. marec 2003 Prijavi Deli 14. marec 2003 intercityhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifoj,zanima me,a si že občutla ob vsemu tem Novem dogajanju g.Kruljenje; POVEJhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2003 G. Kruljenje so prav prijazni in uvidevni ko sem jim pravkar ponudila sveži ananasso takoj zadovoljno prenehali oddajati zvočne signale. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2003 Sprašujem se samo,ali sem ga zadovoljila jaz ali ananas? Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2003 Draga Ribica Zlata! Spet obračam se na te,saj v srcu zopet srčna želja je. Želim si samo to,da mir bi vladal med ljudmi,da vojne ne morile bi,da odgovorni za to,spoznali bida le v miru in slogi,lahko prijetno se živi, brez solz in gorjaza vse ljudi na naši Zemljici! Prosim za Mir! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Helena, samo toliko, da veš, da smo še tu s tabo in še vedno navijamo za uresničitev tvoje želje minus dkg in kg in skupaj s tabo želim vsemu svetu MirVila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Zlata ribica, saj vem...moja želja je prevelika morda celo zate...pa vendar...daj, da bo ta noč pozabljena...kot da je nikoli ni bilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 astra...tist kr je blo...... tko al tko vech ni.... <_< hudichek (kje za vraga se skrivash) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Zlata RibicaŽElja je veliko, veliko jih nosim Pod svojim Srcem.Trenutno pa si želim, da Bi Svet Spoznal, Kako pomembna Sta Ljubezen In Mir.Želja mi je, da Bi Zavladala Svetu. Da bi bili Vsi Srečni - Da bi se Sreča delila.Solze, da bi se Posušile in DA NIHČE NA TEM SVETU Ne Bi BIL SAM. Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Zlata ribica....kaj naj rečem...pa si res vsemogočna... HVALA za pomoč... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 31. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2003 Helena, samo toliko, da veš, da smo še tu s tabo in še vedno navijamo za uresničitev tvoje želje minus dkg in kg in skupaj s tabo želim vsemu svetu Mir Vila Vetra Hvala Vila Vetra! Tudi sama želim vsem in vsakemu posebej samo Mir... Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 31. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2003 Zlata ribica....kaj naj rečem...pa si res vsemogočna... HVALA za pomoč... Astra HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 HELENCA, JE REZULTAT VIDEN AL NEVIDEN; SE SKRIVAŠ AL POJEŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 31. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2003 HELENCA, JE REZULTAT VIDEN AL NEVIDEN; SE SKRIVAŠ AL POJEŠ Kaj se ne vidi HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 no, če ti taku praviš potem bo že res!...bom jest to realno preveril.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. april 2003 Avtor Prijavi Deli 2. april 2003 Ribica Zlata! Prosim te samo,da pomagaš Tonetu,da preživi današnji dan,da se reši alkohola,da zbere pogum in moč za nove dni,da nebo se mu razjasni,da Oven Tone znova zaživi,brez bolečin in z voljo za nove dni,saj je zlat človek... Hvala ti iz srca Zlata ribica. HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Dej si uteži montiraj na noge,da te ne bo odneslo v atmosfero,... , no kako kaj napredujemo Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 Dej si uteži montiraj na noge,da te ne bo odneslo v atmosfero,... , no kako kaj napredujemo Sem trdno na zemlji moj ljubi aquarius vendar boš presenečen, ko me boš predvidoma v maju videl da me boš kr HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Ljubim presenečenja,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Da se jaz malo zatezim... Kaj se kaj dogaja s tvojimi kilami, Helenca?Nekam skrivnostna si... Ves kaj, jaz sem pa odkrila fitnes! Tako dolgo sem bila proti nekim trapastim dvoranskim sportom, zdaj sva pa z bratcem ugotovila, da nimava nic kondicije in sva se spravila na fitnes. In najboljse je, da sva dva, ker jaz sama gotovo ne bi dolgo zdrzala, me vsaka taka stvar prehitro mine... Upam, da se bova mal rinla naprej, eden drugega... zaenkrat uzivam. Pa hvala za vse maile... jaz se pa kar nic ne oglasim.. Ampak vseeno mislim nate! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 Ljubim presenečenja,... Jaz pa takšne naravne ljudi kot si dragi Vodnarček ti! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 Da se jaz malo zatezim... Kaj se kaj dogaja s tvojimi kilami, Helenca?Nekam skrivnostna si... Ves kaj, jaz sem pa odkrila fitnes! Tako dolgo sem bila proti nekim trapastim dvoranskim sportom, zdaj sva pa z bratcem ugotovila, da nimava nic kondicije in sva se spravila na fitnes. In najboljse je, da sva dva, ker jaz sama gotovo ne bi dolgo zdrzala, me vsaka taka stvar prehitro mine... Upam, da se bova mal rinla naprej, eden drugega... zaenkrat uzivam. Pa hvala za vse maile... jaz se pa kar nic ne oglasim.. Ampak vseeno mislim nate! Aliana Kak sem vesela, ko sem videla, da si spet TU!!! Sem te pogrešala . Kile so, počutje je fajn, pa moj april je tu! Se vidimo kaj!!! HElena p.s. Te :flower: so zate!!! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Hvala! Ja, se kaj vidimo... no, ce ne prej, vas bom itak na premiero povabila cez kake tri tedne. Lupcka! S. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 Hvala! Ja, se kaj vidimo... no, ce ne prej, vas bom itak na premiero povabila cez kake tri tedne. Lupcka! S. Se že veselim! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
immortal 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Vse naj od prijatelja in od Annette!!!! in exodus si dobila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.