Helena 10. april 2003 Avtor Prijavi Deli 10. april 2003 Vse naj od prijatelja in od Annette!!!! in exodus si dobila? Prisrčna hvala obema, nad zlatom pa sem bila fascinirana Hvala obema iz , draga prijatelja. Pa pridita kaj naokoli,danes zvečer sva doma... Pa, pa... Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 10. april 2003 Avtor Prijavi Deli 10. april 2003 Immortal Za začetnika si kr dober, ti gre Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. april 2003 Avtor Prijavi Deli 14. april 2003 Prosim te ribica srčno,da na mojem transakcijskem računu deficit v suficit obrne kmalu se ... Hvala iz Tvoja HElena p.s. Za družbico ti poklanjam Marsinega Delfina Stavim, da se boš zaljubila vanj Zlata Ribica Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Ja pa meni bi tud' pasalo imeti na TR precej, precej suficita . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. april 2003 Avtor Prijavi Deli 22. april 2003 Ja pa meni bi tud' pasalo imeti na TR precej, precej suficita . Fajn je, če je, kajne Ko pride človek v deficit zna potem vsaj denar oziroma sebe ceniti! Hvala ti Andrej, ker sem to ozavestila tudi skozi prijazen pogovor danes s teboj. Čudovit par sta z Manco, res! Helena p.s. Orhideje so za vaju, zate Volk in za vse ki tole berete,na Dan naše zemljice 22. april 2003. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Hvala, pa srečno Zemlja Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 25. april 2003 Avtor Prijavi Deli 25. april 2003 Stric Saturn, dej me no mal u roke vzami, da se malo reda naučim! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 25. april 2003 Avtor Prijavi Deli 25. april 2003 Stric Saturn, dej me no mal u roke vzami, da se malo reda naučim! :\: :\: :\: Upam, da je zaleglo. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Stric Saturn, dej me no mal u roke vzami, da se malo reda naučim! Draga moja Helena, s saturnom je tako kot z bogom, pomagaj si sam in saturn ti bo pomagal.Lahko pa ti da inspiracijo.In pokliči še Merkurja No, tako, zdaj pa se vzemi v roke.Saj veš, da zmoreš. Manjka ti le plan in cilj pa bo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 25. april 2003 Avtor Prijavi Deli 25. april 2003 Hvala! Sem si že sprintala Znanstveni pristop k bogatenju - Wallace D. Wattels 1910 Helena p.s. Ta slikca je samo zate Andrej! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 MOJE SRČNE ŽELJE: 1. LJUBEZEN, MIR, SLOGA, PRIJATELJSTVO, ZAUPANJE, SPOŠTOVANJE v ožji in širši okolici 2. Korajžo, da pustim to prekleto službo, ki me poneumlja in začeti delati tisto za kar sem sposobna in nadarjena in kar bi mi bilo v veselje3. Rada bi videla celi svet in ga pokazala tudi svojim otrokom!4. Rada bi imela kopalnico veliko 80 m2 (ne se smejat, to je res)5. Rada bi si kupila bas kitaro in se že enkrat začela učiti6. Rada bi malo več volje in korajže za zadnje tri želje!7. Rada bi bila malo manj nervozna!Tko, izkašljala sem se, KONČNO! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 MOJE SRČNE ŽELJE: 1. LJUBEZEN, MIR, SLOGA, PRIJATELJSTVO, ZAUPANJE, SPOŠTOVANJE v ožji in širši okolici 2. Korajžo, da pustim to prekleto službo, ki me poneumlja in začeti delati tisto za kar sem sposobna in nadarjena in kar bi mi bilo v veselje 3. Rada bi videla celi svet in ga pokazala tudi svojim otrokom! 4. Rada bi imela kopalnico veliko 80 m2 (ne se smejat, to je res) 5. Rada bi si kupila bas kitaro in se že enkrat začela učiti 6. Rada bi malo več volje in korajže za zadnje tri želje! 7. Rada bi bila malo manj nervozna! Tko, izkašljala sem se, KONČNO! Draga Naky Kot cvetijo rožce v tem vrtu,naj svetijo srčne želje v tvojem srcu Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Želim si, da se mi izpolni srčna želja na ljubezenskem področju.http://images.webshots.com/ProThumbs/13/30913_wallpaper150.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Želim si, da se mi izpolni srčna želja na ljubezenskem področju. :wub: :wub: Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Kaksen asortiman fotkic lustnih imas, Tina! Ce so macke zraven, ne morem ostati hladna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 MOJE SRČNE ŽELJE: 1. LJUBEZEN, MIR, SLOGA, PRIJATELJSTVO, ZAUPANJE, SPOŠTOVANJE v ožji in širši okolici 2. Korajžo, da pustim to prekleto službo, ki me poneumlja in začeti delati tisto za kar sem sposobna in nadarjena in kar bi mi bilo v veselje 3. Rada bi videla celi svet in ga pokazala tudi svojim otrokom! 4. Rada bi imela kopalnico veliko 80 m2 (ne se smejat, to je res) 5. Rada bi si kupila bas kitaro in se že enkrat začela učiti 6. Rada bi malo več volje in korajže za zadnje tri želje! 7. Rada bi bila malo manj nervozna! Tko, izkašljala sem se, KONČNO! Draga Naky Kot cvetijo rožce v tem vrtu,naj svetijo srčne želje v tvojem srcu Helena HVALA HELENA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Ce so macke zraven, ne morem ostati hladna! Bi rekla da ne! Tale mi je še posebej všeč! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 HVALA HELENA Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 O, Mimi! Samo je nekaj shujsana - jo je malo zozalo - ali pa se mi samo tako zdi, ker manjka malo ob straneh... Helena, ce bo slo tako naprej, bom kmalu se takole enkrat mimogrede zagledala pri 15-ih, kako lezem iz vode... x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Ko smo ze pri muckah (in teh) - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 In.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 O, Mimi! Samo je nekaj shujsana - jo je malo zozalo - ali pa se mi samo tako zdi, ker manjka malo ob straneh... Helena, ce bo slo tako naprej, bom kmalu se takole enkrat mimogrede zagledala pri 15-ih, kako lezem iz vode... x!x To je pa cena, ki jo plačujejo javne osebnosti. Vse je strah, da bi jih kdo slikal v kopalkah.Ampak tebe ni treba bit, saj imaš postavco. Meni se ne zdi, da je zožana, ne vem no. Helena x!x Ni ti potrebno skrbeti, tale Lepotica je prva in edina tvoja fotka, ki sem jo tule objavila, sej si sama mene v greh sililas tistim asortimanom fotkic in tvojo do mačk. Vedela sem, da je boš vesela. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Ko smo ze pri muckah (in teh) - Sej to ni res no! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Saj vem, helena - saj sem se samo hecala..jasno, da sem bila vesela fotke!Kot tudi delfincka, jasno...B.V., da meni tule med kupi paprija in vsega lezi... A niso krasoticke, tamejckene? tele zgoraj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 A daj nehaj no!!!!Ma - od kje pa TA??Wow! No, evo - DOKAZ - ko mi nihce ne verjame, da je imela parkrat po ENEGA mladicka in enkrat je bil en - in crn.To je to.Moram pol enkrat priti, vidim, da je poskenirano... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.