Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 To je to. Moram pol enkrat priti, vidim, da je poskenirano... No, bravo, zdej vidiš zakaj te tule jst neki izzivam. Helena Tale mi je pa najlepša, pa reči karkoli Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Dober filing! Da kaj takole das naokoli, vrzes seme...Pa potem zacudeno zagledas nekje in te spravi v dobro voljo.me veseli, da te ribica razveseljuje, Helena! Saj je taka elegantna in lahkotna, a se vidi, da ima Venero ipak v Biku, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Dober filing! Da kaj takole das naokoli, vrzes seme... Pa potem zacudeno zagledas nekje in te spravi v dobro voljo.me veseli, da te ribica razveseljuje, Helena! Saj je taka elegantna in lahkotna, a se vidi, da ima Venero ipak v Biku, a ne? Hvala zanjo res! Kdo ima zdej Venero v Biku Tale ribica PREKRASNA TI ali JAZ ali VSE TRI Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Mislila sem ribico, njeno pojavnost... midve pa jo itak imava (ve v bi).Ona pa po oblinah (po katerih se meni nic ne da postekat venere v biku, predvsem tja v hrbet je tele ribice precej vec kot mene...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Mislila sem ribico, njeno pojavnost... midve pa jo itak imava (ve v bi).Ona pa po oblinah (po katerih se meni nic ne da postekat venere v biku, predvsem tja v hrbet je tele ribice precej vec kot mene...) Marsa samo še 3 pa bo 4000. Zdej pa dejmo, danes smo 30. aprila 2003. Tole je 360. objava v *Srčni želji* meni dragi. Skratka, tole bomo moral malo nazdravit no Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Sej Venera v Biku mora biti ženstvena,pa obline je tudi prav, da ima,drgač pa ni ženska. Vpraši našega Bobnarja. On že ve, kaj to pomeni, po njegovem avatarju sodeč Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Zdej pa dejmo, danes smo 30. aprila 2003. Samo kako je pa tole ratal 00.00 Helena Zdej pa sam še na Lotu zadenem, pol pa sem itak tata mata Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Ko sta ze pri mackah... ne morem, da se ne bi vmes zrinla Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 No, pa se slikce sem se naucila nalagat . Tole je pa nasa Nayah s tamalimi, mal manj kot eno leto nazaj.. eden od teh tamalih ima zdajle 8 kg in lezi pod mojim foteljem in vas pozdravlja Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 30. april 2003 Avtor Prijavi Deli 30. april 2003 No, pa se slikce sem se naucila nalagat . Tole je pa nasa Nayah s tamalimi, mal manj kot eno leto nazaj.. eden od teh tamalih ima zdajle 8 kg in lezi pod mojim foteljem in vas pozdravlja Aliana O, Aliana draga, pa glih včeraj sem mislila nate! Luštni so! Hvala za mačje pozdrave! Helena To je pohvalno, da si se naučila slikce nalagat,meni se tako dopade, da je z novim LN to omogočeno,pa avatarčiki x!x Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. april 2003 Prijavi Deli 30. april 2003 Kaksen asortiman fotkic lustnih imas, Tina! Ce so macke zraven, ne morem ostati hladna! Marsa, najbolje da odpres kakšno temo o mucah, zajčkih, psičkih, ... skratka o živalih http://thumbs.webshots.com/sym/na2/3/84/87/71438487cEYFQK_th.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2003 Prijavi Deli 30. april 2003 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tina - saj jo imamo, ves, odprto - nasi hisni ljubljencki, se mi zdi..Sem pa res vceraj razmisljala, da bi odprli temo, kamor bi nizali FOTKE zivali... Aliana - na prvi sliki je Mici (zdaj Piciko), na drugi 'Pukt', zdaj Lili, in na tretji skupaj z Mimi, ko se doji, pa je 'Mlado', zdaj Chili (vsi trije njeni mladicki)In tud jaz sem bolj les za kaksne racunalniske vije-vaje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. april 2003 Prijavi Deli 30. april 2003 Sprememba imen verjetno pride zaradi spremembe lastnikov, a ne?Ful lustkani so!!Jaz sem ravno zadnjic ugotavljala, da ko se bom preselila na svoje, ne bom dolgo brez mucka zdrzala... Samo ga bom morala navadit okrog se vozit in spreminjat kraje, ker bo drugace kriza, kadar bom sla kam za dlje casa. (kar se mi pa zadnje case kar nekam pogosto dogaja..) Bom fotkala mojega modroookega, pa ga gor dala... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
varja 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 No Helena, želim ti veliko sreče, volje in uspeha pri uresničevanju tvoje želje. Če si že uspela, pa še toliko bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2003 No Helena, želim ti veliko sreče, volje in uspeha pri uresničevanju tvoje želje. Če si že uspela, pa še toliko bolje. Draga Varja! Hvala za iskrene želje,na cilju še nisem,stopam pa z gotovostjo proti njemu,pomembna je pot,ne le cilj in verjamem ter zaupam vase, da slej kot prej pridem tja,ko bo čas in ko bom osvojila to lekcijo. Na tej poti sem se dosti naučilain se še bom, saj ni lepšega v življenju kot to,da se lahko vsaki dan znova česa naučimo... Kajne Tebi Varja pa želim dosti prijetnih trenutkov tukaj Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Jutri - oziroma čez pol urce imaš pa rojstni dan, kajne *Srčna želja* Že mislim na to Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Draga Zlata ribica! Prosim te,svojo zlato moč mi daj,da uspem odvreči svojih odvečnih 28 kgna zdrav način za vekomaj!!! Prosim tebe in vesolje,da se uresničijo moje želje in želje vseh ljudi,ki si jih iskreno želijoin za njihovo izpolnitev tudi sami nekaj naredijo. Hvala! HElena Ribica Zlata! Eno leto minilo je, odkar *Srčna želja* se rodila je!Ja, 6. maja 2002 na Lunin forum sem prišla,srčna želja v srcu je bila,tako sem sem zapisala. Veliko lepega v letu tem, dala si mi,tako da srce vedno znova se smeji,saj v meni pustili nepozabne ste sledi! Hvala vsem in vsakomur posebej! Helena Kilce še vedno iste so 91 ,vendar pomembno več zdaj ni to,ne rabim več jih zdaj,počutim se fajn,vitalna, gibljiva, okretna, samozavestna,po videzu vitkejša,sam po kilah ne,pa sploh ne sekiram se... Skratka, vse to sem pridobila v tem letu dni,ko skupaj smo se družili,in bomo se še, saj Lunin forum najboljši JE Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Hvala Legenda Foruma za bučen aplavz! A sem al nisem Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 definitivno de si al gresh iz -om na pjacho al ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 JA HELENi so obstajali , so pa še vedno prisotni; vidm, da se res trudiš.lepo je delat na seb, odkrito in vzdržljivo.cenim to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Bravo, Helena! Kaj eno leto ze tole tezho nosi ribica potem? (*pa ne 90kilsko, pac pa 15alikoliko-stransko)... Predstavljaj si sledece:Ko gre kepa dol s hriba, se vali in je je vedno vec - vse hitreje je je vec... Tako je tudi s kilami - kar grejo gor in gor, rapidno, ce ne ustavimo vmes in malo ne zabremzamo...Pac pa potem to kepo nazaj na vrh hriba valiti, pa je najbrz pocasnejsi opravek. Vendar - kot sem ti rekla... ce je tole tvoja nova fotka (in ne iz casov 60' - ne let, pac pa kil) - svaka cast - kot sem ti rekla ze tedaj, pred nekaj meseci, ko se ti je zacelo odvecno dol valit...Napredek!Takole pa potem dobis voljo, a ne? Ko vidis, da se DA. Nic ni tezko tistemu, ki hoce.Vse je pretezko tistemu, ki ne proba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Sej ne morem verjeti, da sem po enem letu mojega tukaj,postala nepogrešljiva . Toliko, kolikor je makovih cvetov na polju prostranem,toliko vam pošiljam iz srca in toliko sončnih misli in besed srca. Vaša Helenčica Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 JA HELENi so obstajali , so pa še vedno prisotni; vidm, da se res trudiš.lepo je delat na seb, odkrito in vzdržljivo.cenim to. Hvala za tvoje cenjeno mnenje Legenda Foruma To pa še toliko bolj, ker sem edina ženska tule s titulo , Marse itak ne štejem Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Ja, cool, tudi za. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.