astra 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 sanjalica... očitno je uspelo.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ... Življenje nam postavi na pot veliko ovir...da na koncu lahko občutimo zmagoslavje, ko oviro preskočimo. Manjka nam pa optimističen pogled preko ovire, ko smo na tej strani... ..."Vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo." - Norman Vincent Peale Bravo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Astra hvala. Marsa...si predstavljaš; vržeš srce...telesa pa ne moreš spravit čez drog... Kaj potem... Marsa hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Zlezeš pod drogom Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Tina...ko se zakomplicira, se zakomplicira do konca...teleščka tudi pod drogom ne moreš spraviti skozi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Na pomoč pokličeš zlato ribico in potem skupaj telovadita, nabirata kondicijo, pa nato hopala čez. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Ampak če bo zlata ribica telovadila z mano...boste ostali ta čas brez nje... Toliko egoista pa ne smem biti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Astra hvala. Marsa...si predstavljaš; vržeš srce...telesa pa ne moreš spravit čez drog... Kaj potem... Marsa hvala. Povabiš unega k sebi, ne Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 ... Življenje nam postavi na pot veliko ovir...da na koncu lahko občutimo zmagoslavje, ko oviro preskočimo. Manjka nam pa optimističen pogled preko ovire, ko smo na tej strani... ..."Vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo." - Norman Vincent Peale Bravo! Skupaj zmoremo več! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 Lep bikinski pozdrav...Nasty Hvala Ljuba - Nasty in seveda hvala tebi - Marsa in vsem Vam, ki soustvarjate tole Srčno željico,ji je kar lepo po moje Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Želim si, da se mi izpolni srčna želja na ljubezenskem področju. ribica, sej vem, da si imela veliko dela medtem... ... a ne, zdej pa je naša Tina na vrsti... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Hvala asistentki Mateji za njeno skrb in pomoč pri uresničevanju želja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Marsa...si predstavljaš; vržeš srce...telesa pa ne moreš spravit čez drog... x:Dx Sanjalica - sele zdaj sem tole opazila... Duhovita kot vedno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 ..."Vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo." - Norman Vincent Peale Bravo! A to velja tudi za plot? (Vrzi svoje srce čez plot in telo mu bo sledilo.) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Draga Zlata ribica! Prosim te,svojo zlato moč mi daj,da uspem odvreči svojih odvečnih 28 kgna zdrav način za vekomaj!!! Prosim tebe in vesolje,da se uresničijo moje želje in želje vseh ljudi,ki si jih iskreno želijoin za njihovo izpolnitev tudi sami nekaj naredijo. Hvala! HElena Helenca, kako je kaj z uresničitvijo tvoje srčne želje? Jaz sem od zime do zdaj shujšala 6 kg! Ne jem kruha (pa ne zaradi kruha samega, ampak zaradi tistega, kar sem ponavadi rada dajala gor: marmelado, med, eurokrem...). Ne pijem sokov, ampak samo vodo. Ko grem na kapučin, obvezno naročim še kozarec vode z limono (itak je zastonj, voda z limono namreč) - sem brala, da ti kava odvzame iz telesa cca. 2 dcl vode, zato to izgubljeno vodo kar sproti nadoknadim. Zvečer se ne nažiram, ampak jem normalno, in če sem pred spanjem lačna, popijem kozarec vode. Hodim peš v službo in nazaj (2x na dan po 15 minut + ostala hoja). Pa seksam, kot je treba. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Jaz sem od zime do zdaj shujšala 6 kg! Ne jem kruha (pa ne zaradi kruha..................................................................................................... Pa seksam, kot je treba. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 najbrž je to tko, da ne ješ kruha zarad kruha ampak, ker med seksom ne zgleda, da se bašeš z njim (kruhom, op.p.)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 E, to bo, Mateja! Med seksom se raje bašem s klobaso! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 a ja zanimiva dieta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 Jaaaa! Probaj! Deluje! Samo pazi: ne smeš klobase odgriznit in pojest! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 aaaaa! tle je keč!! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/87/37187_wallpaper280.jpg Follow your heart, no matter what. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.