pokowc 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Tina ,nice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 a ja zanimiva dieta Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 zlata ribica... jutri pa samo za Micka... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 riba nared jutr izjemo (k je vojko tako shvoh napoved za drzhavne usluzhbence dau), pa se sam za micka potrud.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 poky kje si pa te surlaste ribe najdu? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 slovenske ribe aakhut to bi pa že lohk vedu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 slovenske bi mele rokce,pa vilce u njih,deb se lohk zbadale med sabo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 lepe so, vedno bolj so mi všeč, ker jih preprosto štekam nevem akhut, kje sm jih najdu, če želim kej najdet ,jest že najdem, če ne pa kr rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 hehe fish daznt fink,fish olredi nou evrifink.... tole bla uchas moja mantra, drgach je pa iz filmaARIZONA DREAM Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 muzka tud dobra tm Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 pa ti si grozna... vse vesh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 ... tale letnik 62 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 bemu, de bo kej na tem....b she vojko svoje povedu...pol pa splohin oh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Tele so pa za ribico. http://images.webshots.com/ProThumbs/27/38827_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Pa še ena čisto posebna http://images.webshots.com/ProThumbs/36/33236_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ribca, sej veš...Mick dons rabi tvojo pomoč.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ooo, lepo to slišat, Mick! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Tele so pa za ribico. http://images.webshots.com/ProThumbs/27/38827_wallpaper280.jpg... pa se zame... itak pa sem tudi jaz 'ribica' ... ceprav morda prej morski pes Tole pa je 'moj' prizor, Tina... evo... nadtanaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Mick - kaj dogaja? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ribica zlata, spametuj mojga brata...... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 Draga Zlata ribica! Prosim te,svojo zlato moč mi daj,da uspem odvreči svojih odvečnih 28 kgna zdrav način za vekomaj!!! Prosim tebe in vesolje,da se uresničijo moje želje in želje vseh ljudi,ki si jih iskreno želijoin za njihovo izpolnitev tudi sami nekaj naredijo. Hvala! HElena Helenca, kako je kaj z uresničitvijo tvoje srčne želje? Jaz sem od zime do zdaj shujšala 6 kg! Ne jem kruha (pa ne zaradi kruha samega, ampak zaradi tistega, kar sem ponavadi rada dajala gor: marmelado, med, eurokrem...). Ne pijem sokov, ampak samo vodo. Ko grem na kapučin, obvezno naročim še kozarec vode z limono (itak je zastonj, voda z limono namreč) - sem brala, da ti kava odvzame iz telesa cca. 2 dcl vode, zato to izgubljeno vodo kar sproti nadoknadim. Zvečer se ne nažiram, ampak jem normalno, in če sem pred spanjem lačna, popijem kozarec vode. Hodim peš v službo in nazaj (2x na dan po 15 minut + ostala hoja). Pa seksam, kot je treba. Takole je, draga Tamara! Po kilah nisem nič shujšala, še zredila malo,vendar pa en paradoks tule nastopi,ko me narod vidi,me sprašuje, če sem shujšala Kaj zdej to pomeni Zdej je pa že cajt, da tudi kile gredo dol, anede Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 Tamara Ne pijem sokov, ampak samo vodo. Ko grem na belo kavo, obvezno naročim še kozarec vode Hodim peš v službo in nazaj (2x na dan po 15 minut + ostala hoja). Tudi jaz sem intimna kot je treba. Skratka, samo še kruh odpišem in prehranjevanje po 18. uri. Potem bodo šle tudi na vagi kilce dol. x!x Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Takole je, draga Tamara! Po kilah nisem nič shujšala, še zredila malo,vendar pa en paradoks tule nastopi,ko me narod vidi,me sprašuje, če sem shujšala Kaj zdej to pomeni Zdej je pa že cajt, da tudi kile gredo dol, anede To lahko pomeni dve stvari: 1.) Mogoče se notranje bolje počutiš kot prej, pa imaš zato bolj poskočen korak in s tem deluješ lažja - kot da bi shujšala. (Hoja in gibi zelo veliko vplivajo na tale naš zunanji videz. Če n.pr. hodiš okorno, brez volje do življenja, gotovo izgledaš težja, debelejša... Ljudje si ob pogledu na tako osebo mislijo: "Glej jo, revco, še premikati se ne more zaradi svoje teže!") 2.) Če pa si fizično kaj bolj aktivna kot prej (anaerobna aktivnost), je možno, da si izgubila nekaj maščobe, vendar pa si pridobila mišice, ki so težje od maščobe, zato tehtnica kaže enake kg ali celo več. Skratka, ne sekiraj se zaradi tehtnice - ni vse v tistih cifrah! A-ja, zdej sem se spomnila, da so tudi meni že pred tedni vsi govorili, da sem shujšala, pa na tehtnici to ni bilo videti! Šele zdaj se tudi tam vidi. Ti kar vztrajaj - oz. ne "vztrajaj", ampak živi tako LAHKOTNO, brez nažiranja... pa se bo kmalu tudi pri kg poznalo! Ja, pa kruh stran - ko si lačna, pojej raje banano, ki te ravnotako nasiti! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 kaaaaj še neč, hmmm, to pa res ni dobru, Helena koga mash za norca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.