Helena 8. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2003 Da je nekdo, nekje tam tako, kot si želim da bi bil. Srečen in zdrav. Prosim, izpolni mi to željo, Zlata ribica. Dobrodošla Živa! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Da bi bili vsi:srečni, zdravi, razigrani, da nam nič nebi manjkalo, da nebi bilo sovraštva in vojn. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Ribica...res, potrudi se...Mick te rabi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Mick spet se je izkazala ribica!Lepo... Vsem da se izpolnijo želje vam želim Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Sanjalica...hvala....jaz nisem imela moči več niti za željo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. september 2003 Avtor Prijavi Deli 2. september 2003 Astra! Verjamem, da JE in BO vse dobro. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 DRAGA ASTRA! Verjamem, da se bo vse dobro izteklo! S TEBOJ SMO VSI... PODPIRAMO TE!IN NA VESOLJE NE POZABI - PODPIRA TE! pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Res...še enkrat hvala...čist sem bla na tleh....in so mi vaše besede res pomagale... Sem se zamislila...danes, ko sem šla po njega...na sosednji postelji je ležal fantek...ki so ga pred dnevi operirali na srcu...zraven njega pa fantek...ki so mu brili glavo, ker bo operiran zaradi tumorja na možganih... Pa potem vidiš...kako majhne so naše skrbi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Zlata ribica...hvala ...vse se je dobro izteklo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Zlata ribica...komaj sem se ti utegnila zahvaliti...pa že imam novo prošnjo... Danes se mi dogajajo same pomembne stvari...prosim, pomagaj, da se bo izteklo tako, kot si želim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Astra! Vem, ja... tudi sama sem takole razmisljala, ko sem bila s tamalim v bolnici... ko sem imela cmok v grlu... ko so tamali, ki so tudi po dve leti v bolnici, s hudimi boleznimi, s takimi ocmi globokimi, da te strese, ko so entuzijasticno pripravili predstavo in celega boga za starse in zdravnike.Cela dvoranica je imela solze v oceh..Nikoli ne bom pozabila tega in vedno na broju zavedanje in hvaleznost, hvaleznost, hvaleznost... za zivljenje in zdravje. Mojega otroka. Dbest, da se je tako dobro uredilo za vaju. Tudi meni se v teh dneh dogajajo ZELO pomembne stvari...(tja okoli MC je tole, a ne? ) Vsem, ki moramo zdajle imeti ogromno moci in zaleta:NA ZMAGO! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Zlata ribica, še jaz.Danes kontaktirala z založbo in se dogovorila, da jim pošljem nekaj svojega.upam, da bo odgovor vzpodbuden. prosim, prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Ribica pomagaj, da se bodo danes stvari izšle tako, kot si želim! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Še jaz pomagam ribici... za našo Tinčko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Ribica, danes samo za Tino... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Tina drzim naj se zgodi po Tvoje Stankaaaa Hojlali Helena,vidiš tvoja srčna željica je postala pristan za mnoge želje iz srca,dobro si to zastavila in lepih misli še naprej polno tukaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 RIBA!!!!tam mash tino.....pa de naush spet kej po svoje....te bom za shkrge Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 Tina drzim naj se zgodi po Tvoje Stankaaaa Naj http://images.webshots.com/ProThumbs/62/39962_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Draga Ribica, se morava malo pogovoriti. Tole včeraj ni bilo čisto tako, kot sem si želela. Verjetno sem bila premalo natančna ... tista moja želja se je izpolnila v sanjah ... v mislih pa sem imela uresničitev v budnem stanju. Bo potrebno ponoviti tole. Pa bolje definirati. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Jaz se moram pa Zlati ribici zahvaliti, da mi je brez da ji tule napišem po 6 letih izpolnila mojo zelo zelo veliko željo. Je trajalo ja, ampak sem ji pa zares iz srca hvaležna. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ...potem ni vredno voljo menat_? sam vztrajat, pa a se je splačalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Odvisno kakšno željo imaš, če si nekaj še tako teoretično neizvedljivo želiš in delaš na tem, se ti prej ali slej uresniči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Jaz se moram pa Zlati ribici zahvaliti, da mi je brez da ji tule napišem po 6 letih izpolnila mojo zelo zelo veliko željo. Je trajalo ja, ampak sem ji pa zares iz srca hvaležna. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Čestitam JanjaK Zlata ribica...uresniči; velikokrat, samo mi smo neučakani... Kako pravijo, če si nekaj dovolj močno želiš, potem bo želji prej ali slej ugodeno... (ali pa te prej mine želja ; kar pomeni, da si nisi dovolj močno/iskreno želel) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.