Helena 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 ti kar tukaj želim se še enkrat zahvaliti za knjigo o Jogi,ki jo sedaj tudi obiskujem in uživam zraven Stanka Tudi jaz začnem danes z jogo.Se veselim pozitivnih učinkov vadbe.Pa še Marsa je v svoji napovedi djala,da je ravno ta teden ugoden za začeteknovih telesnih aktivnosti,za takšne modele, kot sem jaz,ki jim do sedaj ni bilo do miganja Ribica, zate pa itak vem, da še vedno spremljaš moj trudza uresničitev srčne želje Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Prosim te ribica zlata ,da malo bolj intenzivno misliš na našo Tinoin njeno srčno željo ,ker Ona bi rada srečo v dvoje uživala že malo prejkot v penzjonu. Ribica, ti že veš, kaj ti je storiti Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Hvala Helenca! Bi samo dodala, da bi me veselilo, da mnogo prej kot pred penzionom ... bi z veseljem že letos uživala v dvoje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Hvala Helenca! Bi samo dodala, da bi me veselilo, da mnogo prej kot pred penzionom ... bi z veseljem že letos uživala v dvoje Ribica je že na delu, jo vidim, kako hiti. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 iiiii ribica že okoli fanta plava Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Jaz jo vidim, da ga že nagovarja, naj te pokličeali pa sms napiše. BO Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 jaz pa želim tistemu, ki mi je na novoletni dan ukradel denarnico (z vsemi dokumenti ) da je noro užival čez praznike, da je imel fantastično novoletno noč, si privoščil vse kar si drugače ne more! dobro pivce za živce, kupil svoji dragi kaj lepega , častil frende... .. si kupil kaj toplega za oblečt....... u glavnem užival do konca... (vsaj do porabe sredstev) in kaj lepšega kot zaključiti leto tako, da nekomu polepšaš novoletno noč! Mari PS: za podobne srečneže: če kdo rabi podatke kaj storiti, kaj preklicati, koliko stane, kdaj uradne ure, kdaj kako zakaj...vem vse...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ... jaz pa želim tistemu, ki mi je na novoletni dan ukradel denarnico (z vsemi dokumenti sorry.gif ) da je noro užival čez praznike, da je imel fantastično novoletno noč, si privoščil vse kar si drugače ne more! ......... .... PS: za podobne srečneže: če kdo rabi podatke kaj storiti, kaj preklicati, koliko stane, kdaj uradne ure, kdaj kako zakaj...vem vse......Mari, ce se ti da, daj v Koristne nasvete (cakaj, grem poiskat) * http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...st=0#entry21665(samo sem mislila, da je vec nasvetov... no, saj jih bo pa zdaj vec... sem jo tudi porpravila vmes) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Mari! Pozitivno, zelo pozitivno si reagiral v svoji nesreči Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Mari! Še tole. Tudi meni so pred letom in pol na Kureščku pri LJ vlomili v avto in mi odnesli komplet torbico, ki je bila pod sedežem kao skrita,ni se mi je ljubilo dati v prtljažnik in evo kazen.Ko vidim, da so mi odnesli vse dokumente, kartice, itd. me je bilo najprej groza, panika,potem pa takoj druga misel - prekliči vse. In sem. Bilo je na nedeljo k sreči.Nič mi niso dvignili s kartic. Denarja je bilo pa tudi okoli 2000 SIT notri. Tudi jaz sem jim v mislih privoščila, da bi spoznali ti lopovi,da se s tem kruh ne služi, ampak s poštenim in častnim delom.Čeprav sem bila jezna nase, ker sem bila malomarna. Kot po čudežu sem dobila vse nazaj čez 5 dni s karticami in dokumenti vred,so odvrgli v hosto in je našel en kmet, ko je šel obračati seno. Zanimivo, ko sem se odpovedala stvarem, ki so bile v torbici,sem vse dobila nazaj, razen zlate verižice, kar je bilo najmanjše zlo. Skratka, mari tudi takšne stvari nam pridejo na pot. Bog vedi, zakaj Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 marsa: rečeno storjeno, sori ampak je nastal bolj dolg spisek "nasvetov"... helena: se strinjam, jaz sicer nisem dobila nič nazaj, ampak nič, ampak mam pa novo fotko v vozniški in na osebni...da me ti vidiš........ na prejšnjih sem bila skoraj nerazpoznavna........ pa obvaldam vse obrazce............ pa mam novo denarnico............ pa torbico tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 oh te ljube srčne želje in željice,uresničite se, prav vsem, čisto vse... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 oh te ljube srčne želje in željice,uresničite se, prav vsem, čisto vse... Stanka iiiiiiiiiiiiiiii kako lepo... se pridruzujem.. vsem se naj uresnici vse, ce so le zelje iz srca... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 naj se mi jutri uresničijo vsi upi in želje. naj bo dan lep in prijazen, naj bodo ljudje v moji bližini dobri, naj bo "moj" človek jutri jutri res z menoj, naj me podpre, naj mi pove, naj me ne razočara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medvedka 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Oh, zlata ribica... v ljubezni sem bila v preteklosti ze mnogokrat razocarana sedaj pa se mi odpirajo (upam da) nove moznosti za sreco, zato te lepo lepo lepo prosim za uspeh!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 naj se Heleni odobri ponovno strpna zavest do posluha; vitalnost vzajemnega posluha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 naj se Heleni odobri ponovno strpna zavest do posluha; vitalnost vzajemnega posluha Hvala 1 BUDALA Spet se trudim, da bi se *** Srčna želja *** uresničila. Tokrat poleg hoje in primerne prehrane še Stanetova sol. Res je nekaj na tej soli Stane. Ko si obrok solim tako kot je treba,sem na polovici že sita, želodček poln. Teža 23. 9. 2004 zjutraj 97.5 kg Ribica nisem pozabila nate in nase. Ratalo mi bo s Stanetovo soljo. http://www.salesalute.com/images/paket.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Hvala Janjak Tako topla in pozorna oseba si. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ti tudi, pa imaš že cel kup neopravičenih tule Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Helena, če si še za jogo, mislim, da prvi teden v oktobru začnemo, če te zanima, ti uredim in še bolj podrobno razložim.Lepo, da tvoj ogenjček volje še vedno tako lepo vztraja,vztrajnost je pot do uspeha in mi smo še vedno s taboin zate navijamo.Daj Helena, daj! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Ti tudi, pa imaš že cel kup neopravičenih tule Se strinjam ja. Tale Saturnov povratek mi je dosti dal za mislt Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Helena, če si še za jogo, mislim, da prvi teden v oktobru začnemo, če te zanima, ti uredim in še bolj podrobno razložim.Lepo, da tvoj ogenjček volje še vedno tako lepo vztraja,vztrajnost je pot do uspeha in mi smo še vedno s taboin zate navijamo.Daj Helena, daj! O draga Stanka, sem za jogo JAAA Ravno včeraj sem gledala plakat, ki vabi k vpisu.Prosim še za dodatne informacije. Lepo od tebe, da misliš name Se veselim, da bova hodili Vztrajam pa, sedaj pa ne odneham, sedaj bo šlo,ko mi je šel Saturn preko ascendenta (23 st raka)sicer bo šel še januarja nazaj v 12. hišo ampak se ne dam,zdej mi mora ratati, ne moreš verjet,odkar jem Stanetovo sol sploh nisem lačna in ne pogrešam sladkosti Hvala za vspodbudo Se tipkamo Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.