aquarius 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Teža 23. 9. 2004 zjutraj 97.5 kg Navijam, da se ti številki v teži obrneta.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! Držim pesti za zmanjševanje teže v takem redu kot aquarius! Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Teža 23. 9. 2004 zjutraj 97.5 kg Navijam, da se ti številki v teži obrneta.... OOOO Aquarius Lepo videti tvoje palčke. Hvala! 79,5 kg dobr tole ja Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! Držim pesti za zmanjševanje teže v takem redu kot aquarius! Ole! Lepo od tebe Danda Luna Zdej pa že bo, ko je toliko pozitivne energije tule OLE Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Helena, držim pesti zate in vedi, da točno vem, kako je težko tole... vendar se izplača, čeprav včasih se s težavo spraviš v gibanje, čeprav bi zjutraj raje še 10 minut dalje poležala, pa te čakajo ne vem npr. tibetančki... vem, kako težko je, ko se ti slika določene hrane prikazuje, ko se odločiš za post, ko si trdno prepričana, da večerje pa ne boš jedla, pa gledaš in si želiš. Za vse to je potrebna trdna volja in verjemi mi izplača sedanes mi kaže 64 kg, v juniju 75kg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Helena Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Aira, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ... vem, kako težko je, ko se ti slika določene hrane prikazuje, ko se odločiš za post, ko si trdno prepričana, da večerje pa ne boš jedla, pa gledaš in si želiš. Za vse to je potrebna trdna volja in verjemi mi izplača sedanes mi kaže 64 kg, v juniju 75kg Bravo Selene za tvoj uspeh pri hujšanju. Selene, Aira, Tinka Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bravo Selene tebi Helena pa tudi za odločitev za jogo x:)x Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 sicer sem cist nova na forumu.. sam tutajz imam srčno željo.. prosim, zlata ribica, uresniči mojo srčno željo, kije njegov poljub. : ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pozdravljena BelaCvetica - dobrodošla med nami! Naj ti ustreže Zlata Ribica.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 prosim, zlata ribica, uresniči mojo srčno željo, ki je njegov poljub.jojta, to pa je tak lepo, da še jest ne bi si upal to napisat (rabm tut jest mau poetične dramatike) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snežinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ribica, daj prosim zaplavaj malo in mi uresniči srčno željo (ki traja že celo eno leto), da bo "on" spet moj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 .....PROSIM POMAGAJ MI uresničiti eno veliko srčno željo !! Pleas help!! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 da se izbistri in izbori g.glavno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pa še Pujsi še tist mal melanholije kar je je ostalo odplakni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ribica , prezeni prosim Pujskino melanhonijo in pomagaj Medvedku, da bo danes na poslu dobro opravil! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ribička... saj veš... love pa to pa js pa to... , nared svojo čarovnijo, js bom pa mojo pa bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ribica...glej, koncno sem se spet zaljubila in sem srecna . Moja velika zelja je, da bi to trajalo...dolgo, in da bi se lahko videla vsak dan. Pls, pomagaj mal pri tem Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ribica, ne vem kaj maš v mislih s temle delovanjem... ampak te bom v črno luknjo odplaknil če mi misliš tkole delat... no torej, posebi zate, da se boš le spomnila name... They say love,love is blind,and true love,so hard to find. It makes me wonder,why we never learn from the past,becouse this ain't the first time,and it won't be the last. Becouse love is blind... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 .......sem zaljubljena pomagaj prosim narediti en velik čudež xcrossfingx :detelca: Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ribica, ne vem kaj maš v mislih s temle delovanjem... ampak te bom v črno luknjo odplaknil če mi misliš tkole delat... no torej, posebi zate, da se boš le spomnila name... They say love,love is blind,and true love,so hard to find. It makes me wonder,why we never learn from the past,becouse this ain't the first time,and it won't be the last. Becouse love is blind......ribica pomagaj nama z ElNinotom prosim, pa še ostalim, ki te potrebujejo! :detelca: Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 verjamem, da bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.