Danda Luna 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 .. BO, BO!!! oLE! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pliz...držite prstke zame....naj se vse uredi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Naj za vse k jim nuca pomaga zlata mu**, ribica Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ribica, ne vem kaj maš v mislih s temle delovanjem... ampak te bom v črno luknjo odplaknil če mi misliš tkole delat... no torej, posebi zate, da se boš le spomnila name... They say love,love is blind,and true love,so hard to find. It makes me wonder,why we never learn from the past,becouse this ain't the first time,and it won't be the last. Becouse love is blind...Za Ninčija pomigaj. Da se bo vse tako izteklo, da bo najboljše zanga. Da bo srečen v ljubezni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Pliz...držite prstke zame....naj se vse uredi.... Za Kriss!!!!n Bom še jaz mal mahala, da bo ziher delaval! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ojla Helena,ni te bilo... si že imela kaj drugega verjetno...Pa se vidimo naslednjo sredo na jogi ob 15:00 upam Lepo se mej Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ribica zlata Izpolni želje vsem, ki si to želijoin te prosijo, saj boš, ane x!x Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ojla Helena,ni te bilo... si že imela kaj drugega verjetno...Pa se vidimo naslednjo sredo na jogi ob 15:00 upam Lepo se mej Draga Stanka Včeraj me žal ni bilo,upam, da bom naslednjo sredože prišla in obvladala prehlad. Se vidiva Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 lepo te prosim če mi izpolneš kar si srčno želim,prosim ti že veš kaj... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...ribica pomagaj nama z ElNinotom prosim, pa še ostalim, ki te potrebujejo! :detelca:Haha, love is blind, ampak danes sem pošteno odpru oči, gledal naokrog, in lej koga zagledam... LOVE!!! torej, hm hm mljas, ribica, ti mene mal zajebavaš a... najprej cel teden nič, pol pa se dobiva ne da bi se sploh zmenva... se vidi da si računalniška ribica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 zlata ribica, pomagaj se meni pa enmu cist posebnemu fantu naj se vse skupi obrne na boljse hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Prosim te Zlata Ribica za en pomig.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...za mene pa še zdej nisi zamigala !! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...za mene pa še zdej nisi zamigala !! Ribica, ja pomigaj za Šivo in za vse, ki te rabijo pa še zame Hvala Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 bolj moralno stabilno ozaveščen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 .....hvala za lepe želje vendar me ribica še ne posluša!!! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ribica za Šivo Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ribi, migaj za vse, ki te prosijo Jaz bom na tem področju še kar malo počakala. Naj se najprej vse ostalo uredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 čudovit dan, poln čudežev in novih priložnosti pa sončnih žarkov (če ne od zunaj pa od znotraj) Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 the fiška, prosm ,da tele internetne spletke ustrezno uravnovesiš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 za frenda, da se mu uredijo zadeve v službi... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 PROSIM,PROSIM TE POTRUDI SE IN MI POMAGAJ NAREDITI EN ČUDEŽ ! ti že veš kaj Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.