Šiva 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ........ZLATA RIBICA ŠE ENKRAT TE PROSIM VRNI MI TO PRILOŽNOST IN VRJEMI IZKORISTILA JO BOM...... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>........ZLATA RIBICA ŠE ENKRAT TE PROSIM VRNI MI TO PRILOŽNOST IN VRJEMI IZKORISTILA JO BOM...... Za Šivico! (Šiva, dej si nariši vilinčka Sunn Keli- še ena priložnost!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ZLATA RIBICA V SOBOTO TE PA LEPO PROSIM, DA MI POMAGAŠ NA DVEH FRONTAH, NE ISTOČASNO, AMPAK OD 11 H DALJE BODI Z MENOJ, PA POTEM SKOZI DAN, VERJETNO BO DAN NOVIH ZAČETKOV MARSIKJE, HVALA TI!!!!!!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ribica pomigaj za Borisa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZLATA RIBICA V SOBOTO TE PA LEPO PROSIM, DA MI POMAGAŠ NA DVEH FRONTAH, NE ISTOČASNO, AMPAK OD 11 H DALJE BODI Z MENOJ, PA POTEM SKOZI DAN, VERJETNO BO DAN NOVIH ZAČETKOV MARSIKJE, HVALA TI!!!!!!!!! x:)x Zlata ribica prosim pomagaj Borisu, bodi z njim tam, kjer te bo potreboval... pstttt... da ti prišepnem... po moje, se sam zelo dobro znajde tako , da boš ti bolj za okras... Vse dobro ti želim Boris Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dej dej proosim migaj migaj zmigaj migaj saj veš zakaj...... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Draga Zlata Ribica, moja srčna želja je, da naj kmalu najdem Ljubezen v obliki partnerja! Naj pride in ostane! Hvala. Pomagaj tudi vsem, ki te potrebujejo! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZLATA RIBICA V SOBOTO TE PA LEPO PROSIM, DA MI POMAGAŠ...... Hvala Zlata Ribica, ker mi tisto soboto NISI pomagala, zvedel šele danes, torej je v ozadju nekaj "smrdelo" zato mi ni uspelo, tudi takšnih reakcij sem hvaležen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ribi pomagaj vsem, ki te prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 .....še ena želja ribica..... da se bo vse ok razpletlo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Only one burning desire... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ribi pomagaj prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ...make him keep his pwomise(s) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Zlata Ribica lepo te prosim pomagaj moji najdražji osebi, skupaj bova tole sedaj zmogla na daljavo, torej plavajva dokler ne bo bolje, HVALA.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ....I want me back.... xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Let her get herself back Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 :C: dve čisto skromni in zelo srčni želji prosim najlepše z veliko usliši Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Pomagaj se mi odločiti! Dobila zelo mamljivo ponudbo,pravzaprav dve,katera je prava,daj mi namig! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ribica,migej.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ribi, daj pomigaj malo zame, da dobim tisto, kar me bo pomirilo.Sej veš kaj xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 ribica, daj da tale zadevica zdrži do ponedeljka, potem pa naj ostali urejajo naprej... in upam, da ne bo ugasnila za vedno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Za Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Tega nisem navajen, saj veliko krat, kar si želim se realizira oz. ne rabim nikol nobenega uprašat in še manj prosit ! Zlata Ribica pomagaj mi, prosim te, da se moja želja realizira, Oktobra želim bit v Amsterdamu z upanjem, da se nikoli več ne vrnem (razen na kak dopust) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega nisem navajen, saj veliko krat, kar si želim se realizira oz. ne rabim nikol nobenega uprašat in še manj prosit ! Zlata Ribica pomagaj mi, prosim te, da se moja želja realizira, Oktobra želim bit v Amsterdamu z upanjem, da se nikoli več ne vrnem (razen na kak dopust) ! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.