Helena 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Draga Ribica Zlata! Minila so že dobra 4 leta odkar sem ti zaupala svojo srčno željo. Takrat sem imela 86 kg.Pa nisem bila zadovoljna s svojo težo in postavo.V tem času so bila moja "hujšanja" brezuspešna. Sedaj vem, da se nisem projekta lotila na PRAVI način. Dno je vse skupaj doseglo maja 2006, ko sem tehtala že 108 kg.Takrat sem bila tudi krstna botrca mojemu nečaku Seveda so nas snemali s kamero. In ko sva se z mojim ljubim gledala,se nisva mogla načuditi, kako sva postala zaobljena. SKLENILA SVA, DA JE SKRAJNI ČAS ZA SPREMEMBO NAJINIH PREHRANJEVALNIH NAVAD,ČAS ZA SPREMEMBO NAČINA ŽIVLJENJA. Poleti sem bila v bolnici en mesec, kjer sem shujšala na 102 kg.Sem jih prosila, če imam lahko dietno prehrano, so mi ugodili. Skratka, RIBICA , MISLIŠ ŠE VEDNO NAME. Konec septembra 2006, me je prijateljica navdušila za Šolo hujšanja, ki jo organizirajo v zdravstvenem domu. Tako sva se oba z možem vpisala in sva res pridna. GRE NAMA, KILOGRAMČKI KAR KOPNIJO IN ŠPEHEK SE TOPI IN ODHAJA V BOŽJEM IMENU Hvala kilogramčkom za zaščito in sedaj lahko gredo Ribica HVALA!!! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Helena!Pa res te dolgo ni bilo na spregled.Uočila torej, da si vmes se poročila Čestitam..Ah kilogramčki..kaj češ...jaz sem imela 52 kg pa nisem bila zadovoljna s svojo postavo..in videzom. Potem sem dolgo časa kar bila..pa je bilo vsaj 15 kg več..zdaj pa tudi odločila, da 10 kg podarim v lačnim v Afriko. Prav izdelala načrt za tole - vsak dan 30 trebušnjakov(začela s 10), 6 sklec(začela s 5), pa predkloni, odkloni (ne spomnim se kako se jim reče) in to je to..pa seveda majn jest..in videt se tako fajn violinasto Pa tudi zdravstveno seveda je boljše, če človek ne obremenjuje teleščka toliko. Kolena pa hrbet in to..(da o srcu niti ne govorimo) Naj torej ribica se spomni nate in ti daje voljo še vnaprej..(pa tudi zame seveda, da ne bom pozabila) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Ribica, še meni malo stopi špeh. ali pa zgrizi, meni je čist vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Srčno si želim, da bi oči začutil ljubezen, ki jo čutim do njega. To je edino, kar mu resnično še želim pokazati. Žal mi je, da je moralo postati tako hudo, da sem tega sposobna, vendar sem vesela, da je do tega sploh prišlo. Rada te imam. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 Nataly Draga ribica zlata Prosim, pomagaj mojemu tastu, da čimprej okreva po operacijiin da ne bi imel toliko bolečin. Hvala Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 sonce otroci sonca ljubezen cista kot martuljkova kapljica preteklost pozabljena sedanjost ljubeca strani naj ne morejo vplivati na pure love pls Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Hm spet je tisti čas v letu,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 naj se teli dnevi čimprej odrolajo skozi, da mine ta čas, ko se mi sesuva vse po vrsti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ribica,za moje najbližje,saj veš kaj potrebujejo. Prosim prosim. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 saj veš kaj bi jst ane, čas je že, odnesi... Ah, majhno postojva, preljubi plesavec, de jaz se oddahnem, de noga počije. Ni blizo, ni blizo do bele Turčíje, kjer v Donavo Sava se bistra izlije; valovi šumeči te, Urška! želé, le úrno, le urno obrni peté! To reče, hitreje sta se zasukála, in dalje in dalje od pôda spustila, na bregu Ljubljance se trikrat zavila, plesáje v valove šumeče planila. Vrtinec so vidli čolnarji dereč; al Uršike videl nobeden ni več.In rožice bi, flowers all sorts of flowers...daisies, roses, fffff-lilies - all beautiful flowers for me Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Dejzijev trenutno ni. Moje najljubše. Mrcinica ve. Je nekaj drugega prinesel (pitaj boga, kako se jim reče ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 A se kej dejzicam podobne? Lahko so gerbere te ti itak v prvem planu poturijo v vsaki cvetličarni... no razen v tistih kjer te hočejo oskubit No jst sem imela v mislih rožice pač, kake lepe preproste, glede na to da ne rastejo zdej je bolj shit za dobit jih tkole na travniku vse samo da niso vrtnice, vrtnic ne morem nekak, ne vem zakaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Niso podobne. Steblo je brez listov, na koncu pa je rdeč cvet iz enega samega dela (ni listkov), ki je bolj debel in trd, pa kot da bi bil povoskan, zgleda. Se sveti. Malo spominja na obliko srca. Iz tistega cveta pa raste neka podolgovata stvar, ki jo je Mrcina definiral kot posnetek luleka (v hudo pomanjšani verziji) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Je mogoče rdeča kala lilija http://jema.homeip.net/Galleries/Flowers/Page1/1b2.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Yep, bi znalo bit. Samo da malo bolj spoliran cvet zgleda. Ful se sveti. Pa bolj je odprt. Pa tisti lulek na sredini je daljši. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Jaja prav svetleče mesnate liste fajn rožica, lep lulek Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Naj bo jutrišnji dan srečen vsaj enako kot je bil današnji Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Želim si da se odvija naprej tako lepo kot se je do sedaj pa naj bo čim več takih dnevov kot je bil današnji Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ni mi lepo, ker pogrešam ljubezen. Ribi, pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.