Skoči na vsebino

Avtoritativne osebe

Žarek

Recommended Posts

no mene pa zelo motijo avtoritativne osebe.Pridem prav v konflikt z njimi in ostanem prezadeta.Občutek imam da mi jemljejo energijo.Zanima me kako vi mislite o tem, saj to je zadeva ki me trenutno preizkuša.Malo se zavedam, da sem sama včasih močna avtoriteta, drugič pa spet nisem, ko bi morala bit.Ne razumem dobro tega pomena:avtoriteta.Ni mi jasno kaj naj zdaj s tem.Zavedam se svoje močne notranje energije, nimam pa vseh instrumentov za igrati svojo melodijo.Mečem v luknjo vse blokade povezane z avtoritativo.

Zanima me vaše mnenje o tem.Hvala

žarek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hmm... meni se pa zdi, da večinoma kar znam razorožit avtoritativno osebo. Ne vem pa, kako naj napišem, kako mi to uspe. :inocent: xscratchx

Enostavno se ne borim. Nisem na bojišču :vtz: . Predstavljam si, da sem v teatru x:o)x , kjer moram odigrati svojo vlogo na odru, drugi soigralci pa svojo.

Nekako jemljem avtoritativni pristop drugih kot neko masko, za katero se skriva človek, enakovreden meni.

js mislim da sem dokaj avtoritativna oseba.... tak da v imenu vseh avtoritativnih oseb out there, sprejmite to skromno opravičilo.... nismo mislili nič slabega.... sam včasih je boljš kaj ukazat kot pa dve ure prosit...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaja sm zaštekala kaj me moti, pri spolnih zlorabah napisala. Zanimivo da ko res hočeš nekaj vedeti se kar odpre.Avtoriteta me je prizadela, globoko ranila in to se mi dogaja z vsako osebo, ki mi hoče kaj komandirat.Temo nadaljujem na zlorabah, ker sm povezala da to spada pri meni tam.

žarek

EJ, SJ NI MUS, DA TE Komandira, zato pa obstajajo še druge besede in pomeni; lej

lahko ti želi dopovedovat kaj, s svojimi izkušnjami, znanjem, kako se kaj naredi, nastaja, .. zakaj bi mogl vedno to obsojat˝probaj si v trenutku takega mišljenja vzpostavit način, da je lahko kaj koristnega iz tega, zato še nisi tepena fizično, ne besedno kaznovana˝_=?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

lej žarek, mislim, da moraš take osebe sprejet... in se jih malo izogibat, če te zelo motijo... vendar predvsem, če jih sprejmeš in jim ne pustiš, da majo nad tabo avtoriteto (da se jim ne pustiš prizadeti) bojo same od sebe odšle... xrosex xrosex poljubček
spet se mi je na bolš poslabšal

ja držim se tega:avtoritativno osebo poslušam, mogoče mi ima kaj za povedati, če me pa prizadane, se ne poiskušam vpletati v to in pustim samo da gre mimo mene, da se me ne prime.Ker me zelo prizadane, mi je res težko.Poiskušam se zaščititi, čeprav mi ne uspe vedno.Ogrnem se s svetlobo.Če pa stvar boli, se niti zaščititi ne morem.

Uff ni lahko.

aiwa xsrcx

budalo, ja to je pa treba paziti, saj mogoče dobim sporočilo v teh osebah.

hvala

jaz pa pri avtoritativnih osebah začutim kako sem majcena,kar lezem vase,se pogrezam,misli se ne ustavijo,se ne skoncentrirajo,skoraj ne vem kaj mi ta oseba govori,saj imam toliko poskla,da si dopovedujem:glej rit si briše tako kot ti.pred naravo smo si vsi enaki.... x:)x ampak to mi je uspelo odstraniti le pri eni taki osebi z trdnim delom.pri ostalih pa ...isto.v želodcu bolečina v glavi praznina,tla se pogrezajo in me vlečejo.uf!

ne smete se jim pustit. take osebe so ponavadi šibke... brez samozavesti in si jo tako "pridobivajo", da si nadanejo masko nedotakljivosti. ampak to je samo maska... če bi vi bili nazaj avtoritativni... bi se podelali...
spet se mi je na bolš poslabšal

Hehe, tudi jaz imam problem z avtoritetami... predvsem na začetku. Problem je pa v tem, da jih jemljem za sebi enake. Ponavadi pa so navajeni na določeno vedenje, ki jim ga seveda ne dam... ker imam v mislih vendo fair-play in ker potem mislijo, da jih ne spoštujem, kar seveda spet ni res... se postavijo v obrambno pozicijo s svojo ponavadi in meni smešno držo.

In potem imajo oni problem z menoj in jaz z njimi... a ta problem je rešljiv :palec: x:Dx x;)x !

LP

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mene avtoritativne osebe ne motijo zlo.......seveda, če jih njihova avtoriteta podkrepljena z znanjem, modrostjo in pozitivno naravnanostjo. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mene avtoritativne osebe ne motijo zlo.......seveda, če jih njihova avtoriteta podkrepljena z znanjem, modrostjo in pozitivno naravnanostjo.  x^x

Mick, koliko takšnih si pa srečal???

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Lahko povem tud mal drugače..............če se njihova avtoriteta izraža skozi znanje, modrost in pozitivno naravnanost; pri takih tak ne čutiš avtoritativnosti. Malo, sem jih pa....... x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

če se njihova avtoriteta izraža skozi znanje, modrost in pozitivno naravnanost; pri takih tak ne čutiš avtoritativnosti.
tak ja, so v momentu tihi vzgojitelji x:Dx

...če to sam tako želiš.
NENE TO TAK MISILT PO FILINGU, REČE SE,DA S TAKIM PRISTOPOM POSKRBIJO ZA SVOJO ČAST, DOLŽNOST PREDAJE ZARAD SAMEGA IMIĐA x:Dx

KAŽEJO ZGLED PODJETJU, SEBI SI DODELIJO TOČKO USPEHA IN ZAUPaNJA :8):

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...