Kitty 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 bl ta druga varjanta nasmejala sem pa se Se mi je kar zdelo, hvala za potrdilo . Zdaj je pa le še vprašanje, kako to osebo prepričati, da je nora, ne da ob tem znoriš še sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Khetsun 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 obuj se v cevlje te osebe in poskusaj videti iz njene perspektive.poskusi se vziveti v njeno zivljenje, cesa si najbolj zeli, cesa ji najbolj primanjkuje... (ali so njeni starsi/skrbniki z njo ravnali podobno)zelo verjetno si zeli ljubezni, blizine, priznanja (le kdo si ne), vendar tega ne zna povedati na tebi pravi nacin in to kaze s kritiziranjem oz. jokom, kajti pravijo, da je kritiziranje nacin jokanja odraslih ... pomaga tudi, da si prijazno iskrena z njo, da poves kako se pocutis (da ne vracas/se branis s kritiko, temvec karseda mirno verbaliziras svoje obcutje ob njenem pocetju) veliko srece obema klemen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 khetsun, kity, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Kaj pa, če avtoritativne ali nore ??? :o|o:Ko prideš domov, se usedi v fotelj in uživaj, vse ostalo pa lahko ta oseba, ki itak vse bolj obvlada postori . To je bolj za šalo, kaj bolj uporabnega je pa Khetsun napisal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ko prideš domov, se usedi v fotelj in uživaj, vse ostalo pa lahko ta oseba, ki itak vse bolj obvlada postori ni šala,spoznavam ,si mislim, naj postori, mi bomo pa uživali in počivali na fotelju jh seveda, prepusti ji vodenje, važn je,da se zdravo spočiješ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Kitty, življenje s tako osebo res ni lahko in to zame ni avtoriteta ampak čisto navadno psihično mučenje.Torej:-lahko ubereš najlažjo pot, pa nikoli več ne obešaš perila, poveš, da še nikoli v življenju nisi videla štedilnika, da si ti tud sanja ne, čemu služi sesalec..itd....pa naj "oseba oblastna" dela vse sama...-lahko pa svoje rjuhe obesiš, ne "na pol", ampak na četrtine, začneš sesati tla in poveš, da je jutri pa strop na vrsti in objaviš, da se odslej krompir kuha samo v pločevinasti nočni posodi...ZATO KER SI TI TAKO REKLA!Idealno pa bi bilo, če bi "oseba" lahko razumela, da so taka dejanja zelo boleča zate, moteča...ma joj, pred tako osebo bi se še žlice ne upala vzet v roke....Srčno upam, da boš našla pametno pot in res ne dovoli , da nekdo lastne travme prenaša nate!Držim pestiLPEnja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 obuj se v cevlje te osebe in poskusaj videti iz njene perspektive.poskusi se vziveti v njeno zivljenje, cesa si najbolj zeli, cesa ji najbolj primanjkuje... (ali so njeni starsi/skrbniki z njo ravnali podobno)zelo verjetno si zeli ljubezni, blizine, priznanja (le kdo si ne), vendar tega ne zna povedati na tebi pravi nacin in to kaze s kritiziranjem oz. jokom, kajti pravijo, da je kritiziranje nacin jokanja odraslih ... pomaga tudi, da si prijazno iskrena z njo, da poves kako se pocutis (da ne vracas/se branis s kritiko, temvec karseda mirno verbaliziras svoje obcutje ob njenem pocetju) veliko srece obema klemenKlemen Ravno obratno, ona naj obuje čevlje vseh nas, saj smo mi tisti, ki zaradi nje trpimo. Kar smo ji tudi povedali oz. ji že vsa leta govorimo (na lep način seveda ). Rezultat : razbiti krožniki, vaza, izpuljene kljuke iz vrat in poškodovan hladilnik (zaradi vaze ) Hvala za nasvet in lepe želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 uhhh Kitty ma kdo je ta osebek???? žarčni žarek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Kitty, življenje s tako osebo res ni lahko in to zame ni avtoriteta ampak čisto navadno psihično mučenje.Torej:-lahko ubereš najlažjo pot, pa nikoli več ne obešaš perila, poveš, da še nikoli v življenju nisi videla štedilnika, da si ti tud sanja ne, čemu služi sesalec..itd....pa naj "oseba oblastna" dela vse sama...-lahko pa svoje rjuhe obesiš, ne "na pol", ampak na četrtine, začneš sesati tla in poveš, da je jutri pa strop na vrsti in objaviš, da se odslej krompir kuha samo v pločevinasti nočni posodi...ZATO KER SI TI TAKO REKLA!Idealno pa bi bilo, če bi "oseba" lahko razumela, da so taka dejanja zelo boleča zate, moteča...ma joj, pred tako osebo bi se še žlice ne upala vzet v roke....Srčno upam, da boš našla pametno pot in res ne dovoli , da nekdo lastne travme prenaša nate!Držim pestiLPEnjaEnja, Vsaj ti me razumeš. Brati tole, je najbrž res smešno, živeti takole, je pa dobesedni pekel, ki pusti trajne posledice. Si kdo predstavlja, da te nekdo zasleduje in kontolira na vsakem koraku, vsak dan? In pripombe niso povedane na lep način (tudi če bi bile, ti sčasoma požrejo živce), temveč je zraven polno zmerljivk in poniževalnih opazk. Poleg prej naštetega, kako si pereš roke, (mila ne smeš preveč zmočiti), kako hodiš ( zakaj hodiš po travi, ko pa imaš cesto), zakaj vrtiš pipo levo in desno ( ker ne gre gor in dol ), zakaj lupiš jabolko v to smer, ker praviloma se lupi v drugo smer, zakaj si pereš glavo tako pogosto, zakaj se tuširaš dlje, kot je za to predviden čas, zakaj imaš obute te čevlje, zakaj mešaš s to kuhalnico, ker je predolga,... da ne pozabim na žlice . Če ješ jogurt, bo takoj pritekla in ti ga vzela iz roke, ker ga ne znaš pravilno odpreti... Ko smo bili na morju, me je skoraj pretepla, ker nisem imela na sebi tiste majice, katero je hotela da imam.Taka je doma.Izven doma : pri kontejnerju čaka soseda, da mu pove, kako se pravilno odvržejo smeti, mimogrede ga še nadere, ker jih je napačno odvrgel ( le ne vem še ali z napačno kretnjo, ali z napačno vrečko ), nihče od sosedov ne zna počistiti stopnic, ker so vsi sami prasci, zato jih počisti ona, od pritličja do 4. nadstropja Če pa sediš in uživaš ( seveda s strahom ali pravilno sediš in uživaš ), te pa spet ozmerja z vsem mogočim.Ne potrebuje, niti ne želi si ljubezni, te je imela vedno dovolj, povedane in pokazane. Želi si le nadzora in zajebancije, potrebuje pa batine . Tako da ... naj mi še nekdo reče, da si naj obujem njene čevlje, pa dobi oba v tazadnjo Edina pametna pot je selitev, le ne vem, če se bom pravilno preselila Enja, hvala P.S.- Če kdo potrebuje sobo, naj se javi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 uhhh Kitty ma kdo je ta osebek???? žarčni žarekŽal je to osebek, ki me je rodil. Čeprav v to večkrat dvomim, glede na vel. čevljev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Imam moč, s katero delujem na ljudi tako, da se tega na zavedajo.Si prepričana, da to za vse ljudi velja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Joj kitty, selitev je IDEALNA rešitev....po vsem, kar si napisala, moji predlogi izgledajo bebavi...Če imaš možnost dislociranja-zagrabi jo.....in najbrž bo preteklo kar nekaj vode, da se boš tudi ti nehala spraševati, če imaš v roki pravo dimenzijo kuhalnice za pisker s tem volumnom....Tisto prazno sobo, bi pa oddala v najem svojemu najhujšemu sovražniku:)Kitty- na svoje, čimprej!LPEnja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sigurno, da obstajajo imuni na mojo energijo. Saj je forum en tak primer. Tisti, ki se ne zmenijo zame, jih pač ne pritegnem in nimam vpliva na njih in tudi mene ne zanimajo vsi.Ok. Sem citiran del mal drgač razumel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...Navsezadnje je moj kulminantni planet Sonce. ... Bravo Macona, ti si brihtna baba, pa se vsec mi je tvoj kljubovalni nacin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 'Avtoritete' pa je nekako sirok pojem.kdo je to? Kaj je to?V bistvu so nadrejeni ze lahko to, v bistvu nas motijo tisti, ki so si sami dolocili ta status, po mojem, bolj kot dejansko avtoritete.saj - avtoriteta je tudi sef - ne mi rect, da rajsi z nevemkom razpravljas, si zelis njegovega 'obcudovanja', odobravanja, potrditve.Jaz pa maram avtoritete, nekako - se mi je pa tudi vcasih zdelo, da jih ne maram. To je pac tako, ce clovek misli s svojo glavo, pa se ne mara vpeti v sisteme in ne mara ritoliziti.Drugace si pa najbrz prav vsakdo zeli ugajati, dobiti potrditve... - od 'avtoritet'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Mislim, da nisi kixnila nic mimo, jaz tudi mislim, da sva si v kaki tocki ziher podobni. Ja, kljubovalnost, najbrz, pa obe si ne marava solit pameti prevec, tudi to bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ... mešanica kljubovalnosti, inteligentnosti, zaščitništva ..Pa skromnost zagotovo sodi med tvoje lastnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Glih hotla sem rect...Stekam, kroki - meni tudi morda ne bi pripisal ravno skromnosti... pa nekako v enih receh tudi nisem, a po drugi strani pa sem zelo... ... to se vse prepleta, skromnost ni nevoljna poniznost.... ja, je veckrat povezana z devico, to je res.... z znamenjem device... pa z ribo tudi, pa sco, ki je zahteven, a skromen, tezko razlozit in opredelit to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.