Skoči na vsebino

Verjamem

MILA

Recommended Posts

Dala bi vse, da bi se rešila depresije, da bi zmogla videti lepoto življenja. Ljubosumje me razjeda, nezaupanje me ubija, partner me ima rad, a ga preverjam...Skrbi me za službo, zelo velike probleme imam s težo...Problemov je ogromno,rada bi zaupala, da jih bo črna luknja pogoltnila za vedno. :(

Zaupam!

Deli na socialnih omrežjih

Tvoja situacija terja takojšne ukrepe. Tudi jaz sem bil pred štirimi leti v podobni situaciji. Na srečo imam ženo, ki me razume in podpira tako, da sva skupaj prebrodila težave in sedaj vidiva luč na koncu tunela.

Če imaš podporo v partnerju ti svetujem za začetek le eno KOMUNIKACIJA. Ko sva z ženo zares začela komunicirati se je izkazalo, da so najini strahovi le posledice vzorcev iz najinih otroštev, ki so se čudožno ujemali. Ko jih odkriješ in analiziraš ugotoviš, da so vsi strahovi neutemejeni, da partner misli čisto drugače kot misliš ti da misli. In čisto na koncu odkriješ da je vse kar iščeš ljubezen. Ko prizadaneš druge in sebe se bojiš zavrnitve, bojiš se ljubiti samega sebe.

Zberi toliko moči in ljubezni do same sebe, da se premakneš iz mrtve točke.

Želim ti veliko sreče in ljubezni.

Vsi smo enkratni in neponovljivi in vredni vse vlubezni, ki jo premore vesolje!

andrej

Tudi meni so pozitivne afirmacije zelo pomagale in na sploh kreativna vizualizacija. Toplo ti priporočam knjigo Shakti Gawein Živeti v svetlobi ali katero koli drugo njeno delo. Avtorica piše in podaja zelo preprosto in izhaja iz vsakdanjega življenja.

Želi ti veliko sonca v življenju

Andrej

andrej

Poizkusi Shen-Qi.

Iz lastnih izkušenj vem, da sigurno pomaga, da se naučiš drugače misliti, dojemati, sprejemati in gledati na življenje. In ravno ljudje s takimi problemi kot so tvoji, imajo največje uspehe-bila sem jim priča.

Sama sem se iskala vrsto let, brala na kupe knjig, se pogovarjala s prijateljicami, se ubadala s reikijem, bila na raznih delavnicah, pa nisem in nisem znala "preklopit", nisem znala vsega kar sem slišala in prebrala tudi uporabit v praksi, nisem znala živeti brez strahu, žalosti, vsega, kar me je razjedalo - prav do bolezni!

Potem sem "slučajno" naletela na Shen-qi (vemo, da slučajnosti NI- ko sem bila najbolj obupana, ko sem enkrat iskreno prosila vesolje, naj mi vendar pomaga, ker tako ne morem več živeti, mi je bil drugi dan na cesti v roke porinjen letak z reklamo za shen-qi!) in to naletela na (kot slišim) najučinkovitejšo skupino, kar jih deluje v Ljubljani (Tržaška 37b- v isti stavbi kot Mercator 24ur, vsak ponedeljek ob 19 je srečanje namenjeno tudi začetnikom) in in življenje se mi je zasukalo za 180 stopinj v pozitivo!

Našla sem način kako živeti, smisel- zakaj živeti in vse ostalo, o katerem sem prej le brala, pa si nisem znala pomagat. Odprli so mi oči. Za to spremembo jim bom večno hvaležna!

Na srečanja sem hodila več kot pol leta, potem prekinila, nato spet hodila dva meseca, da sem "osvežila sporočila" za življenje, trenutno ne hodim. Če bo potrebno, bom šla spet po kak nasvet. Poveš kar te teži, odvržeš v "črno luknjo" in dobiš konstruktiven nasvet za življenje.

Prijatelji in domači pravijo, da sem se bistveno spremenila, umirila, "spustila" kup stvari, jaz pa pravim, da sem našla notranji mir, srečo in ljubezen. Marsikdo uspe to najti sam, jaz sem pač rabila pomoč. Gre dosti hitreje, in meni se je mudilo zaradi bolezni, ki sem si jo nakopala ravno zaradi tega, ker "se nisem znala iti". Lahko bi rekla, da mi znanje iz Shen-qija na nek način rešuje življenje, ker proti moji bolezni, za življenje, nujno potrebujem notranji mir.

Naj tole ne izgleda kot neka reklama; kot sem napisala, trenutno niti ne hodim več na srečanja. Želela sem le podati informacijo tebi, Mila, ker vem, da bi ti zadeva zagotovo pomagala.

daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

quote:

...

Potem sem "slučajno" naletela na Shen-qi (vemo, da slučajnosti NI- ko sem bila najbolj obupana, ko sem enkrat iskreno prosila vesolje, naj mi vendar pomaga, ker tako ne morem več živeti, mi je bil drugi dan na cesti v roke porinjen letak z reklamo za shen-qi!) in to naletela na (kot slišim) najučinkovitejšo skupino, kar jih deluje v Ljubljani (Tržaška 37b- v isti stavbi kot Mercator 24ur, vsak ponedeljek ob 19 je srečanje namenjeno tudi začetnikom) in in življenje se mi je zasukalo za 180 stopinj v pozitivo! ...

daisy

Daisy - pobaraj organizatorja/e, naj prijavi še enkrat na LN (ko vidim, da poznaš oz. imaš stik - če nimaš stika z glavnimi, pusti listek ali jim kako sporoči) - nekdo mi je namreč nedolgo nazaj poslal obvestilo za LN Novice o teh srečanjih. Vendar obvestilo ni vsebovalo nikakršnega podpisa, kontakta niti ni bilo možno ugotoviti pošiljatelja - v takšnih primerih zadev ne objavljam, kajti nikoli ne veš (če pa nihče "ne stoji" za tem, tudi jaz ne - če sama nič ne poznam).

Ko pa zdajle praviš, kako uspešna je terapija v omenjeni skupini, ti to predlagam - zelo koristno bi torej bilo ta podatek nuditi tudi na Novicah.

Tule pa je obrazec za vpis dogodka:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, seveda poznam organizatorje, jih bom pobarala.

daisy

Instant rešitve ni in zdi se mi, da je v življenju zelo pomembno zavedanje, da kadar sije sonce še ne pomeni, da dežja ne bo več in seveda obratno. Z spoznavanjem sebe dosežeš to, da sprejemaš tako sonce kot dež. Vse kar se ti dogaja naj bo to slabo ali dobro je zate nujno potrebno in poskušaj vse sprejeti z veseljem, ker le to ti daje moč ob naslednjem dežju ali soncu. Zemeljski čas te naj ne omejuje, ker ni nikoli prepozno za nič. Bojuj se z strahovi in jih premagaj vsakokrat, ko ti pridejo naproti, poslušaj svoj notranji glas svojo intuicijo, ki je nezmotljiva, zaupaj ji, zaupaj sebi, da lahko premikaš gore z svojimi mislimi. Naklučja ne obstajajo so samo odraz tvojih misli. Poglej ljudi okoli sebe in videla boš sebe v njih.

Lepo se imejte, Petla

hej

ne izgubljaj upanja. vse kar moraš storiti je to, da se čimbolj pozitivno naravnaš. vsak človek ima v sebi 2 pola. z nepravilnim načinom življenja si nabereš negativno energijo in potem- bum začneš reagirati svojo negativno plat. s pravilnim in pozitivnim pa svoj potencial in kreativnost. resnično je samo odvisno od tega kaj se odločiš. vesolje te v vsaki tvoji misli podpre in ti jo uresniči. če rezultat ne vidiš ta trenutek ga boš morda čez nekaj časa. če resnično želiš spremeniti življenje, začeti živeti nekaj novega se kot 1. ne obremenjuj, ne obsojaj 2. sprejmi da si kakršna si 3. razumi da tvoja dejanja niso ravno starodavna modrost, vendar pa si se od življenja pripravljena učiti in spremeniti 4. naredi ta korak- spremeni se. vsekakor so pozitivne afirmacije pravi božji dar ( loui hay). poznam pa tudi zelo dobro rešitev -shen qi. kot je že daisy pisala je to čudovita zadeva- kot nekakšen menu kjer dobiš veliko pozitivne energije, se pozitivno prepolariziraš in uporabiš to energijo za karkoli si želiš. postaneš resnično srečna. dobiš koristne praktične nasvete- ki verjemi mi govorim iz lastnih izkušenj- reanično v praksi delujejo. pridi na gradaško ul. 10 (pri trnovski cerkvi) in življenje se ti bo spremenilo. morda ti to izgleda kot reklama- vendar ti želim le pomagati in v bistvu morda je to resnično reklama- reklama za boljše in srečnejše življenje. poiskusi ne bo ti žal!!!

vsekakor pa vzemi kakšmo fajn knjigo od louis hay v roke. jaz em se ob branju kar "razsvetlila".

lepo se imej

bučka

Hvala vsem za vaše spodbude in pozitivne misli.

Resnično bi se rada spremenila, in v odnosu do fanta se že kaže rahel napredek. Zaupam mu, da me ima rad takšno, kot sem. Drugje še pešam. Verjamem in zaupam, da se bom pobrala.

Poznam pozitivne afirmacije, a moj problem je, da ne vztrajam.

Zelo me zanima shen qi, o katerem govorite, toda živim daleč stran od Ljubljane in mi ni omogočeno hoditi tja. se da s tem seznaniti kje drugje, na kak drugačen način (preko knjig, avdio kaset...) Hvala za pomoč.

LP, Mila

Zaupam!

Vem, da delujejo shen-qi enote tudi drugod po Sloveniji, ne vem pa točno kje. Če se obrneš na katerega od zgoraj omenjenih (jaz sem navedla Tržaško 37b- tel.4239310) ti bodo povedali, kje je tebi najbližja skupina. Prav tako lahko na internetu v slovenski iskalnik (npr.najdi.si) vtipkaš SHEN-QI in boš dobila kar nekaj rezultatov in informacij. Poizkusi!

daisy

quote:
... Zelo me zanima shen qi, o katerem govorite, toda živim daleč stran od Ljubljane in mi ni omogočeno hoditi tja. se da s tem seznaniti kje drugje, na kak drugačen način (preko knjig, avdio kaset...) Hvala za pomoč.

LP, Mila

Mila - zdaj bo morda izpadlo, da sem proti reklamam, vendar: osebno mislim, kaj mislim, prepričana sem, da imamo za svoje zdravljenje (sploh, če gre za pravzaprav blažja stanja depresije oz. blokade pretokov in onemogočeno delovanje čaker itd...) vse, kar potrebujemo za zdravljenje, že na voljo.

Parkrat sem zasledila navdušeno hvalo Shen-qui-ju, torej zadeve zagotovo morajo delovati. Vendar mislim, da ni toliko pomembna tehnika, kot tvoja zavestna odločitev.

Prepričana sem npr., da boš npr. s ponavljanjem afirmacij in/ali z jogijskimi vajami dosegla prav takšne rezultate kot nekdo, ki se je udeležil vadbe/tečaja v podobnih skupinah.

Res, da je večina ljudi naravnana tako, da bolje deluje (in tudi dosega boljše rezultate in bolje raste) v skupini. Vendar prav tako se vsega lahko lotiš tudi sama.

Sama sem imela od težkih depresij, do debelosti, ljubosumja, strašnih alergij, do aritmije etc...

Nikoli se nisem pridružila nobeni skupini niti nisem nikogar iskala okoli - vse recepte, ki sem jih potrebovala zase, sem našla v sebi.

Kot pravim, jasno, da ima vsak svoj način, pot....

Vendar hočem ti reči pravzaprav le to, da ni važno, če ne boš mogla sodelovati ravno v tej skupini.

To je pravzaprav filozofija Luninega neta - sama sem se "pozdravila" z vsem tem, kar opisujem na straneh. Tako sem se v to tudi prepričala.

Tudi je še en moment - ta, ki ti navdušeno hvali Shen-qui (ali karkoli), ti bi enako navdušeno hvalil tudi jogo - če bi naletel na tako skupino, ki bi mu bilo njeno razmišljanje, delovanje in celo dihanje blizu... Gre za to, da je v tem trenutku naletel na to. Jaz sem na Jogo. Ti pa boš morda na čisto kaj desetega.

Svetujem ti, da izvajaš vsaj tibetanske vaje ali se kar začni ukvarjati z jogo ali drugimi blagimi telesnimi vajami.

Morda bi bilo koristno obiskati od "zunanjih" edinole kiropraktika, ker je veliko depresivnih težav izvirajočih v hrbtenici (npr. premaknjeno vretence, vnet živec, preščipnjen ipd.)

Poleg tega si vsako jutro ponavljaj afirmacijo: "Zaupam procesu življenja". In podobne...

Praviš, da si debela - tega ne vem.... Vem pa, da si očitno vsekakor malo "zapackana", zato si omisli Lunin post (v tem primeru ti ga ne svetujem -samo- zaradi hujšanja, temveč predvsem zato, da očistiš svoj organizem).

Tvoja depresija (po nekakšni moji intuiciji) je tudi posledica nakopičenih strupov in starih "zalog", ki jih neguješ in hraniš - skupaj z vzorci.

Torej - odloči se in naredi nekaj zase.

To je proces in ne muha enodnevnica - kot takega ga tudi jemlji in ne pričakuj rezultatov čez noč. A PRIČAKUJ jih pa - a ne s siljenjem, ampak z blagim delovanjem in počasnim, a trdnim spreminjanjem sebe na bolje.

SREČNO in veliko uspeha (*potem pa poročaj). ;)

Nekaj knjig, ki jih skušaj prebrati:

Louise hay - "Telo je tvoje" in "Življenje je tvoje"

Louis Proto: "Nove poti do zdravja"

Mantak Chia - "Prebuditev zdravilne energije" in/ali "Transformacija stresa v vitalnost" (z omenjenima si boš lahko precej pomagala pri vzpostavitvi Chi-ja in tudi pri nadaljnjem harmoniziranju).

Poglej pa si še temo KNJIGE v enem od Luninih forumov - kjer pišemo notri koristne, priporočljive in zanimive knjige.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zelo dobro povedano, to o individualni ucinkovitosti.

Vsi se tako zelo zelimo iznebiti depresije (razumljivo, saj je neprijetna), da pogosto ignoriramo njen pomen. Iz samanske perspektive je depresija neke vrste iniciacija, poskus psihe pogledati onstran teme. Recimo tako kot pri samanskem potovanju v podzemlje, le da clovek v depresiji ne najde izhoda ali pa je izhod blokiran - najpogosteje blokado povzroci zavesten ali nezaveden strah pred neznanim in smrtjo. Zaradi tega strahu ne pustimo starim stvarem umreti in tako zaviramo rast novih. Nase nezavedno pa zahteva rast in s tem nastaja konflikt, depresija, neravnovesje.

Tudi Jung recimo je smatral depresijo kot umik psihe v temo, kjer si opomore, odpocije, prenovi.

Osebno se z obcasnimi depresijami soocim tako, da se umirim in se poglobim vase, zacutim svoja custva in se vprasam, kaj potrebujem ,kaj mi manjka, cesa si zelim in kaj me ovira pri dosegi cilja. Ponavadi mi kar sama od sebe zasveti kaka resitev ali pa svetla misel, morda slisim pesem in jo zapojem...nekako s tem, ko se umaknem v globino, tam najdem moc. Predvsem v casu menstruacije se zlahka umaknem in predelam stvari, ki so nabrale cez mesec. Poskusi si vzeti naslednjo menstruacijo en dan ali dva samo zase in se posveti izkljucno sebi.

Prav tako mislim, da ni nujno se ukvarjati s kako specificno duhovno metodo za dosego dusevnega ravnovesja, bolj pomembno je, da si v stiku s sabo in svojimi custvi in da se brezpogojno ljubis in sprejemas, brez obtozevanja, obcutenja krivde ali sramu.

Mila, morda bi ti koristila knjiga Sanje Rozman - Peklenska gugalnica. Daje zelo jasen vpogled v skodljive odvisnosti od hrane, odnosov, spolnosti, dela, sanjanrjenja,... in vzorce, ki jih ponavljamo od otrostva ter ponuja mozne resitve, kako se jih iznebimo (ceprav sem jaz nasla svoje, drugacne metode za ozdravitev).

Metoda, ki mi je zelo veliko pomagala, je bilo izrazanje kreativnosti na vse mozne nacine. Od pisanja dnevnika do risanja z navadnimi barvicami, oblikovanja gline ali celo alu-folije v drobne skulpture, pisanje pesmi, petje, popolnoma sproscen in instinktiven ples ob afriski glasbi,...izrazaj se! Z vsem, kar premores, besedami, kretnjami, gibi, in pusti tvoji dusi, da zasije skozte!

Veliko uspeha pri odkrivanju same sebe!

Anatha

Pot v svetlobo gre skozi temo.

Anatha - všeč mi je, ko se opazuješ skladno na vseh ravneh - ko torej povezuješ svoja psihična stanja npr. s stanji tvojih telesnih sprememb (ko govoriš o času med menstruacijo) - večina ljudi teh zadev sploh ne povezuje oz. ne opazi povezave.

Zelo blizu mi je tisti del o šamanskem "načinu" - spet se nam torej potrdi, da smo npr. sami že ravnali tako ("šamansko", brez da bi sploh poznali kakršnekoli osnove).

Naša podzavest točno ve, kako ravnati.

In kako je res koristno, da nas več tule podaja mnenja - na NAJPOMEMBNEJŠO stvar sem namreč sama pozabila: izražanje, ustvarjalnost!

TO je res pravi recept, Anatha. :)

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Picasso

Absolutno se strinjam z razmišljanji Marse in Anathe.

Morda je tole s shen-qijem izpadlo malo preforsirano, a ni bilo tako mišljeno. (Moram pa le napisati še to, da sem ga jaz doživela- ne kot kakšno tehniko ampak kot pogovor o stvareh, ki so me težile- da sem lahko dala glasno iz sebe kar me je težilo in se o tem pogovorila- morda na nek način podobno temu, kar mi delamo tule. In dobila kopico zlata vrednih nasvetov, kako stvari, ki sem jih teoretično zelo obvladala, v življenju dejansko tudi uporabiti).

Absolutno ne trdim, da je shen-qi edina metoda, ki pomaga in strinjam se, da vsak najde svojo pot- celo obratno- rekla bi, DA POT NAJDE NJEGA. Ko pride čas, ko smo dovolj zreli, nas poišče ravno prava pot. Vsi gremo na isto goro, le da eden po južni poti, drug po severni, tretji z gondolo, četrti kako drugače. Vsak bo enkrat gor, če ne v tem, pa v naslednjem življenju.

Različni smo. Nekdo zmore sam, drugi potrebuje poriv, podporo. Bistvo je, da res ne postaneš fanatično odvisen od ene stvari ampak ti ta le pomaga kot orodje najti samega sebe. Vse potrebno imamo v sebi, le najti je treba, na tak ali drugačen način.

Sama sem poizkusila kar nekaj stvari, dokler nisem našla tiste poti, ki mi odgovarja. Pa pravzaprav sploh ne živim "po določeni metodi"- bolje bi bilo reči, da sem nekako našla sama sebe, svoj notranji mir s pomočjo vsega, kar sem počela, sčasoma se je izgradilo kot mozaik, kamenčki so se začeli zlagati v sliko in postajala sem vedno bolj srečna, zadovoljna.. Ugotovila pa sem tudi to, da brskanje po preteklosti- odnosi s startši itd.. mi je koristilo do neke točke, potem pa sem odvrgla vse skupaj čez ramo in z olajšanjem začela živeti TU in DANES.

Prvi začetki so bili s knjigo, ki jo je omenila Marsa- Nove poti do zdravja, ki enkratno odpira pot v te sfere, ponudi in predstavi skorajda vso paleto alternative. Skorajda vsak od nas je spoznal tudi Lojzko (kot ji ljubkovalno rečem), ki je velik korak do ljubezni do sebe.

Verjamem, da lahko nekaj zase naredimo le sami. Vendar ni odveč, če spoznamo, kakšna orodja so nam na razpolago, se jih naučimo uporabljati- tista, ki nam pač odgovarjajo. Kaj nam odgovarja, pa v nekem trenutku začutimo v sebi. Nedvoumno. Seveda ni primerno begati od enega tečaja na drugega, od ene delavnice do druge.. Če poslušamo svoj notranji jaz, nas on sam usmeri v tisto "tapravo". Kadar to ni to, se že kaj zgodi, da ne moreš zraven.

Kot rečeno, vsi gremo na goro. Tudi ti, Mila. To, da se zavedaš problemov in jih skušaš odpraviti, pomeni da že na veliko rineš v hrib!

daisy

Daisy - ravno tega nisem hotela, da bi tako izpadlo, da bi ti mislila (in kdorkoli je podal navdušeno mnenje), da si "preforsirala".

Sploh ne.

Zelo zaželene so opisane izkušnje - saj tudi jaz navdušeno hvalim lunin post. ;)

Hotela sem samo postaviti stvari iz druge perspektive - kajti če je to, kar nam bo edino pomagalo, tako nedosegljivo... Saj razumeš.

Itak je pa to samo "prevozno sredstvo" - od te do te točke.

Jaz zelo rada hodim, blazno uživam pa tudi v vožnji - pravim, da sem kot na konju... :)

Nekdo pa bo navdušeno prisegal na vožnjo z barko...

Point pa je, da se oseba premakne iz togega (sedečega, ležečega, lebdečega, ...) v dinamičen položaj.

Marsa

Picasso

Zelo sem vesel Anathinega odgovora. Tudi jaz imam ob depresiji vedno občutek da se nekaj dogaja v moji notranjosti in me zelo veseli da to slišim tudi od drugih. Ob takih stanjih se nekako prisilno umirim saj ne morem normalno funkcionirati in se zato vse prosvetne stvari nekako umaknejo v stran. Po koncu pa imam vedno še več energije. To je verjetno to.

andrej

Sedaj že nekaj časa poskušam s pozitivnimi afirmacijami, vendar mi to ne uspeva redno. Pa se mi zdi, da mi dajo neko moč.

Nikakor pa ne morem sprejeti svoje zunanje podobe, ker v meni povzroča odpor. Pred tremi leti sem namreč že shujšala okoli 40 kg, vendar mi teže ni uspelo obdržati. sedaj pa se gnusim sama sebi in sem vse bolj ujeta v krog prenajedanja in ne znam iz njega. Ker sebe ne sprejmem in ne maram, pa potem tudi dvomom v fantovo ljubezen in mu ne zaupam, še zlasti, ker je prej imel kar nekaj zvez z simpatičnimi puncami, vitkimi...Zakaj naj bi mene imel raje, zakaj naj bi bila prava in kako se mu moje salo lahko zdi privlačno...? To so vprašanja, ki me neprestano mučijo...A se da to kako presekati...?

P.S.:Kaj so to Bachove kapljice? Prvič slišim...

LP,

Mila

Zaupam!

Spoštovana Mila,

o cvetlični terapiji dr.Edwarda Bacha je bilo v tujini že veliko razprav,v katerih so poskušali pojasniti neverjetno uspešnost cvetličnih zdravil.

Bachove kapljice,so v bistvu esenca cvetov določenih rastlin.Temelje na uporabi 38 različnih zdravil,razdeljenih na več glavnih skupin glede na potrebe:

STRAH

NEGOTOVOST

NEZANIMANJE

OSAMLJENOST

PREOBČUTLJIVOST

POTRTOST

PREZASKRBLJENOST

obstaja pa še mešanica rešilnega zdravila rescue remedy.

Zdravila nimajo stranskih učinkov in jih jemljejo lahko vsi,ne glede na starost in spol.

dr.Bach je ugotovil,da sta poglavitna vzroka bolezni posameznika način življenja in čustveno stanje...skratka človeka je obravnaval kot celoto.Trdil je,da močni odmerki predpisanih zdravil klasične medicine tako oslabijo organizem,da so za orgaizem bolj škodljiva kot ne.Zato se je odločil za novo,prijaznejšo metodo zdravljenja in ta je homeopatska oz.zdravljenje z omenjeni zdravili.

O bachovih zdravilih sem napisala zelo malo,vsekakor pa lahko stopiš v prvo knjigarno in povprašaš po knjigah z omenjeno vsebino.

Kje dobiti kapljice? Malce polistajte po raznih alternativnih revijah in našla boste naslove.

Sicer pa vidim,da je možna objava zdraviteljev in ti posredujem naslov:

dipl.psiholog Smilja Novak,Dalmatinova ul.3 Ljubljana, 01/ 2329687 ali mobitel 040 250 504

Prepričana sem,da ti bo pomagala,seveda seži po slušalki in nekaj naredi zase.

Mislim,da ti je najbolje svetoval Andrej,saj v stanju kakršnem si nobena pozitivna afirmacija, v kolikor je ne začutiš,ne pomaga.

Morda bi ti svetovala knjigi Učbenik življenja pis.Martina Kojca.

Enako dobrodošla bi bila stopalna masaža.

Mila dobila si dovolj napotkov ,vse ostalo pa je samo v tvojih rokah.Nihče ne bo namesto tebe napravil prvega koraka.

Lepe pozdrave

• 6 months later...

Zivijo!

Javljam se, ker sem opazila precej zanimanja za Shen Qi in bi vam tudi sama rada povedala, da deluje.

Ze vec kot eno leto redno obiskujem tretmaje. Rezultov nisem dobila cez noc, vendar hitreje kot pri ostalih metodah, ki sem jih preiskusila pred tem (joga, osnovna transcendentalna meditacija).

Preden sem izvedela za shen qi me je zapustil fant, bila sem na operaciji maternice, nisem vec vedela kdo sploh sem, kaj si zelim in kaj me veseli. Na faksu sem se izcrpavala in gnala za dobrimi ocenami, v sebi pa sem trpela. Sedaj, po nekaj vec kot enem letu, je veliko bolje. Lahko se smejim, vcasih mi uspe celo uzivat v dobrem filmu ali v dobri druzbi. Pocasi spoznavam, kdo sem in kaj bi rada, pri tem pa se vsak mesec (ne morem reci dan, kajti vmes so tako vsponi kot padci) bolje pocutim in bolj vem, kdo sem.

Tudi z novim fantom nama gre OK.

To so le najvecji rezultati, ki sem jih na shen qi-ju dobila v enem letu. Manjse rezultate pa bi vam lahko nastevala se pa se.

Vsi zainteresirani lepo vabljeni vsak ponedeljek ob 18.30 v SHEN QI, Center za kvalitetno zivljenje na

Tbilisijski 57b, Ljubljana [/b](za INTERSPAROM VIC) - to je isti center kot je bil na Trzaski 37b, le preselil se je na novo lokacijo

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif, anita

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...