Andres08 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Včasih ženske niso delale v tovarnah. Takrat je bila seveda družina bolj celovita. Nise bilo toliko emancipirane, a so že od nekdaj doma imele besedo. Današnje mladenke in pa že tudi tiste v srednjih letih so pogosto ločene matere samohranilke in ni jih malo, ki delajo očetom svojih otrok omejitve. Prilaščanje otrok v osebno zadovoljstvo, ali zloraba besede, da otrok pripada materi je pripeljala vse do 1. konference očetov, ki bo na Dunaju. Pač to so posledice, ko je ponekod, v nekaterih družinah ali partnerstvih, moški na dnu lestvice, tik pod psom. Ženske bi pa doggy. Andres INVITATION to the "1st European Fathers' Conference" The Federal Ministry for Social Security, Generations and Consumer Protection organizes the "1st European Fathers'Conference" to be heldat Palais Auersperg in Vienna from 15. to 17. September 2004. The topic "fatherhood" is of special importance for the successfulliving together of generations and relations between men and women. During this conference various aspects of this topic will be dealt with for the first time within the framework of a European conference at scientificlevel. The speakers will elucidate the significance of the father in thefamily from different scientific perspectives. Following introductory papers, the topics "Fatherhood and male identity" and on 16 September the topics "Triad Father-Mother-Child" as well as "Fatherhood and Compatibility of Family and Profession" will be dealtwith. The meeting will be concluded by a press conference of Undersecretary of State Ursula Haubner on 17 September 2004. The participation on both conference days (15 and 16 September) willbe without charge and offered to all interested persons up to a maximum number of 400 participants. Travel and accommodation costs shall be borne by each participant individually. Simultaneous translation in German, English and French will beavailable throughout the conference. Invitations are sent in particular to national delegations consistingof civil servants and experts entrusted with these tasks and also to NGO representatives from 25 EU member states. For organizational reasons, we kindly ask you to send your acceptance of this invitation to the following address (agency in charge), at the latest by Friday, 30 July 2004: e-mail: vaeterkonferenz@zplus.at Agency: Zand Event/Werbung/Marketing 0676 / 83 62 22 22 Name: Mag. Dieter ZAND, 8990 Bad Aussee, Bahnhofstraße 95,office@zplus.at Tel.: +43 3622 54 7 54 Fax: +43 3622 54 7 54 15 Contacts at the Federal Ministry for Social Security, Generations and Consumer Protection: Men's Fundamental Political Department Dr. Johannes Berchtold Dr. Daniela Fender-Tarczaly Bundesministerium für soziale Sicherheit Bundesministerium für soziale Sicherheit Generationen und Konsumentenschutz Generationen undKonsumentenschutz Abteilungsleiter der Abteilung V/6 stv. Abteilungsleiterin der Abteilung V/6 Franz Josefskai 51 Franz Josefskai 51 A-1010 Wien A-1010 Wien Tel.: +43-1-71100-3444 Tel.: +43-1-71100-3444 Fax: +43-1-71100-3447 Fax: +43-1-71100-3447 «mail:johannes.berchtold@bmsg.gv.at» «mail:daniela.fender-tarczaly@bmsg.gv.at» Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Se dogaja ja.Ali pa druga skrajnost - ločita se..če imata kaj delita..če ne pa ne. Moški na svoje, ženska z otroci pa tudi...in on "pozabi" plačevati preživnino..ali si izmisli sto in en izgovor, da je ne rabi.. Da se pa z otroci izsiljuje je pa podlo. Ne glede kdo to dela, ker otroci pa res niso nič krivi...madonca..me takšne babnice razkurijo(pa dedci tudi ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Opazil sem, da se na tak način ženske kar pogosto maščujejo, če so bile zapuščene. Užaljenost, jeza, osamljenost, izgubljenost.........šel si k drugi, prasec, ne boš več videval otroka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...točno tako.... če ne bo tako, kot jaz hočem, ne boš več videl otrok...otroci te hočejo.... te nočejo..te hočejo...hočejo samo tebe....daj denar in beži.... jaz nisem srečna, tudi ti ne boš....crkni....ha še so hudičeve babnice...tudi v Sloveniji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Dajmo ustanovit klub zatiranih moskih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ja slišm tut jest marskej, zato pa se pejte vsi kastrirat pa ne boste mel odgovornosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hm, ob kar pogostih kritikah moških me čudi kako ženske občutljivo reagirajo na kakšno splošno kritiko žensk, sploh - če same niso take..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Mislim, da bi moral kak moski z osebno izkusnjo kaj povedat, ne pa da nakladate nekaj, kar ste slisali. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sam imam takšno izkušnjo preko dobrega prijatelja in pa v okviru svojega dela se tud srečam s tem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jaz nisem moški, pa imam zeeeeeelo osebne izkušnje, ker sem z enim takim poročena...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Potem bodite vsi sami, pa fukarite vsepovprek, pa boste zadoščeni sebi in vesolju Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...ki ga izsiljuješ in mu groziš s takimi.....al to počne njegova bivša, dolci12? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Potem bodite vsi sami, pa fukarite vsepovprek, pa boste zadoščeni sebi in vesolju To sploh nima nobene prave veze s tem blemom Ker potemtakem lahko vam nehajo noge lezt narazen......al pa se sterilizirajte Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 nen, mikos..sem čest prav povedu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Za stose ste ... in to v tej temi ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 nen, mikos..sem čest prav povedu ...in jst sm ti čist prav odgovoru. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Me je kr nekam prtisnilo..... Poznam neločene moške z vsemi kompetentnimi pravicami, ki se jih nikakor nočejo poslužit in jih izkoristit... :xx!: Poznam otroke, ki obožujejo svoje očete...ki bi vse naredili za to, da bi jim očetje "dovolili", da se jim približajo. Pa vrli očetje nejmajo cajta, morjo rešvat svet, pa politko, pa šport, pa konjičke, pa kariero, pa bufetkat, pa se izobraževat, pa počivat na kavču, pa MIIIIIIIIIIIIIR HOČJO MEEEEEEEEET...... Bemu , a ko se pa ločjo majo pa potrebo po tem , al kaj? Tle v bližini mam enga tazga frišno ločenga atka....ga bivša sam še z otroci izsiljuje, pa peneze vleče....On pa ful ddddddoooooooooober fotr,,,, Babnica pa ful nedružabna po mnenju okolice čuuuudna....Bemu sn skor nasedla, da se tipu ful dela krivica v življenj. Pol sma pa skup bla na nekem tekmovanju, k sta najina froca glih v isti ekipi. Pa tkole pozno v popoldne zine: "Matr, nkol več ne grem zravn. Čist brez veze tle sedim pa gledam.Cel dan mi je šel v maloro...." HaaaaaaaaaalOOOOOOOOOOO? Sn sam to zinla: A ni to največ, kar lahko narediš za njega , da si z njim? Ko zmaguje...In da si z njim, ko izgublja....Da si vzameš zanjga čas... Me je pa zaboden pogledal! Pa še kr odkimaval.... Pol pa še naprej drezam vanjga: Ja za kaj pa misliš, da bi bilo bolj pametno porabit ta dan? Je reku, da bi šu mal nas kolo, pa mal v hribe, nekaj za svoje zdravje nardit...... Pismo, se mi manj gravžajo tisti fotri, k se vsaj ne delajo lepe.... In k jasno in glasno povejo, da je za njih funkcija z oploditvijo opravljena.... Pol je pa fajn če potomci vsaj koker tolk furajo, da se lahko z njimi mal v bufetu pa pred drugimi samci eno mejčkeno postavijo. DODAJAM POMEMBNO OPOZORILO, TO JE MOJE VIDENJE, NI VSESPLOŠNA RESNICA, DOPUŠČAM TUDI MOŽNOST, DA ŽIVIM V TOTALNI ZABLODI, NE DVOMIM, DA ME BODO ATKI NA TEJ TEMI VSESPLOŠNO OD SPRED PA OD ZAD POPLJUVAL!!!!!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 To pa je čist druga tema, lia. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 To pa je čist druga tema, lia. a NE GOVORIMO TLE O PRAVICAH IN POTREBAH OČETOV???????? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...ki ga izsiljuješ in mu groziš s takimi.....al to počne njegova bivša, dolci12?toliko nizko pa spet nisem. Valjda ne počnem jaz tega. Na žalost pa sva se oba soočila z njegovo bivšo. Kriza, ti rečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 To pa je čist druga tema, lia. a NE GOVORIMO TLE O PRAVICAH IN POTREBAH OČETOV???????? Ja seveda, sam jst na tvojem postu nič ne vidim kaj o njihovih pravicah, sam kritika glede njihovih neizpolnjevanj dolžnosti. Dvomim, da je tema za to odprta, lahko pa jo ti odpreš za to problematiko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Opazil sem, da se na tak način ženske kar pogosto maščujejo, če so bile zapuščene. Užaljenost, jeza, osamljenost, izgubljenost.........šel si k drugi, prasec, ne boš več videval otroka Bo vsak drug vikend...ce bo placval prezivnino. Hja.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Zakaj se pa dereš? Na froce tut?Nč se nea derem....sam malo mi digne pritisak pa tastaturo, k začne kr od dečkov jokcat kak bi on uresničeval starševske pravice... Predolgo sem že na svet... pa preveč sem že videla! Dret sn se pa že pred leti nehala, škodje lepoti, veš! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ah, Michelle, sploh ne veš kake pra.ice znajo bit ženske.....pa ne v postelji. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ah, Michelle, sploh ne veš kake pra.ice znajo bit ženske.....pa ne v postelji. Hja...vse se vraca, vse se placa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.