Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hm...jz sm tud desno...ko sem se mela tipa. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Izjeme potrjujejo pravilo, pravi nataly. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz sem pa vedno spala, kjer sem jaz hotela Pr men doma na desni, ker je bila leva ob steno....pri njemu lih obratno...ko sva pa kam sla, pa tudi kot sem se jaz odlocila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Od locenih moskih brez pravic smo prisli do spanja ... morda gre samo za asociacijo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Tudi jaz spim levo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz pa na sredini. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz pa na sredini. Nisem vedel da spiš v sedečem položaju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz pa na sredini. Nisem vedel da spiš v sedečem položaju. Jaz tudi ne. No, zdaj veva oba. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz pa na sredini. Ne oguli sredine Tamara. :xx!: Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 A nismo malo skrenili s teme? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Zelo Tamara. Nismo se več pripravljeni zgražat en nad drugim, tako da smo si vsi enakega menja, da se vse okrgo sredine vrti . In mimogrede. Na Islandiji ustanavljanje hišo za očete, ki nimajo dohodkov in osnovnih sredstev a morajo kljub vsemu plačevati preživnino. Ženske tako hišo že imate kot vem, samo ne vem kako se ji reče po slovensko. Sem pozabil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Loceni moski so res brez osnovnih pravic. :o|o: Jaz sem pa spet sla na kavo. Podaljsano s smetano. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Loceni moski so res brez osnovnih pravic. :o|o: Jaz sem pa spet sla na kavo. Podaljsano s smetano. Me prav veseli. Zato si komaj sedaj domov prišla. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kaj si ti neka optimistka. Saj ob ločitvi moškega nihče tudi nebi vprašal, če je sposoben oziroma če ima interes vzgajati otroke. Otroci moški dobijo samo v skrajnih primerih. Agresija, alkoholizem, narkomanija matere.Andres08 ...tole, kar si napisal, je pa čisti "nonsens" ... A je moški na sodišču zato, da daje boljši vtis, zato, ker se nima kam dat...???? Prosim te lepo, vsak moški, ki je navzoč ob ločitvenem postopku lahko toliko pomiga, da reče, da se ne strinja, da otroka dodelijo materi. Sploh pa: sodnik MORA PO ZAKONU vprašat!!! drugega zakonca, ali se strinja, da se otroka dodeli enemu ali drugemu roditelju...Sem že dala to skozi pa vem, saj moraš podpisat odločbo o razdelitvi premoženja in dodelitvi starševskih pravic...ampak moški v večini primerov pozabljajo, da imajo poleg pravic tudi dolžnosti!!!Sploh pa ste moški tako zaščiteni, da se ženska ne more ločiti v kolikor se ne pojavite na sodišču... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 In mimogrede. Na Islandiji ustanavljanje hišo za očete, ki nimajo dohodkov in osnovnih sredstev a morajo kljub vsemu plačevati preživnino. Včasih tudi mati nima za preživetje otrok (govorim res iz preteklih izkušenj) pa otroka to sploh "ne zanima"... otrok potrebuje obleko, hrano in sredstva za izobraževanje...pa včasih še kaj več... in, kot se je to dogajalo, je rekel "nimam" in pri tem se je vse končalo... mati pa MORA imeti...MORA!!!! Mi grejo res na jetra tisti deci, ki so sposobni delat, pa iščejo izgovore... Uf, me to pogreva! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 In mimogrede. Na Islandiji ustanavljanje hišo za očete, ki nimajo dohodkov in osnovnih sredstev a morajo kljub vsemu plačevati preživnino. Včasih tudi mati nima za preživetje otrok (govorim res iz preteklih izkušenj) pa otroka to sploh "ne zanima"... otrok potrebuje obleko, hrano in sredstva za izobraževanje...pa včasih še kaj več... in, kot se je to dogajalo, je rekel "nimam" in pri tem se je vse končalo... mati pa MORA imeti...MORA!!!! Mi grejo res na jetra tisti deci, ki so sposobni delat, pa iščejo izgovore... Uf, me to pogreva! Ampak eni so nezaposleni, brez stanovanja, v podnajemniških sobah ipd. So pa tudi drugi, ki delajo, a so zavozili v življenju. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kaj si ti neka optimistka. Saj ob ločitvi moškega nihče tudi nebi vprašal, če je sposoben oziroma če ima interes vzgajati otroke. Otroci moški dobijo samo v skrajnih primerih. Agresija, alkoholizem, narkomanija matere.Andres08 ...tole, kar si napisal, je pa čisti "nonsens" ... A je moški na sodišču zato, da daje boljši vtis, zato, ker se nima kam dat...???? Prosim te lepo, vsak moški, ki je navzoč ob ločitvenem postopku lahko toliko pomiga, da reče, da se ne strinja, da otroka dodelijo materi. Sploh pa: sodnik MORA PO ZAKONU vprašat!!! drugega zakonca, ali se strinja, da se otroka dodeli enemu ali drugemu roditelju...Sem že dala to skozi pa vem, saj moraš podpisat odločbo o razdelitvi premoženja in dodelitvi starševskih pravic...ampak moški v večini primerov pozabljajo, da imajo poleg pravic tudi dolžnosti!!!Sploh pa ste moški tako zaščiteni, da se ženska ne more ločiti v kolikor se ne pojavite na sodišču... Majica. Zanimivo, da dajeva iste stvari skozi. Verjetno si danes delala. Torej sva spet eno isto stvar skozi dala. Otroka boš spat poslala, če ga še nisi. Jaz tudi. Kako je svet majhen. Samo še nekaj te vprašam. 0,??% očetov dobi ob ločitvi otroka. Saj to je ok, ampak vmes med 99,????% so tudi take mame, ki jim otroke ni za zaupat. Bivši partnerji teh žensk si otroka ne morejo priboriti, ker sodišče igra na žensko karto. A moški so zaščiteni? Nisem vedel . Moja se ni pojavila na sodišču oziroma na občini, ko sva se ločila, pa sem jim rekel, da bo prišla podpisat. In tako je tudi bilo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...Samo še nekaj te vprašam. 0,??% očetov dobi ob ločitvi otroka. Saj to je ok, ampak vmes med 99,????% so tudi take mame, ki jim otroke ni za zaupat. Bivši partnerji teh žensk si otroka ne morejo priboriti, ker sodišče igra na žensko karto. Če se lahko vtaknem... 0,??% očetov pa sploh predlaga, da bi oni imeli skrbništvo nad otroki? Pa še to: sodišče ne igra na žensko karto, ampak na karto otrok. Ko sva bila z mojim bivšim na sodišču in se kot dva prava leva borila za skrbništvo, je moral vsak od naju sodniku argumentirati, zakaj se nama zdi bolje, da bi sin živel pri enemu oziroma drugemu. Nato je sodnik na moje veliko začudenje dodelil začasno skrbništvo njemu! (Najbrž zato, ker me je bivši tako oblatil in navedel stvari o mojem nasilništvu, da so morali kriminalisti stvar še raziskati - se pozanimati v vrtcu, pri otrokovi zdravnici... itd.) Po 3-eh mesecih je bivši videl, kako je živeti 24 ur/dan z otrokom. Poklical me je po telefonu in sam predlagal, da se skrbništvo dodeli meni. Tako se je zadeva zaključila s sodno poravnavo. A ja, pa nekaj si pisal o hiši za očete, ki nimajo dohodkov in morajo vseeno plačevati preživnino... Pri nas že obstaja t.i. "materinski dom", ki je namenjen mamicam z otroki v stanovanjski in materialni stiski... Vendar tja se lahko zateče edino mama z otrokom(-ci), ker gre bolj za zaščito otrok - mama samo spada zraven kot otrokova skrbnica. Najbrž pa bi lahko prišel tudi kak očka (kot skrbnik) z otroci v stiski, vendar se to ne dogaja (vsaj jaz še nisem slišala za kak tak primer), ker je tako malo očetov, ki imajo skrbništvo. Pa tudi pri očetih najbrž večinoma skrbijo za te otroke njihove mame - torej babice otrok, ki tudi skrbijo za očete (svoje sinčke). :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Bravo Tamara če bi bilo v interesu moški bi uredili ta procent že zdavnaj na 50%,ker božčki tam, kjer imajo interes dobro poskrbijo zase Pa vsi atki se vozijo vsaj za razred ali dva boljših avtomobilih, če bojo na tisti konferenci uspeli jim bo rang v momentu padu. Laže brez prtljage iz preteklosti zakorakat v nov lajf! Pa kaj ste tle zgoraj pisal 30 jurjev na mesec, bemu ...kako pa preživiš tako, predpostavimo da še mati da 30. V septembru ni šans da preživiš. Razen če greš na Karitas al pa da si direktor, kakor pravi Bobnar. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Andres...nemogoče, da vaju je sodnica ločila, v kolikor nista bila prisotna oba...če je to storila, je naredila hud prekršek zoper zakon...to je v bistvu tako, kot če bi poročili nekoga, ki je prisoten z nekom, ki ga niti v stavbi ni... Pod drugo pa, kolikor mi je razbrati iz tvojega posta, si rekel "bo prišla podpisat" tako mimogrede in brezbrižno, kot da bi prišla po svoje stare stvari...V kolikor se ti ne strinjaš z dodelitvijo otroka materi, sodnica NE SME izdati skrbništva komurkoli od vaju!Toliko jaz vem o skrbništvu in zakonih... Je pa res, da veliko očetov pride na sodišče že s tem prepričanjem, da skrbništva nad otrokom ne bojo dobili in tako tudi reagirajo na sami razpravi... kasneje pa bentijo nad sodstvom, da jih ne upošteva... Kako le, če so pa tiho? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja sej, lia, tudi to je - raje dajo tistih 20 ali 30 jurjev preživnine (če jo sploh dajo), kot da bi prejemali 20 ali 30 jurjev preživnine od svojih bivših in k tej preživnini dodali še toliko svojega denarja, kolikor je potrebno za preživeti otroka. Ma jaz bi (če ne bi ob tem otroci toliko trpeli ) dala vsakemu ločenemu moškemu za par mesecev otroke, pa preživnino, pa otroške dodatke in vse ostale pravice, ki jih imamo mame. Po parih mesecih pa bi mu rekla, naj se on odloči, kje naj otroci živijo. Po mojem bi bila slika (% samohranilk in % samohranilcev) enaka kot je sedaj. Zato pa smo tako dolgo čakali na to 1. konferenco očetov, ki bo na Dunaju. Na 2. pa bomo verjetno čakali še dlje. Fajn bi bilo, da bi bila tudi v Sloveniji, ampak dvomim, da kdaj bo. Sicer sem jezna na ženske, ki onemogočajo svojim otrokom stike z očeti, kot razlog za to početje pa navajajo neplačevanje preživnin. :xx!: Glede tega podpiram očete, da izborijo svojim otrokom pravico do stikov z njimi. Kar pa se tiče skrbništva, pa tako kot sem napisala : naj probajo, da občutijo na lastni koži, kaj pomeni skrbeti 24 ur/dan za otroke, da so siti, čisti, oblečeni, obuti, vsak dan pripravljeni na šolske obveznosti, da imajo svoje hobije, zabavo, vzgojo... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jeah Tamara...udarva po mizi...točno tako je...ločeni očetje imajo res največ od otrok...nobenih skrbi, nobenih bolezni, nobenih roditeljskih in budalastih sestankov, nič jih ne mori, če ni plačana položnica za kosila, ni šolskih problemov, ni domačih nalog ...oni se samo šetkajo s frocem na sladoled in v kino, včas navržejo "a je mami kej tečna?" za vse ostale skrbi jih pa boli...In potem ti otrok meče naprej, kakšne smo, kt mi je Manca.... "kako loh hočeš od očija keš, če ga pa nima?" Sm bla čist PAF!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Andres...nemogoče, da vaju je sodnica ločila, v kolikor nista bila prisotna oba...če je to storila, je naredila hud prekršek zoper zakon...Majica, ne vem, če to drži. (Upam, da se bo Mick kaj oglasil, ali pa ga sama povprašaj, kako je s tem.) Jaz sem slišala že za 2 primera ločitve v Sloveniji, kjer nista prisostvovala oba zakonca. In najbrž nista edina primera - za ta 2 primera sem jaz slišala iz prve roke, ker poznam te 4 ljudi; drugače pa ne vem, kakšna je praksa s tem oziroma kaj pravi Zakon. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jeah Tamara...udarva po mizi... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hm...pri meni je bilo že tako...rekla mi je, da ne more uveljaviti moje prošnje za ločitev, v kolikor se on ne pojavi na sodišču in se izreče za ali proti!?!Pismu...mi je kuhal... sem histerično planila v jok (po dveh letih in pol poskusov in 8-ih razpravah) da "če ne vidi, da mu ni niti do tega, da bi se na sodišču pojavil?" No, potem se je in v pol ure je bilo vse rešeno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.