Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 No, sam da se je rešlo. Zdaj pa se lahko spet poročiš. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Osu 2x led pa ne! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pa saj nisi osu! Osu gre samo 1x na led, ti pa 2x, a ne? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jeah Tamara...udarva po mizi... Dejta punce dejta. Treba je udariti. Vidve kar, samo skozi vse poste moram tačas prebiti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Jeah Tamara...udarva po mizi...točno tako je...ločeni očetje imajo res največ od otrok...nobenih skrbi, nobenih bolezni, nobenih roditeljskih in budalastih sestankov, nič jih ne mori, če ni plačana položnica za kosila, ni šolskih problemov, ni domačih nalog ...oni se samo šetkajo s frocem na sladoled in v kino, včas navržejo "a je mami kej tečna?" za vse ostale skrbi jih pa boli...In potem ti otrok meče naprej, kakšne smo, kt mi je Manca.... "kako loh hočeš od očija keš, če ga pa nima?" Sm bla čist PAF!!!Smo tudi ločeno moški. Ki smo jemali porodniške. Ki jemljemo bolniške za otroke, ki hodimo na roditeljske sestanek, ki sedimo v šolskih odborih, ki se z otroci ukvarjamo, ki jim plačujemo tečaje, ki jih jemljemo s seboj na dopuste, ki jim nudimo tisto kar mame, s to razliko da v manjši meri, saj jih manj vidimo. Toliko z moje strani Tamara. Če imaš ti bivšega, ki vseh zgoraj naštetih stvari ne izpolnjuje pač nima čuta do otrok, ali pa so tu neke postranske zamere o katerih ljudje navadno ne govorijo. Recimo da si je katera stankala iz olagume spermo. To je ena takih zamer za katero sem slišal. Kajpak nisem slišal še za moškega ki je tankal ven iz olagume ter tako oplodil svojo partnerko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Ja sej, lia, tudi to je - raje dajo tistih 20 ali 30 jurjev preživnine (če jo sploh dajo), kot da bi prejemali 20 ali 30 jurjev preživnine od svojih bivših in k tej preživnini dodali še toliko svojega denarja, kolikor je potrebno za preživeti otroka. Ma jaz bi (če ne bi ob tem otroci toliko trpeli ) dala vsakemu ločenemu moškemu za par mesecev otroke, pa preživnino, pa otroške dodatke in vse ostale pravice, ki jih imamo mame. Po parih mesecih pa bi mu rekla, naj se on odloči, kje naj otroci živijo. Po mojem bi bila slika (% samohranilk in % samohranilcev) enaka kot je sedaj. Zato pa smo tako dolgo čakali na to 1. konferenco očetov, ki bo na Dunaju. Na 2. pa bomo verjetno čakali še dlje. Fajn bi bilo, da bi bila tudi v Sloveniji, ampak dvomim, da kdaj bo. Sicer sem jezna na ženske, ki onemogočajo svojim otrokom stike z očeti, kot razlog za to početje pa navajajo neplačevanje preživnin. :xx!: Glede tega podpiram očete, da izborijo svojim otrokom pravico do stikov z njimi. Kar pa se tiče skrbništva, pa tako kot sem napisala : naj probajo, da občutijo na lastni koži, kaj pomeni skrbeti 24 ur/dan za otroke, da so siti, čisti, oblečeni, obuti, vsak dan pripravljeni na šolske obveznosti, da imajo svoje hobije, zabavo, vzgojo...20 ali 30 jurjev. Recimo da jih je 25. Ti dodaš 25. Koliko ti ti jih država prispeva? Tudi 25? No, četudi jih je 65 mislim, da je to že dovolj za plačilo stroškov otroka. Če pogledaš, da ima veliko štirišlanskih družin 240 000 SIt plače je 65 za enega otroka dovolj. Toliko, da ne boš o položnicah jamrala. Enako kot ti, govori moja bivša. No, relativno nov Ford Focus si je kljub vsemu lahko kupila, pa še 70% delavnik dela. Potem niti ni čudno, če jamrate, ko pa tudi same sebi ne priznate, da vam iz mošnjička uhaja za razne stvari. Sploh ne rečem da otrok stane malo. Nikakor. Ampak veliko stane tudi ženska. V vsakem predalu so šminke in parfumi po cca 50 EVR. Zaloga oblačil za pet let vnaprej je normalno sorazmerno malo nošena. In seveda tudi to je moralo iti iz vašega mošnjička. Nekako morate slediti svetovnim trendom. Internet, DVD, torej najnovejši filmi, naročnina za časopise, revije. Morate, ker imate bržkone kreditne kartice kar vas je namočilo v še večje dolgove nakar so očetje, preživnina in položnice za otroke, glavni krivec družinskega proračuna. Lepo si priznajte drage dame, gospodične, ločenke, vse lepe mlade, tiste v srednjih letih, ali morda tiste gobice nagubane . Niste vse sposobne z denarjem delati, rade pa črpate iz ustaljenega vira, saj ko pipico odpreš in potem zapreš imaš vedno malo upanja, da bo ven priteklo še kaj. Hitro očeta od otrok klicat,ker ta mesec bo zmanjkalo. Vaš ljubeči: Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 ...Samo še nekaj te vprašam. 0,??% očetov dobi ob ločitvi otroka. Saj to je ok, ampak vmes med 99,????% so tudi take mame, ki jim otroke ni za zaupat. Bivši partnerji teh žensk si otroka ne morejo priboriti, ker sodišče igra na žensko karto. Če se lahko vtaknem... 0,??% očetov pa sploh predlaga, da bi oni imeli skrbništvo nad otroki? Pa še to: sodišče ne igra na žensko karto, ampak na karto otrok. Ko sva bila z mojim bivšim na sodišču in se kot dva prava leva borila za skrbništvo, je moral vsak od naju sodniku argumentirati, zakaj se nama zdi bolje, da bi sin živel pri enemu oziroma drugemu. Nato je sodnik na moje veliko začudenje dodelil začasno skrbništvo njemu! (Najbrž zato, ker me je bivši tako oblatil in navedel stvari o mojem nasilništvu, da so morali kriminalisti stvar še raziskati - se pozanimati v vrtcu, pri otrokovi zdravnici... itd.) Po 3-eh mesecih je bivši videl, kako je živeti 24 ur/dan z otrokom. Poklical me je po telefonu in sam predlagal, da se skrbništvo dodeli meni. Tako se je zadeva zaključila s sodno poravnavo. A ja, pa nekaj si pisal o hiši za očete, ki nimajo dohodkov in morajo vseeno plačevati preživnino... Pri nas že obstaja t.i. "materinski dom", ki je namenjen mamicam z otroki v stanovanjski in materialni stiski... Vendar tja se lahko zateče edino mama z otrokom(-ci), ker gre bolj za zaščito otrok - mama samo spada zraven kot otrokova skrbnica. Najbrž pa bi lahko prišel tudi kak očka (kot skrbnik) z otroci v stiski, vendar se to ne dogaja (vsaj jaz še nisem slišala za kak tak primer), ker je tako malo očetov, ki imajo skrbništvo. Pa tudi pri očetih najbrž večinoma skrbijo za te otroke njihove mame - torej babice otrok, ki tudi skrbijo za očete (svoje sinčke). :o|o: Vem da obstaja materinski dom. Po celem svetu so. Ampak nove analize kažejo, da so pri nas samski moški najbolj reven odstotek prebivalstva in niti ni čudno da potemtakem odpirajo dom za moške. recimo mu očetovski dom. In predvsem ti pišeš vedno samo o sebi, s tem pa onemogočaš, da se predstavijo še druge ženske. Tiste, ki svojim otrokom onemogočajo stik z očetom, tiste, ki lažejo na sodišču, tiste, ki se brez vednosti očeta, ali proti njegovi volji preselijo v tujino, tiste ki svojim otrokom delajo rane in s tem izkrivljeno osebnost, ki jih bo spremljala celo življenje. No vidiš Tiste tiste tiste. In tudi tiste so ženske. Na srečo po strukturi telesa takšne kot ti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pismo Andreas, po zgornjem opisu žensk, je z menoj definitivno nekaj narobe, izgleda nisem popolna ženska, se bom morala poboljšati... očitno stanem bistveno premalo, pa verjetno bom morala sebe postaviti pred malo, da bom spadala med sodobne moderne ženske.Ampak razočaran nad nami pa si, a, škoda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...In predvsem ti pišeš vedno samo o sebi, s tem pa onemogočaš, da se predstavijo še druge ženske.Ja o kom drugem pa naj pišem, če ne o sebi?! In kako s tem onemogočam, da se predstavijo še druge ženske? A jim zasedam plac na forumu, da potem one ne morejo pisati, al kaj? Selene, se podpišem še pod tvojim postom. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Recimo da si je katera stankala iz olagume spermo. To je ena takih zamer za katero sem slišal. Kajpak nisem slišal še za moškega ki je tankal ven iz olagume ter tako oplodil svojo partnerko. Andres Hja, boste morali moški postati bolj previdni in sami odnašati olagume v WC školjko ter 2x potegniti vodo - za vsak slučaj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Andres hihihi... Moram ti dat repliko... ampak najprej ti bom povedala stališče tvoje žene, potem pa še evojega... Če ima tvoja žena nov avto, šminkice in parfume good for her... ne boš rekel, da ji to vse ti kupuješ... s svojim prispevkom (koliko daš 25, 30.000 SIT) skrbiš za polovico otrokovih potreb...torej polovico prispevaš za kosila v šoli, za južno doma, za stroške, za obleko...etc Ona pa si s svojim denarjem kupuje kozmetiko...gre pa moškim v nos ja, to vemo, ker so prepričani, da bi morala s tem denarjem preživljati otroka, ne pa svoje kozmetičarke... Po drugi strani pa pogledam svojega nečaka (mati učiteljica 4. razreda!!) ki nima zadovoljenih 1/2 svojih potreb... v trosobnem stanovanju nima svoje sobe, ampak spi v dnevni sobi (loči ga le bambusov rolo) ko mama s svojim novim pozno v noč gleda TV (druga soba je spalnica mame in očima, tretja soba je pa študijska, ker ona ne more popravljati kontrolnih nalog drugje, ker nima miru!!!!!), kljub temu, da uči na isti šoli, katero on obiskuje, se ona pelje z avtom, on z avtobusom (kao, ga uči samostojnosti) ima 3x na teden trening rokometa, 3x na teden glasbeno teorijo, 4x na teden kitaro...pa se ji zdi, da je še premalo zaposlen, obleke mu kupuje z napako (ker je ceneje) ... take mame bi brcala v rit do nezavesti... in v tem primeru bi bilo zanj bolj, da bi živel pri očetu, kjer bi več ljudi pazilo nanj (tut jez med drugimi ) Če pogledam pa sebe, ne kupujem si parfumov, ne šmink, nimam avta...vse kar si privoščim je to, da grem sem in tja ven jest, si kupim Radar (revija) kakšno novo cunjico in to je to...pa mi resnično ne more NIHČE oporekat, da dajem svoje potrebe pred otrokove... moji otroci nosijo hlače Miss sixty, hodijo v kino, v šolo v naravi, vsaka ima svoj mobi...pred vsem pa so deležni VELIKO ljubezni in pogovorov...in zato mi ne bo nihče očital v imenu vseh žensk, da imam preveč, če si kdaj pa kdaj omislim kaj pregrešno dragega za svojo dušo (ponavadi knjige)... (ne mislim nate osebno Andres) samo pogledati je treba globje, kot samo površinsko! Kdo bo vsa ta čreva bral?... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Aja...ta o ola gumi je pa huda...če je to tvoja izkušnja...ne vem in ne razumem, kako se je tako moder človek, kot si ti, poročil s tako avšasto in ničvredno žensko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kajpak nisem slišal še za moškega ki je tankal ven iz olagume ter tako oplodil svojo partnerko. Andres Jaz tudi ne ... niti za enega, niti za drugega. In se mi zdi precej nevejetno. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Pismo Andreas, po zgornjem opisu žensk, je z menoj definitivno nekaj narobe, izgleda nisem popolna ženska, se bom morala poboljšati... očitno stanem bistveno premalo, pa verjetno bom morala sebe postaviti pred malo, da bom spadala med sodobne moderne ženske.Ampak razočaran nad nami pa si, a, škoda....Končno ena. Razočaran nisem in sem. Odvisno na kakšne sem naletel. Generalno gledano sem razočaran nad razvojem civilizacije. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 ...In predvsem ti pišeš vedno samo o sebi, s tem pa onemogočaš, da se predstavijo še druge ženske.Ja o kom drugem pa naj pišem, če ne o sebi?! In kako s tem onemogočam, da se predstavijo še druge ženske? A jim zasedam plac na forumu, da potem one ne morejo pisati, al kaj? Selene, se podpišem še pod tvojim postom. Jaz ti dam post kongresa za del svetovne moške populacije in ti pišeš izključno o sebi. Vidiš. Moraš biti malo širša. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Aja...ta o ola gumi je pa huda...če je to tvoja izkušnja...ne vem in ne razumem, kako se je tako moder človek, kot si ti, poročil s tako avšasto in ničvredno žensko... Majica. To ni moja izkušnja. Je pa en drug na to nasedel. Ko je šel od sexsa domov si je ona stočila .Pove pa moj nekdanji sošolec zelo lepo kako je njegova žena nalašč pozabila vzeti kontracepcijske tablete. Od takrat naprej ji on da vsak dan po eno. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 mati pa MORA imeti...MORA!!!! Mi grejo res na jetra tisti deci, ki so sposobni delat, pa iščejo izgovore... Uf, me to pogreva!A za očeta ne velja isto? MORA imeti za preživnino in da sam preživi mesece, leto desetletje, oziroma skoraj dve desetleji dokler pač preživnino plačuje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Andres hihihi... Moram ti dat repliko... ampak najprej ti bom povedala stališče tvoje žene, potem pa še evojega... Če ima tvoja žena nov avto, šminkice in parfume good for her... ne boš rekel, da ji to vse ti kupuješ... s svojim prispevkom (koliko daš 25, 30.000 SIT) skrbiš za polovico otrokovih potreb...torej polovico prispevaš za kosila v šoli, za južno doma, za stroške, za obleko...etc Ona pa si s svojim denarjem kupuje kozmetiko...gre pa moškim v nos ja, to vemo, ker so prepričani, da bi morala s tem denarjem preživljati otroka, ne pa svoje kozmetičarke... Če pogledam pa sebe, ne kupujem si parfumov, ne šmink, nimam avta...vse kar si privoščim je to, da grem sem in tja ven jest, si kupim Radar (revija) kakšno novo cunjico in to je to...pa mi resnično ne more NIHČE oporekat, da dajem svoje potrebe pred otrokove... moji otroci nosijo hlače Miss sixty, hodijo v kino, v šolo v naravi, vsaka ima svoj mobi...pred vsem pa so deležni VELIKO ljubezni in pogovorov...in zato mi ne bo nihče očital v imenu vseh žensk, da imam preveč, če si kdaj pa kdaj omislim kaj pregrešno dragega za svojo dušo (ponavadi knjige)... (ne mislim nate osebno Andres) samo pogledati je treba globje, kot samo površinsko! Kdo bo vsa ta čreva bral?... Saj nimam toliko proti šminkam in to, ker ženska itak mora bit fejst za pogledat. Samo dokler se ženske šopirite s cunjami iz Pariza in ne iz Texasa, do takrat ne smete jamrat. Pač, če ženski zmanjka denarja se najprej na moškega obrne in ga prosi za dodatni denar. Vse v imenu otrok seveda. Vedno zmanjka za otroke, šminke se pa nabirajo. No glede na opis tebe Majica, priznam, da bi te pred parimi leti kar oblekel, zdaj je itak že prepozno. Malo več kot radar si pa itak lahko privoščiš. Antena recimo je sorodna. Glede na hlače tvojih otrok, Miss sixty in tvoj Radar lahko ocenim, da ne spadaš v kategorijo depresivnih žensk. Ali vsaj ne toliko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Andres... He he he...nisem depresivna... zakaj bi pa bila? Nimam drugih potreb, kot da preberem kaj dobrega, da grem kam za dušo, magar s kolesom po mestu, al pa kot prejšnji vikend v Medano, pa da kdaj pa kdaj kupim kakšno malenkost... evo to je to...Sam tisto, da moški MORA imeti, pa ne bo držalo... moški reče NIMAM, potem se pa jajcaj... tko je to... Kako si to mislil, da bi me oblekel, zdaj je pa prepozno?Aja...za cunje mi pa res ni, da bi jih kopičila... ker sem zlo free (mam samo 1 par čevljev z visoko peto) majčka, kavbojke, superge... brez make-upa, frizura a la Boštjan Hladnik Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Sem našel na društvu PODOS zanimiv tekst, ki ravno sem paše. Andres ZAKAJ LOČENE MATERE SOVRAŽIJO OČETE SVOJIH OTROK?Uredil: stojanjez (19-03-2004 @ 04:45:11) Skoraj leto in pol bo že minilo odkar sem zadnjič videl svoja otroka, hčerko po imenu Ana Ina in sina Jan Gal. Sin je pred kratkim praznoval trinajsti rojstni dan, pa mu še čestitati nisem mogel osebno. Hči se verjetno že pripravlja, da bo šla jeseni v srednjo šolo, mogoče gimnazijo, ne vem. Stike s svojim otroci imam po zaslugi njune maščevalne matere popolnoma onemogočene. Moja zgodba je verjetno podobna mnogim drugim, vendar zato ni nič manj strašna, se pa o podobnih primerih govori zelo malo ali skoraj nič. Splošna naravnanost družbe in zakoni za zaščito družine so še vedno v glavnem na relaciji »zaščitimo mater z otroci«, kot pa, da bi se kdo ukvarjal s problemi očeta in zaščite indoktriniranih otrok, ki jih takšne bolestno maščevalne ločene matere sistematično odvračajo od stikov z očeti ter jih s tem oropajo osnovnih človekovih pravic. Takoj po zaključenem postopku o razvezi je mati sistematično prekinila vse stike otrok z očetom, spremenila vse telefonske številke in otrokoma ter sebi omislila nov priimek. Vse z blagohotno vednostjo in podporo Centra za Socialno delo in podobnih učenih in strokovnih inštitucij. Navsezadnje je prodala tudi najino bivšo skupno hišo in se z otroci odselila neznano kam. Za njo in mojimi otroci se je izgubila vsaka sled. Oba otroka seveda poznata mojo telefonsko številko, moj naslov, lahko bi me poiskala..... Pa se verjetno ne upata, ker sta že globoko indoktrinirana pod vplivom matere. Iskal sem seveda pomoč in nasvet pri vseh mogočih forumih in organizacijah, od Centrov za Soc.Delo, centra PIC, foruma Podos, do izvršb na stike pri sodišču. Advokati bodo še bolj bogati, moji otroci pa se pogrezajo v duševno revščino ob bolestno maščevalni materi.V takšnih trenutkih te občasno popade sveta jeza in kar nekako pričenjaš razumeti ljudi, ki se naslednji dan »zbudijo« v črni kroniki, bodisi da so storili kaj žalega takšni bivši ženi, ugrabili otroke ali pa celo sebi stregli po lastnem življenju. V družbi kot je naša, se relativno pogosto ukvarjamo s problemi družin iz obrobja ali pa še raje z usodami mater samohranilk, takšne, ki pa so dobro situirane, v danem primeru gre njeno premoženje v nekaj deset miljonske zneske pa zadeva ni zanimiva in prav težko je vzbuditi pozornost. Verjetno bo tako tudi z mojim pisanjem. Od kod izvirajo korenine takšnega sovraštva bivših žena do očetov svojih otrok. Iz čiste maščevalnosti. Iz čiste hudobije. Z ljubeznijo do otrok nimajo prav nič skupnega. Kar predstavljati si ne morem, kakšne zgodbe morata sedaj poslušati moja otroka, kakšen slab človek da sem. Kaj vse sem njej in otrokoma storil ko sem jih zapustil. Verjetno otroka s tem pridobivata tudi negativen odnos do vseh moških nasploh. Takšna vzgoja ne more biti normalna in moja otroka bosta pridobila izkrivljen odnos do mene kot očeta, starševske ljubezni, ljubezni med spoloma nasploh. Ne vem če se naši sestavljalci zakonov ukvarjajo tudi s takšnimi primeri kot je moj. Vsekakor pa je sedanja zakonodaja izredno bolj naklonjena materam kot očetom. Starševske pravice so relativno lepo opredeljene, ko pa pride do kršenja, kot je v mojem primeru, se pa večinoma očetje znajdemo v DonKihotskem boju s kolesjem oblasti in zakonov. Leta in čas pa tečejo. In čas je največji moj in sovražnik mojih otrok. Z vsakim dnem postajata bolj indoktrinirana, z vsakim dnem bolj odtujena. Čez nekaj let bosta že pozabila moj obraz, moj glas, moje besede. Verjetno se nikoli ne bosta niti zavedla, kakšno nepopravljivo škodo jima je povzročila bolestno maščevalna mati, ki ju je oropala za stike z očetom, za pristne odnose med obema spoloma, za normalen osebnostni razvoj. Iztok J. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Andres... ja res žalostna zgodba, ampak to je bolj problem osebnostne neuravnovešenosti, kot pa splošni družinski problem...se najdejo tudi taki moški, ki bi to z lahkoto počeli... ampak ta Iztok ni povedal, kakšno rešitev išče... Omenil je, kje jo je iskal, kaj je bil odgovor pa ne...kakšno alternativo je ubral? Nič od tega...Zakon je tak, da ima otrok pravico do obeh staršev in mislim, da se mati z dvema otrokoma res ne seli tako pogosto, da se ju ne bi dalo izslediti...Se je obrnil res na vse možne inštitucije? PS Hja, enostransko je objavljat pisma tarnajočih očetov...kaj pa matere?Da se ni to sprevrglo v boj med spoloma? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 In čas je največji moj in sovražnik mojih otrok. Z vsakim dnem postajata bolj indoktrinirana, z vsakim dnem bolj odtujena. Čez nekaj let bosta že pozabila moj obraz, moj glas, moje besede. Verjetno se nikoli ne bosta niti zavedla, kakšno nepopravljivo škodo jima je povzročila bolestno maščevalna mati, ki ju je oropala za stike z očetom, za pristne odnose med obema spoloma, za normalen osebnostni razvoj. .hja,tak postane mati neustrezno ,zaščitniško dominantna zato,ker je prikrajšana˝za Normalen,tisti odnos,ki naj bi bil voden od začetka,ženska nato po nagonu postane zato Zanimivo˝odločna, zato raje kaznuje njega .če bi bil jest v koži tega moškega, bi poizkusil na vse možne finte izsledit ,kajti osnovnih šol tudi ni veliko .Za žensko bi reku tak, za njo je sveto˝ bit skp familja in otroci. Če sta se že odločla za razvezo, potem to ni odgovorno˝ vsaj zarad prvotne obljube zakona pravim pa, da sta se prehitro sploh odločla kaj takega spravt delat.Posledice nosta oba,pa še morda na-stradanje otrok. Kaznovanje, maščevanje, je le tista bolečina,ki se nikakor ni potrebno lastiti.., še vedno si lahko moški piše dnevnik, si zapisuje svoje misli o svojih otrocih, pa naj jim pozneje pokaže... Sigurno treba iskat naprej ustreznega partnerja.....Sprašujem se Andress, se taki moški in ženske počutijo drugerazredni po statusu,k majo status ločenca, al pa samohranilci, a niso isto?...na koncu se prašaj ali ne počnejo tudi živali isto misliš, da oče Lev al pa Oče Junc doživi˝naravno pokojnino˝svoje žene in obratno?le kak poteka šelem sporazum tamle?! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Andres... ja res žalostna zgodba, ampak to je bolj problem osebnostne neuravnovešenosti, kot pa splošni družinski problem...se najdejo tudi taki moški, ki bi to z lahkoto počeli... ampak ta Iztok ni povedal, kakšno rešitev išče... Omenil je, kje jo je iskal, kaj je bil odgovor pa ne...kakšno alternativo je ubral? Nič od tega...Zakon je tak, da ima otrok pravico do obeh staršev in mislim, da se mati z dvema otrokoma res ne seli tako pogosto, da se ju ne bi dalo izslediti...Se je obrnil res na vse možne inštitucije? PS Hja, enostransko je objavljat pisma tarnajočih očetov...kaj pa matere?Da se ni to sprevrglo v boj med spoloma?V boj med spoloma. V boj, v vojno so šle itak ženske. Zadnič sem v tem ali v kakem drugem topici napisal stavek iz pogovora bivše županje mesta Reykjavik in Hillary Clinton. Bivša županja je o zadevi ženskih pravic in enakopravnosti dodala še: Vojna še ni dobljena. Čudna stvar, če so ženske v vojni. Vem, da moški niso. Vsaj poznam ga ne takega, ki bi bil v vojni z žensko populacijo. Nič čudnega če je toliko pedrov naenkrat. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 .Sprašujem se Andress, se taki moški in ženske počutijo drugerazredni po statusu,k majo status ločenca, al pa samohranilci, a niso isto?...na koncu se prašaj ali ne počnejo tudi živali isto misliš, da oče Lev al pa Oče Junc doživi˝naravno pokojnino˝svoje žene in obratno?le kak poteka šelem sporazum tamle?! Jaz kot ločenec se počutim kot prvo razredni. Saj drugače ne more biti. Če bi imel pa še otroke pri sebi torej skrbništvo nad njimi, bi se pa itak počutiš še več kot prvo razredno. Ne vem kakšni so sporazumi med levi. Vem kakšne sporazume delam kot lev. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Orko dijo,,,, sem mela občutek, da si v seksu dobro podkovan. Homoseksualnost je stara k svet in je ni nič več in nič manj, kot jo je bilo kdaj koli prej. Včasih je bila to normalna reč. Pa enga poznam, k ma vojno z ženskami se kliče Andres! Ne vem če sva se gdaj čutila drug na drugemu, ko si že od seksa začela. Včasih je bila homoseksualnost res normalna stvar, samo se je dolgo dolgo zdelo, kot da je ostala samo še ena mala manjšina. Danes so na vsakem koraku. Andres da ima vojno z ženskami?? Hmm. S katero pa? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.