Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Občutek krivde me nikoli ne preganja. Vem, da se trudim vedno dati najboljši del sebe, ker hočem stvari delati najbolje kar zmorem - ne maram na pol zadev, če pa kadarkoli naredim po nesreči karkoli, kar bi nekoga prizadelo, se opravičim, občutka krivde pa nimam. Vsi smo učenci Življenja in ne vem že celo življenje da je 2 in 2 4 . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jaz pa tega občutka nekako ne morem iz svojega življenja odpravit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jaz tudi ne, ampak se trudim....ker sem nekje prebrala, da če se obremenjuješ zaradi nečesa, kar si naredil, rekel ali zaradi nečesa, kar bi moral narediti, pa nisi, imaš veliko možnosti, da ravno to napako ponoviš....se trudim :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 pišuka, to je res sizifovo delo ....a je sizifa na koncu vendarle kdo odrešil ali ne .....jao, pomanjkanje splošne izobrazbe...hm, pa pozabljivost Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 jaz pa tega občutka nekako ne morem iz svojega življenja odpravit... a res ne? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 častna cicibanova, sej se trudim no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Občutek krivde me nikoli ne preganja.Prevec gladko povedano, da bi bilo res.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bigm, za tele poste! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bigm, škoda, da se zadnje čase bolj poredko pojavljaš...z užitkom berem tvoje poste... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tjazy, strinjam se s tvojo mislijo o mafiji, vendar to ni krščanstvo, ampak rimokatoliška Cerkev kot institucija. Cerkev je od 4. stoletja dalje, ko je postala državna vera rimskega imperija, zagrešila toliko lumparij, kot nobena druga institucija na svetu. Gre torej za največjo mafijsko organizacijo z najdaljšim stažem. Stoletja križarskih vojn, inkvizicija, tudi pokristjanjevanje naših prednikov, sodelovanje Pija XII z nacizmom itd. Seveda pa Cerkve ne gre enačiti s posameznimi verskimi dostojanstveniki in verniki. Med njimi pa gre res v velikem številu za prave svetnike. Tako npr. pravijo za Mater Terezo, da je pomagala vsem, ne glede na veroizpoved, ni nikogar silila k spreobrnitvi v krščanstvo in omogočila vsem njenim oskrbovancem, ki so umrli, da so bili pokopani po njihovih verskih obreedih. Kapo dol. Žal pa sem za slovensko Karitas slišal, da posamezni njihovi "dobrotniki" pomoč pogojujejo s pobožnostjo. Posamezniki, povdarjam, ne Karitas kot institucija. Vse religije so lahko čisto spodobne in vse svetovne religije so vsaj spočetka bile napredne. Vse religije pa se da žal zlorabljat in to je tisto, kar je narobe. Cerkvene vrhuške so tiste, ki so podobne mafiji, ne pa religije in verniki.Kršanstvo kot ideja je dobra, čeprav na mnogih ravneh omejuje človeka....sicer ne vem, kako se je povzdignila med vodilne religije, vem pa, da deluje precej vzvišeno nad ostalimi... Prvotni smisel vodilne religije je bil zajeziti ali celo zbrisati "nemoralno" populacijo tistega časa z raznimi grožnjami o trpečem posmrtnem življenju. Zanimivo je to, da je Bazilika Sv. Petra postala nejvečja javna hiša kdajkoli... križarski pohodi in inkvizicija pa so nesmisel in v posmeh že lastni religiji.Mati Terezo so hoteli izobčiti (in so tudi jo) zaradi nesebične pomoči ljudem drugih religij, šele po nekaj letih so priznali njen red.Bi se pa res bilo dobro vprašat, kaj bi bilo s cerkveno inštitucijo, če bi našli Kristusov grob? (film The Body) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kar razloži, Skwo. Čisto dobro ti bo šlo. In všeč mi je, da si od tega nekaj odnesla. Ampak to je samo začetek. Khm,khm…naj poskusim kako sem to razumela.če sem v prejšnjem življenju recimo mojega sedanjega očeta v nevemkakem razmerju sva bila(mi ni niti pomembno),prizadela,moram zdaj prevzeti odgovornost za to.torej mi ni bila storjena krivica,ni bilo krivde .je le odgovornost za svoja dejanja.(čeprav mi zdaj zveni oko za oko,lahko prevedem si tudi tako ,kar seješ to žanješ)kakorkoli obračam ,pri vseh plezanjih iz črne globeli,se mi zdi ta pot nekako najbolj logična,smiselna.bern mi je to razložil na tak način,da sem v momentu začutila olajšanje in če pomislim,da sem prej potrebovala za tako olajšanje več kot 20 let ….sem zelo nerazgledano bitje,vse kar imam je šola mojih izkušenj ,dojemanj,spoznanj.moram priznati,da se ob vas počutim kar majhna.dobro tega pa je ,da se lahko veliko naučim,dobim zametke po želji po še,še znanja…res se zdaj počutim kot da sem na začetku.ampak ,če danes odidem mi je lažje,ker imam občutek,da sem nekaj dosegla,da je dobilo vse svoj smisel....kot,da odplačaš nekaj kar ti je ležalo na duši.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Občutek krivde me nikoli ne preganja.Prevec gladko povedano, da bi bilo res.. Tjazy, znalac, te bomo za družinskega terapevta najeli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tjazy, strinjam se s tvojo mislijo o mafiji, vendar to ni krščanstvo, ampak rimokatoliška Cerkev kot institucija. Žal pa sem za slovensko Karitas slišal, da posamezni njihovi "dobrotniki" pomoč pogojujejo s pobožnostjo. Posamezniki, povdarjam, ne Karitas kot institucija. Vse religije so lahko čisto spodobne in vse svetovne religije so vsaj spočetka bile napredne. Vse religije pa se da žal zlorabljat in to je tisto, kar je narobe. Cerkvene vrhuške so tiste, ki so podobne mafiji, ne pa religije in verniki. Ja saj jaz vedno pravim.. predvsem mafija katolistva.. To pa so vsi hudicevi poslanci.. v Vatikanu.. in tudi skofje drugje.. Eden zelo znan se je pred kartkim pridruzil vatikanski mafiji.. tudi v fizicnem smislu.. Ampak ma tudi Bern prav.. ko paravi, da ne bi tukaj odpirali verskih spopadov.. Dejstvo pac je, da imajo religije in njihov idiotski pekel.. veliko odgovornost pri obcutku krivde.. in en del resitev je tudi v tem, da se clovek osvobodi dobrega in slabega.. Ampak ravno to, da obstaja slabo.. omogoca institucijam obstoj.. in ravno krivda. Brez krivde. se katolistvo sesuje. Cerkve bojo prazne.. ker zakaj bi hodil tja.. ce nisi kriv? Molis lahko tudi doma. Oni pa pravijo, da te lahko ocistijo krivde.. in te naredijo shizofrenika, ker moras postati clovek morale.. ne pa clovek zivljenja. Moras biti mrtev.. da si lahko svetnik! Ste ze slisali za zivega svetnika? Ziv clovek se lahko premisli.. ta ne more biti svetnik.. samo mrtev clovek ima svojo stabilnost. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Občutek krivde me nikoli ne preganja.Prevec gladko povedano, da bi bilo res.. Tjazy, znalac, te bomo za družinskega terapevta najeli . ejj.. hotel sem ti argumentirat to izjavo.. pa sem moral iti.. V bistvu je tako, da nimas obcutka krivde, dokler delujes tako, kot mislis, da je prav. Samo to ne pomeni, da nimas obcutka krivde.. ampak da nimas razloga trenutno, da se pojavi.Ko tega obcutka nimas.. ga nimas ne glede kaj storis.. potem ne obsodis nicesar in posledicno zlahka naprej zivis s partnerjem.. tudi ce te prevara. Vse je povezano.. Krivda ni tema zase.. katze se povsod. Vsaka obsodba.. je krivda. Pa mislis,. da bi me Trudi prenasal v svojem stanovanju?? Kje si Trudi?? Kako je danes kaj z najinim prijateljstvom? Janjo imam zelo rad.. in tudi tebe.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...hmmm, mene pa priganja včasih občutek krivde...ja, fajn se maš svinjica.... Tyazi...jej,jej,jej.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ejj.. hotel sem ti argumentirat to izjavo.. pa sem moral iti.. V bistvu je tako, da nimas obcutka krivde, dokler delujes tako, kot mislis, da je prav. še dobro da so kloniranje odkrili, je škoda da si en sam primerek, ko tko fajn za vsazga vse veš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jah.. klonirajo lahko samo telo.. Drugac pa za nikogar ne vem.. samo toliko vem,. kolikor sam pove. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja pa pol majčkeno na svoj mlin spelješ . Hvala, zame se ne rabiš več matrat, sem se nekak spoznala v zadnjih 30 ih letih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 SVET JE NAREJEN PREPROSTO! tjazy pa najde haklc v vsaki preprostosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Simpl k pasulj, če ne veš, kdaj te na WC, kliči Tjazyja , če ne veš, zakaj ne ješ kremšnit, kliči Tjazyja , če se ne počutiš krivega , klici Tjazyja, da ti pojasni, da se ti vseeno počutiš krivega , če ti ni za varanje, pokliči Tjazyja, da ti pove, da si podpisal pogodbo, pa da si ne upaš s slabšimi . Tjazy, kupi si Loreal, da se boš cenil, a rabiš potrdtitve, kako pa ti najboljš za vsakega veš Aja pa še pozabila napisat, da te full cenim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 če ti ni za varanjeNo, obstaja baje tud varianta kdaj poklič mickenga..... .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 aja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne. .......... ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne. .......... ............... hihi, skromnost je pa tvoja nova vrlina, anede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Simpl k pasulj, če ne veš, kdaj te na WC, kliči Tjazyja , če ne veš, zakaj ne ješ kremšnit, kliči Tjazyja , če se ne počutiš krivega , klici Tjazyja, da ti pojasni, da se ti vseeno počutiš krivega , če ti ni za varanje, pokliči Tjazyja, da ti pove, da si podpisal pogodbo, pa da si ne upaš s slabšimi . Tjazy, kupi si Loreal, da se boš cenil, a rabiš potrdtitve, kako pa ti najboljš za vsakega veš Aja pa še pozabila napisat, da te full cenim JA sorry no.. ampak v eni temi poves, da mas obcutek krivde.. v drugi pa da ga nimas. Ce si me hotela nacrtno zmesti.. pol ti je uspelo... in sem se zmotil. Potem jasno ne velja nic, kar sem napisal. Hvala.. ampak nimam sivih las.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.