Skoči na vsebino

Občutek krivde

Zarja

Recommended Posts

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vidim, da si uzaljena.. vzamem vse nazaj.. kar sem rekel.. Res je.. Nikoli nimas obcutka krivde. Jaz sem se zmotil. Moja je krivda.. Oprosti! Ni bilo vredno uzaliti cloveka.. Bil sem mlad, vihrav in neumen.. x:px Si gledala to risanko?
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

pa to ni res, spet me nekaj določaš x:Dx x:o)x x:Dx . Zakaj bi bila pa užaljena?Eh Tjazy, life is beautifull in tole je pa zame resnično malenkost, ne skrbi, jaz nisem čisto nič užaljena in ne rabiš ničesar jemat nazaj x:Dx :palec: Razen če imaš občutek krivde x:Dx x:Dx x:Dx

Pa kaj imaš ti res kako zadevo v sebi, da moraš imeti vedno občutek da je tvoj prav prav za vse, da vse o vsakem veš?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pa kaj imaš ti res kako zadevo v sebi, da moraš imeti vedno občutek da je tvoj prav prav za vse, da vse o vsakem veš?

No.. tale obcutek mas predvsem ti.. da bi moj prav.. bil tvoj prav.. in prej sem ti povedal. Vem o tebi toliko, kolikor sama poves.

No.. tale obcutek mas predvsem ti.. da bi moj prav.. bil tvoj prav.. in prej sem ti povedal. Vem o tebi toliko, kolikor sama poves.

Glej ko si spet diagnozo postavil, jaz sem ti pa zastavila vprašanje... Opaziš kaj pri sebi?

On lepo napiše v vsakem postu posebej, da te razume, potem na kontra obrne, postavi diagnozo in reče, da te ceni  x:Dx  x;)x .

Za fighte pa jaz nisem  x:Dx  x;)x .

Pa dej nehi nooooo x:Dx x:Dx x:Dx

Ali si vse sama napisala.. kaj se zdej repencis toliko.. in izpostavljas mene, da zakrijes sebe..

Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne.  :vragec: .......... :eek: ............... x:Dx  x:Dx

hihi, skromnost je pa tvoja nova vrlina, anede x:Dx x:Dx x:Dx

Radodarnost pa že stara x;)x :vragec: x:px ....vpraš astrologe, če ne verjameš. x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Glej ko si spet diagnozo postavil, jaz sem ti pa zastavila vprašanje... Opaziš kaj pri sebi?

Ja opazim.. x:Dx x:Dx x:Dx Zelo me ze boli trebuh od smeha..

pa si meni ocitala trmo, vceraj..

Ejj MIR.. lahko? Jaz sem koncal! V redu?

Pa dej nehi nooooo  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ali si vse sama napisala.. kaj se zdej repencis toliko.. in izpostavljas mene, da zakrijes sebe..

ne sem si vzela cajt za meditacijo,pa se s tvojo energijo povezala,ko sama brez tebe itak ne vem nič o sebi x:Dx x:Dx x:Dx

He he he, a si tule kje, da vidiš če se repenčim al ne? Ziher je tole že tvoje zadnje utelešenje x:Dx x8Dx x:Dx ker bolj strokovnjak kot ti si pa že težko :palec: .

Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne.  :vragec: .......... :eek: ............... x:Dx  x:Dx

hihi, skromnost je pa tvoja nova vrlina, anede x:Dx x:Dx x:Dx

Radodarnost pa že stara x;)x :vragec: x:px ....vpraš astrologe, če ne verjameš. x;)x x:o)x

to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) x:Dx x:Dx

to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) x:Dx  x:Dx

Saj sem tudi tko vzel...... x;)x :palec: x:)x Sam ne mi preveč komplimentov talat, ker.........jih začnem nazaj, pol pa je do une, saj veš, une fajne teme še čist mal.... x:px :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

x:Dx x;)x x:Dx

Samo izmenjava mnenj je kar se mene tiče, pa nekak me en elektronski znanec težko bolje pozna, kot poznam sama sebe x;)x , razen če gre za mojstrsko dušo, proti njej pa tut JST odpovem x:Ix x:Dx x;)x

to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) x:Dx  x:Dx

Saj sem tudi tko vzel...... x;)x :palec: x:)x Sam ne mi preveč komplimentov talat, ker.........jih začnem nazaj, pol pa je do une, saj veš, une fajne teme še čist mal.... x:px :vragec: x:o)x x:Dx

nč bat, sam člouk nkol ne ve, kdaj bo pravnika rabu, pa se ni fajn zasrat, sej veš, kak je u lajfu, anede x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx Eh, Tjazy je provokator po duši in najlepše pri vsemu temu je, da on uživa. In to dvakrat:

1. ker izpolnjuje svoje življenjsko poslanstvo in

2.ker uživa ob naših izlivih!

Heh, vikend bo imel pa super, glede na odzive preteklega tedna x:Dx x:Dx

He Tjazy, bod fajn, pa uživi vikend, zdaj maš ziher polne baterije, bojo drevesa mirna pred tabo... x:Dx x:Dx (pa ne me prosim kregat, se sam mal hecam)

Kdo boji :eek: ....v tisti fajni temi sm vidu vse polhn drugih, ki se bojijo x;)x :vragec: x:px Ni blema, če znam pomagat, pomagam tud tistim, ki so se mi kdaj kaj kao zasral........ker po moji sedanji življenski filozofiji morš bit pa res grd packon, da se mi zaserješ..... x^x Pa še takrat je lnf takšna posebnost, da bi pomagau tud takšnemu. x^x Tak da, ti kar odkrito na mene :vragec: x:px .....po meni x;)x , če ti bo, mam to raj k pa zlagane in premišljene komplimente. :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

x:Dx Eh, Tjazy je provokator po duši in najlepše pri vsemu temu je, da on uživa.

Jaz bi ga težko kakorkoli okarakterizirala, ker ga ne poznam toliko, da bi vedela, zakaj kaj napiše. Mi je njegovo razmišljanje še vedno glih tolk kot ob njegovem prvem postu všeč, dokler ne začne kakih diagnoz pa terapije na meni izvajat, ker me za to premalo pozna.

Kar pa piše splošno ali pa zase, pa še vedno visoko x:Dx cenim :palec: , kot njegovo mnenje jasno, tule pa ni pomembno kakšno je moje :palec: .

Kdo boji :eek: ....v tisti fajni temi sm vidu vse polhn drugih, ki se bojijo  x;)x  :vragec:  x:px Ni blema, če znam pomagat, pomagam tud tistim, ki so se mi kdaj kaj kao zasral........ker po moji sedanji življenski filozofiji morš bit pa res grd packon, da se mi zaserješ..... x^x Pa še takrat je lnf takšna posebnost, da bi pomagau tud takšnemu.  x^x Tak da, ti kar odkrito na mene :vragec:  x:px .....po meni x;)x , če ti bo, mam to raj k pa zlagane in premišljene komplimente.  :vragec:  x:o)x  x:Dx  x:Dx

:palec: :palec: x:Dx

Jaz bi ga težko kakorkoli okarakterizirala, ker ga ne poznam toliko, da bi vedela, zakaj kaj napiše. Mi je njegovo razmišljanje še vedno glih tolk kot ob njegovem prvem postu všeč, dokler ne začne kakih diagnoz pa terapije na meni izvajat, ker me za to premalo pozna.

kot sem rekla, sem se mal hecala... x:Dx x:Dx bemu, dons pa vsi vse preveč resno jemljejo... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...