Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 He he Tjazy, se mi ne da tok ukvarjat s tabo, da bi se mi dal kake načrte delat, če si se zmedel, si se pač samoiniciativno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Vidim, da si uzaljena.. vzamem vse nazaj.. kar sem rekel.. Res je.. Nikoli nimas obcutka krivde. Jaz sem se zmotil. Moja je krivda.. Oprosti! Ni bilo vredno uzaliti cloveka.. Bil sem mlad, vihrav in neumen.. Si gledala to risanko? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 pa to ni res, spet me nekaj določaš . Zakaj bi bila pa užaljena?Eh Tjazy, life is beautifull in tole je pa zame resnično malenkost, ne skrbi, jaz nisem čisto nič užaljena in ne rabiš ničesar jemat nazaj Razen če imaš občutek krivde Pa kaj imaš ti res kako zadevo v sebi, da moraš imeti vedno občutek da je tvoj prav prav za vse, da vse o vsakem veš? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pa kaj imaš ti res kako zadevo v sebi, da moraš imeti vedno občutek da je tvoj prav prav za vse, da vse o vsakem veš?No.. tale obcutek mas predvsem ti.. da bi moj prav.. bil tvoj prav.. in prej sem ti povedal. Vem o tebi toliko, kolikor sama poves. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ajajaj. Tjazy bi se pa dons rad tepel.... Sinoči mu ziher ni dala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 On lepo napiše v vsakem postu posebej, da te razume, potem na kontra obrne, postavi diagnozo in reče, da te ceni . Za fighte pa jaz nisem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tepel se pa res ne bi. To pa se nisem probal.. Sem zdaj na dobri poti a?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 No.. tale obcutek mas predvsem ti.. da bi moj prav.. bil tvoj prav.. in prej sem ti povedal. Vem o tebi toliko, kolikor sama poves. Glej ko si spet diagnozo postavil, jaz sem ti pa zastavila vprašanje... Opaziš kaj pri sebi? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 On lepo napiše v vsakem postu posebej, da te razume, potem na kontra obrne, postavi diagnozo in reče, da te ceni . Za fighte pa jaz nisem .Pa dej nehi nooooo Ali si vse sama napisala.. kaj se zdej repencis toliko.. in izpostavljas mene, da zakrijes sebe.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hvala.. ampak nimam sivih las..jaz jih pa imam, nič staram se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne. .......... ............... hihi, skromnost je pa tvoja nova vrlina, anede Radodarnost pa že stara ....vpraš astrologe, če ne verjameš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Glej ko si spet diagnozo postavil, jaz sem ti pa zastavila vprašanje... Opaziš kaj pri sebi?Ja opazim.. Zelo me ze boli trebuh od smeha.. pa si meni ocitala trmo, vceraj.. Ejj MIR.. lahko? Jaz sem koncal! V redu? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pa dej nehi nooooo Ali si vse sama napisala.. kaj se zdej repencis toliko.. in izpostavljas mene, da zakrijes sebe.. ne sem si vzela cajt za meditacijo,pa se s tvojo energijo povezala,ko sama brez tebe itak ne vem nič o sebi He he he, a si tule kje, da vidiš če se repenčim al ne? Ziher je tole že tvoje zadnje utelešenje ker bolj strokovnjak kot ti si pa že težko . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, če rabi kdo kak pravni nasvet, ne. .......... ............... hihi, skromnost je pa tvoja nova vrlina, anede Radodarnost pa že stara ....vpraš astrologe, če ne verjameš. to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ali si vse sama napisala.. kaj se zdej repencis toliko.. in izpostavljas mene, da zakrijes sebe..Mogoče tule najdeš kaj zase... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ajajaj, bo treba vprašat, če je v Haagu še kej placa...... tlele bo bitka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) Saj sem tudi tko vzel...... Sam ne mi preveč komplimentov talat, ker.........jih začnem nazaj, pol pa je do une, saj veš, une fajne teme še čist mal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Samo izmenjava mnenj je kar se mene tiče, pa nekak me en elektronski znanec težko bolje pozna, kot poznam sama sebe , razen če gre za mojstrsko dušo, proti njej pa tut JST odpovem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 to je bilo mišljeno kot kompliment (s hudomušnim pridihom, ker je glih petek) Saj sem tudi tko vzel...... Sam ne mi preveč komplimentov talat, ker.........jih začnem nazaj, pol pa je do une, saj veš, une fajne teme še čist mal.... nč bat, sam člouk nkol ne ve, kdaj bo pravnika rabu, pa se ni fajn zasrat, sej veš, kak je u lajfu, anede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Eh, Tjazy je provokator po duši in najlepše pri vsemu temu je, da on uživa. In to dvakrat:1. ker izpolnjuje svoje življenjsko poslanstvo in2.ker uživa ob naših izlivih!Heh, vikend bo imel pa super, glede na odzive preteklega tedna He Tjazy, bod fajn, pa uživi vikend, zdaj maš ziher polne baterije, bojo drevesa mirna pred tabo... (pa ne me prosim kregat, se sam mal hecam) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kdo boji ....v tisti fajni temi sm vidu vse polhn drugih, ki se bojijo Ni blema, če znam pomagat, pomagam tud tistim, ki so se mi kdaj kaj kao zasral........ker po moji sedanji življenski filozofiji morš bit pa res grd packon, da se mi zaserješ..... Pa še takrat je lnf takšna posebnost, da bi pomagau tud takšnemu. Tak da, ti kar odkrito na mene .....po meni , če ti bo, mam to raj k pa zlagane in premišljene komplimente. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Eh, Tjazy je provokator po duši in najlepše pri vsemu temu je, da on uživa.Jaz bi ga težko kakorkoli okarakterizirala, ker ga ne poznam toliko, da bi vedela, zakaj kaj napiše. Mi je njegovo razmišljanje še vedno glih tolk kot ob njegovem prvem postu všeč, dokler ne začne kakih diagnoz pa terapije na meni izvajat, ker me za to premalo pozna. Kar pa piše splošno ali pa zase, pa še vedno visoko cenim , kot njegovo mnenje jasno, tule pa ni pomembno kakšno je moje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kdo boji ....v tisti fajni temi sm vidu vse polhn drugih, ki se bojijo Ni blema, če znam pomagat, pomagam tud tistim, ki so se mi kdaj kaj kao zasral........ker po moji sedanji življenski filozofiji morš bit pa res grd packon, da se mi zaserješ..... Pa še takrat je lnf takšna posebnost, da bi pomagau tud takšnemu. Tak da, ti kar odkrito na mene .....po meni , če ti bo, mam to raj k pa zlagane in premišljene komplimente. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jaz bi ga težko kakorkoli okarakterizirala, ker ga ne poznam toliko, da bi vedela, zakaj kaj napiše. Mi je njegovo razmišljanje še vedno glih tolk kot ob njegovem prvem postu všeč, dokler ne začne kakih diagnoz pa terapije na meni izvajat, ker me za to premalo pozna.kot sem rekla, sem se mal hecala... bemu, dons pa vsi vse preveč resno jemljejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.