Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sem sam mal zlorabila, da sem svoje misli zapisala , brez skrbi Dolci, nisem jaz kakšno jezljivo bitje, sam ne kimam, če drugače mislim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 jap, to je pa res...včasih drugač leta gor pa dol po firmi s sekiro, pa mal se ji pokadi ven iz nosnic, drugač je merna k angelček.... ne,ne, naša svinjica se nikoli ne spremeni v divjo -svinjo.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sorry Janja.. bil na kosilu.. nisem mogel sproti slediti tvojemu mislenju.,. ali kako bi rekel. Da ne bos mislia, da te ignoriram.. Si zdaj povedala, kar mas za povedat o men? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...joj pa dejte že mer...petek je.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 O tem se bi dalo zdej mal pogovarjat........a je ziher petek? Al je petek sam za nekatere? Al je petek začetek vikenda al za nekatere konec le-tega? Je petek dan za metek v pozitivnem smislu al je dan za šus v glavo? Primerjalno je lahko tudi ponedeljek, saj je tudi ta začetek, sam delovnega tedna. Sicer pa je petek samo ime dneva, a je razen po imenu še po čem poseben? Al pa je petek v bistvu sreda, pa so se koledarsnovalci mal zajebal? Hm...zakaj pa bi bil petek , sreda npr. pa ne? Bemu...in zakaj se novinar Petek ne piše Sreda? A ima to kak poseben pomen? In kako, da je petek frajdej, jst pa delam? In sem zabluzu, ker je petek al sem tud v četrtek lohk zablužen? In zakaj bi morali v petek dat mir, če je pa tak fajn dan, za NE dat mir? In ali je petek dan za pir, pa bo potem tud v hlačah mir? In če bo mir, kaj če moja v petek hoče hudir(ja)? Pa zakaj bi nekaj počeli v petek, če to isto lahko počnemo tud v torek? In zakaj pa bi v petek poenostavljal, če lohk kompliciramo? Bemu, ha....tolk vprašanj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 http://www.nightskate.org/forum/images/smiles/bootyshake.gif ...pismo.... zdej pa nič več ne vem.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 A ti ritko sam v petek pokažeš? Zakaj sam v petek? A v živo tud kak drug dan? No, pa saj meni lohk v petek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mick, a ti to resno....al je to asociacija na Tjazya? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sorry Janja.. bil na kosilu.. nisem mogel sproti slediti tvojemu mislenju.,. ali kako bi rekel. Da ne bos mislia, da te ignoriram.. Si zdaj povedala, kar mas za povedat o men?Hm misliš da imaš neko posebno funkcijo v mojem življenju in da 24 ur na dan mislim in razmišljam o tebi ? Ne boš verjel, ampak tudi mišljenja sem sposobna Kje pa naj bi jaz kakšne diagnoze o tebi postavljala? Jaz tega ne vidim . A moram nujno zdajle vse povedat, kar nameravam? A loh še jutri kaj? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zanimivo -sem razmišljala, kdaj mene popade občutek krivde - takrat kadar imam filing, da sem koga nevede prizadela, ne zanalašč... ali pa ne dosegla določenih predvidevanj... sicer ti pa občutek krivde čisto z lahkoto vcepijo drugi...nekaj ačsa je bilo moje partizansko ime Kriva, pa je tega vse manj, torej napredujem, rastem in predvsem živim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Je s teboj vse v redu? Majcken butasto je to zdaj.. in brez veze.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 a res butasto, ne vem, naslov teme je občutek krivde, se ti ne zdi... in opisala sem svoje videnje o sebi. A si mene mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ne ni bil ta post tebi namenjen.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tvoj post sem komentirala, a bi lahko kaj pametnejšega napisala ? Sicer pa hvala za skrb, super sem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tvoj post sem komentirala, a bi lahko kaj pametnejšega napisala ? Sicer pa hvala za skrb, super sem .Lahko.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Sem sam mal zlorabila, da sem svoje misli zapisala , brez skrbi Dolci, nisem jaz kakšno jezljivo bitje, sam ne kimam, če drugače mislim .hehe, bomo kar Mickenga vprašali, kva on misli o zlorabi, kr je glih iz foha...... Sicer pa se levov nisem nkol bala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ufff kera tema, bom rajš rekla kresanje mnenj Zarja... sprašuješ o občutkih krivde... kaj naredimo s tem, zakaj pride do njih, kako to rešit..? Pri sebi ločim predvsem občutek krivde, ko sama sebi naredim nekaj, kar mi kasneje ni všeč in se zaradi tega počutim krivo; tole zgleda bolj tako, da grem v neko akcijo, za katero pa potem ugotovim, da ni bila ravno najbolj optimalna zame... ko to poštekam, začne glodat tisti občutek krivde, vendar vedno bolj kot se gledam in raziskujem, ugotavljam, da je to filing, ki ti ga vsadi družba... sedaj je vedno več tega, da se ne počutim več krivo samo pred seboj, pač pa sem hvaležna na nek način, da sem poštekala določeno stvar sama pri sebi in grem pač naprej... drugič ne delam več tega, če je možno. Če pa še vedno naredim isto stvar, sem jo pa zato, ker se še vedno nisem naučila oziroma nisem pogledala iz vseh kotov in kotičkov na situacijo, ki bi bili pomembni zame. Če namreč bi, me to ne bi več zanimalo in tega ne bi delala več. Uh, sem zakomplicirala, ampak upam, da je vsaj kolikor toliko berljivo in posledično tudi razumljivo. No, suma sumarum tega zgoraj napisanega je to, da je občutek krivde pri meni brezvezen, ker ga vidim bolj kot cmarjenje v lastnem soku oziroma ponotranjeni starševski prst (ki se začenja kje... velikokrat pri moralnih normah in vrednotah, ki jih postavljajo institucije, še posebej vere, bla bla... in smo pri Tjazyju in BigM-u ), ki žuga nad nami... potrebna je akcija, ne pa to, zato se sama s sabo spravim in poskušam ne več ponavljat t.i. napak. Drugi občutek krivde pa je, ko nekomu naredim nekaj, za kar vem, da ni bilo uredu. Ponavadi se to ne zgodi velikokrat, navadno je to takrat, ko se ne zavedam v popolnosti, kaj delam. Ko spregledam situacijo, ja, je težko. Če lahko, pojasnim, popravim. Če se ne da popravit, vseeno povem in se opravičim. Če se ne da niti eno niti drugo, jah kaj... boli, ampak je lekcija za drugič, in to zelo "huda" lekcija. Obsojat se in se jokat nad samim sabo, kako smo grozni in obupni, je pa itak brezveze, ker je neproduktivno. Akcija šteje! Pa Trudi in Janja in Tjazy... Tole so moja opažanja, seveda so subjektivna, ker so pogojena z mojim umom in filtri, zato vzemite to v zakup. Ni mi pa do tega, da bi se kasneje vlačila na vsa možna utemeljevanja in razlage v tale topic nazaj, res ne. Zato je to, kar bom napisala, tule v tem postu in sedaj, in pika, ker tako pač mislim sedaj. Če bom kasneje spremenila mnenje, bom prišla tole nazaj oznanit in se opravičit (tako kot sem že zgoraj napisala ).Trudi, ne vem, kaj sta imela s Tyazijem še en dan prej, mi je pa zelo všeč en stavek, ki ti ga je Tjazy napisal... "naj te raje ne skrbi, zakaj sem jaz trn v tvoji peti..." ... bom nadaljevala sama... raje se okupiraj s tem, zakaj sam nanj tako reagiraš To ni nobeno žuganje s prstom, ampak nežno usmerjanje, samo da imam občutek, da ga ti ne vidiš na tak način. Vem, Tjazy zna biti včasih zelo oster s svojimi besedami, ker je dokaj nekonvencionalen, ampak vseeno poskusi videt te besede, ki sem ti jih napisala, same po sebi. Vsebujejo modrost in mislim, da jih lahko najdemo v vsaki knjigi, ki piše o samorazvoju. Če bi dala prijatelju nasvet v določeni situaciji, ki ga jezi, bi mu rekla ravno to, in to z zelo dobro namero v srcu, verjemi.Janja, nekak mi tele besede ne zvenijo ravno tvoje. Morda se motim, ne vem. Ne poznam te dovolj, da bi lahko to za 100% trdila, a vseeno sem to hotela napisat, ker bi ti rada samo podala iztočnico za to, da sama pri sebi premisliš tale issue. Ne piši gor ničesar več, samo premisli pri sebi. Gre se za nas pri takšnih stvareh, in ne za debato in to, komu dat prav in komu ne. Ne briga me za to, kdo kao zmaga v tej debati, temveč zato, da ti zmaguješ v svojem življenju.Tjazy, ti si pa spet poreden dečko, as usual System-buster (Ej, Mateja, da ni slučajno Tjazy indigo, zaboga, lejga kako proba vsak sistem razsut? ) En lep pozdravček... pa LOVE, not hate, so že Bitli peli nekaj takega se mi zdi Aja, pa še to... Vsi se kdaj zmotimo, kakšno stvar spregledamo ali pa je nočemo videt sami pri sebi. So posti, ki v meni dvignejo neprijetne občutke, in takrat se sama pri sebi vprašam, zakaj točno. Če ne vidim v tistem trenutku, sem gotova, da enkrat bom, in za tisti čas pustim to na miru. Naj podzavest dela zase. In pravzaprav.. sem za nekje v prihodnosti hvaležna tistemu "izzivalcu", ker mi je ponudil prst, da sem ga lahko ugriznila in tako videla, kaj me moti na sami sebi. Če imam določeno stvar pri sebi razčiščeno, se me ne dotakne na neprijeten način, in grem lahko mimo nje mirne duše. Ni res? Aja... Dolci, tvojo lahkotnost tule not pa dobesedno ljubim! Prispevaš veliko. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Sončna Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Bravo, Sončna! Vse si zelo dobro napisala! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 juhuhu... res je vroče ratal na tej temi. sončna superca si napisala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.