Andres08 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Danes sem bral dobro vabilo in vas nekatere vabim na sex oziroma na oplojevanje brez obveznosti. Občina Bolungarvik na Islandiji pripravlja maja 2005 nekakšen ljubezenski teden. To ni podobno Valentinovem, pač prideš tja, nekakšen program bo, ki vključuje tudi romantiko in potem opališ po domačinki. Županja sicer mati petih otrok pravi, da je v občini že nekaj časa 930 prebivalcev, da jih je bilo že več, bi pa rada da bi populacija zrasla, saj dela, prostora, skratka življenskih kapacitet je v Bolungarviku še dovolj. Mick vem, da bo ta prvi tam Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 sounds good...skoda, ker nisem samec! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem pozabil navesti kje na zemljevidu je Bolungarvik. http://www.worldfootball.org/map/ISL/bolungarvik.gif Oziroma tudi tu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ti, Andres, a namen je pa izkljucno oplojevanje? Ma, ne vem, ce bi sla na tako dolgo pot... Al so vabljeni samo moski, pa nisem zasledila? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jaz bi sla tudi brez tega, ce bi lahko...mi je islandija zelja ze odkar sem bila smrklja...takoj pred japonsko in se par bliznjimi in cenovno dostopnimi destinacijami... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 in potem opališ po domačinki. Mick vem, da bo ta prvi tam ....he-he.....le, če se citiran stavek glasi "in potem opališ po domačink-ah"! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 mick, gremo? jaz na islandijo, ti na islandke? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Zdej nimam časa glih, sam za "na tinko" se bi pa ziher našu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 mick...ti si pa neki veliki osvajalec... se pocutim kot kaksna celina Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 a nje a nje ...kak se bi šele pol počutila, ko bi vstopil v celino Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 a si ti tudi jamar Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ne..............špranjičar Mickeni jame prepušča onim velikim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 a tem: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ti, Andres, a namen je pa izkljucno oplojevanje? Ma, ne vem, ce bi sla na tako dolgo pot... Al so vabljeni samo moski, pa nisem zasledila? Nikjer ni dobesedno rečeno, da je namen oplojevanje. Ampak ker je govora o populaciji v Bolungarviku in pa tudi o želji, da bi jih bilo več, ni dvoma da ne gre za oplojevanje. Če imaš slučajno možnost oplojevanja v kar dvomim, je to kraj tudi za tebe. Drugače pa lahko delaš družbo kateremu Lunatiku. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hvala Andres. Se mi je zdelo, da je tako. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 in potem opališ po domačinki. Mick vem, da bo ta prvi tam ....he-he.....le, če se citiran stavek glasi "in potem opališ po domačink-ah"! Sem vedel, da se boš oglasil. Še prišepnem ti Mick. Enkrat v začetku 2005 bodo letalske karte po okrog 38000 SIT. Domačinke so itak v MNOŽINI . Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 38000 sit! gremooooooo! sory, ne bom oplojevala, upam, da je vseeno ok Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem vedel, da se boš oglasil. Še prišepnem ti Mick. Enkrat v začetku 2005 bodo letalske karte po okrog 38000 SIT. Domačinke so itak v MNOŽINI . Andres Oj tinka, ta info pa daje najinem obisku Islandije že bl realne možnosti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 sem sela zdaj skuzila, da andres tam zivi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ma Bolungarvik na dohvat kurca......ups.....roke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Kdaj gremo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 oh in sploh,noa ni že dovolj planet nasičen, zabasan, hohkake idejekaki projekti.a če jest pridem gor, bo za vse pol posrblen, tut za tujce, dobiš delo, dobiš ustreznega partnerja, dobiš kvaliteto layfa prec, ne glede na neznanje jezika še? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ma Bolungarvik na dohvat kurca......ups.....roke Mick: Na dohvatu roke mi ni Bolungarvik. To je že skoraj na točki ki je najbližja Grenlandiji. Reykjavik je jugo zahodno. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 .a če jest pridem gor, bo za vse pol posrblen, tut za tujce, dobiš delo, dobiš ustreznega partnerja, dobiš kvaliteto layfa prec, ne glede na neznanje jezika še? 1Budala. Partnerji najdeš povsod na svetu. Odvisno pač kakšnega. Itak je 50% ločenih. Delo v Bolungarviku po moje dobiš. Kvaliteta lajfa je pa taka da jim eni zavidajo. Ampak nikoli ni tako dobro da nebi moglo biti boljšo. Sicer pa eni tudi Slovencem zavidajo kar zadeva kvaliteto lajfa. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem pozabil navesti kje na zemljevidu je Bolungarvik. Hvala za tvoj trud! Navajanje lokacije je seveda nujno, ker se lahko za prvo hruško na poti do Islandije zgubimo. Jz sm zravn, sam povejte, kdaj se gre! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.