Skoči na vsebino

Oplojevanje brez obveznosti.

Recommended Posts

O Devica, long time no see x:Xx ....pa ravno v tej temi te srečam x:Dx

A ti si tudi za?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx Lejo lejo... Jah saj veš kak je... Tanarbl pohujšljive so tanarbl zanimive x;)x x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Partnerji najdeš povsod na svetu. Odvisno pač kakšnega. Itak je 50% ločenih. Delo v Bolungarviku po moje dobiš. Kvaliteta lajfa je pa taka da jim eni zavidajo.  Ampak nikoli ni tako dobro da nebi moglo biti boljšo.  Sicer pa eni tudi Slovencem zavidajo kar zadeva kvaliteto lajfa.
dobr, si me nekak prepričau x:o)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Trebuščki osemenjeni s slovenskostjo ne rastejo. Andres se čuva bolj kot si to lahko mislite, tako da svoja semena rajši pusti v kanalizaciji kot v zato namenjenem mestu.

Pač kdor želi itak lahko pride 1. maja ko bo ta teden ljubezni tam v Bolungarviku.

Lahko pa organiziramo v tistem času en tak poseben paket. Četudi ne ravno 1. maja ali tam nekje. Z letalom iz Trsta bi bilo po moje ok.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Trebuščki osemenjeni s slovenskostjo ne rastejo. Andres se čuva bolj kot si to lahko mislite, tako da svoja semena rajši pusti v kanalizaciji kot v zato namenjenem mestu.

Pač kdor želi itak lahko pride 1. maja ko bo ta teden ljubezni tam v Bolungarviku.

Lahko pa organiziramo v tistem času en tak poseben paket. Četudi ne ravno 1. maja ali tam nekje.  Z letalom iz Trsta bi bilo po moje ok.

Andres

andres, v zato namenjenem mestu pa zaman cakajo nate, ali kaj?

neusmiljen si.

aja, kaj se ni nekaj govorilo o novem letu na islandiji?

ne najdem teme.

no, lepo praznujte tam gori....kakorkoli ze - osemenjeni ali osamosvojeni.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Na mene res zaman čakajo. Bi pa doniral v islandsko lulo, pod kakim pogojem, da moj proračun na podlagi tega ne trpi.

Novo leto na Islandiji bo. Vsaj sporočeno mi ni da ga ne bo. Z moje strani sem uredil vse, ta trenutek pa je na potezi Turistična agencija v MB.

No, če bi prišli pa radi v lastni režiji pa itak nimam nič proti.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>

Novo leto na Islandiji bo.  Vsaj sporočeno mi ni da ga ne bo. 

Andres

x:Dx x:o)x sem se ze ustrasila, da ga ne bo...da si je rudolf vzel prosto, ali kaj podobnega.

( z malo srece bo povsod! :palec: )

je bilo pa fino, enkrat sem bila v izraelu, in ga pac ni bilo takrat.

pa je bilo super, sem sla ob 4h zjutraj na masado, gledat soncni vzhod nad jordanijo in mrtvim morjem in nobenega turista ni bilo, ker se za novo leto pac pije in turisti so se silili nekaj praznovat, jaz sem pa uzivala v skoraj popolni samoti.

bilo nas je 10 v eni turi, namesto obicajnih 120.

andres, ti si pravi polarni zarek!

vsakic, ko te vidim, smeh x:Xx

Kdo lahko spremeni svet?

Hvala za kompliment o polarnem žarku.

Dam ti ga nazaj. Glede na to da se imenuješ Tinka, Martina, kot moja sestrična te okrasim z imenom alpski cvet. :)

Hja. Novo leto mora biti itak. Bolj žalostno bo, če ne pride do silvestrovanja Slovencev v Reykjaviku za novo leto.

No, saj. Naslednje leto se pa eni itak pridete parit sem.

Andres

sem samo tina brez mar, klemen ali valen.

ampak vsseno hvala za roznato ime, ceprav sem bolj kraske sorte.

parit x:Dx

se je treba zgleda organizirat, ce eni skoparijo z bistvenimi sestavinami.

pametne zenske, tele islandke.

slovenke se pa ne znajdejo. raje delajo referendume, kot, da gredo v akcijo :o|o:

ma da pade enkrat tale reykjavik!

oz. upam, da bo se stal, ko uletim. ce ne ne bo nic za videt, od silne pare...

a ne pomeni to ime nekaj takega...? to imam nekje v glavi.

Kdo lahko spremeni svet?

BTC nudi nek za 30 funtov letalski prevoz do Londona. Ravno zdaj mi je bilo to sporočeno. Potem vam ostane še nadaljevanje poti z icelandair.com ali icelandexpress.com

Glede hotela je tako, da vas jaz nebi tlačil tja. Vas je precej, ki tega stroška ne premorete. So tudi cenejše variante.

Sicer pa se bo pri meni dalo kupiti nekoliko cenejšo karto iz Trsta direkt v Keflavik. Oziroma imam tudi skupinski popust od Londona dalje z Icelandexpress.

Mislim, da še predsednik države ne skrbi tako za vas kot jaz.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>sem samo tina brez mar, klemen ali valen.

ampak vsseno hvala za roznato ime, ceprav sem bolj kraske sorte.

parit  x:Dx

se je treba zgleda organizirat, ce eni skoparijo z bistvenimi sestavinami.

pametne zenske, tele islandke.

slovenke se pa ne znajdejo. raje delajo referendume, kot, da gredo v akcijo  :o|o:

ma da pade enkrat tale reykjavik!

oz. upam, da bo se stal, ko uletim. ce ne ne bo nic za videt, od silne pare...

a ne pomeni to ime nekaj takega...? to imam nekje v glavi.

Pametne ženske Islandke? Čudno, da domačini hodijo na tajsko po ženske.

Ime Reykjavik? Reykj je dim tako da to je nekako zadimljeno mesto, lepši prevod megleno mesto, čeprav ni to točno.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>.ja ti maš nekje Devico v seb....ja ti kr povej, kje je cenejša varianta....sam ,de bo toplo.

Najcenejša varianta je da spite pri meni? Samo če vas pride 20 potem bom moral nadzirat kdo koga. Jaz bom pa v tem času pisal v topic Ni mi dala, ni me hotel dol dat.

Drgač je pa lahko ceneje tudi v Youth hostlih, ali pa da se hišo najame, kar na osebo še ceneje pride. Transport z avtobusi pa itak nebi toliko prišel po moje, ko se porazdeli sroške na večjo skupino.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Najcenejša varianta je da spite pri meni? Samo če vas pride 20 potem bom moral nadzirat kdo koga.  Jaz bom pa v tem času pisal v topic Ni mi dala, ni me hotel dol dat.

Drgač je pa lahko ceneje tudi v Youth hostlih, ali pa da se hišo najame, kar na osebo še ceneje pride.  Transport z avtobusi pa itak nebi toliko prišel po moje, ko se porazdeli sroške na večjo skupino.

Andres

bom pocakala na trst.

sicer ne vem - ce pridem solo ali v mali skupini ala 3 komadi, bi se glede kolicine trupelc lahko prespalo pri tebi, pa se nadzirat ne bi rabil. tudi tipkat ne bi imel casa, ker bi te eni slovenci sprasevali vse sorte zadev. ampak ce nas ni vsaj 20 potem bi bil avtobusni prevoz bistveno drazji. kot vedno ne mores imet vsega...

andresa za predsednika! xcivx

Kdo lahko spremeni svet?

Ja Tajke. Ne vem, če sem jaz na take naletel, ampak kolikor sem jih imel priložnost spoznati je to neka ciganska sorta naroda.

So mi po značaju neprimerno bolj všeč Filipinke. Kuhajo pa isto hrano. Preverjeno

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...