Skoči na vsebino

Oplojevanje brez obveznosti.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>praviš tajke, a  pol so tut trajno tam gor....jim je to layf morda?!

Je ful Tajk trajno gor. Tako da sem dobil na sum vlado, da je to naredila nalašč, zaradi mešanja krvi, ne pa iz ljubezni to tega naroda. Ravno tako je dosti Poljakov (in Poljakinj). :vragec: Takrat, ko sem jaz prišel pa tujca skoraj videl nisi v Reykjaviku. Iz tega razloga pač menim, da je vse nalašč narejeno, samo da narod nekako ostane.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>super tole, kako gora k mohamedu pride, da mu ni treba nikamor...oz. ker bi puscava rada mohameda doma obdrzala 

mogoce je ze cas, da mi uvozimo ene 20 000 kubancev, skandinavcev ali karkoli ze sede slovenkam za tole sceno parno

Za Slovenke so najprimernejši Rusi, imajo denarja, kot toče x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>super tole, kako gora k mohamedu pride, da mu ni treba nikamor...oz. ker bi puscava rada mohameda doma obdrzala 

mogoce je ze cas, da mi uvozimo ene 20 000 kubancev, skandinavcev ali karkoli ze sede slovenkam za tole sceno parno

Saj vem, da bi veliko žensk rade ta črne imele. Ampak jebi ga. Ko sta dva iz različnih narodov so sami problemi. To ne gre preveč. Ali le izjemoma. Mate ve tukaj alpske dečke kolkr jih je še ostalo, tiste v Kubi ali pa Skandinaviji pa lahko uporabljate kot potrošni material.

Andres

Tinka, pozabila si Mediterance, ko gremo na počitnice x:px

Andres, zelo mikavno....tale tvoja Islandija. Predvsem moj dragi je čisto zagret, pravi, da imate za njega idealne pogoje čez poletje. Sicer sva se o Islandiji, že pogovarjala a sva potem vedno kam drugam zajadrala.

Kaj pa povezave iz drugih Evropskih mest? Razen Londona in zdaj Trsta.

Ga pa zanima kako je maja pri vas.

Najbrž me bo s seboj privlekel....ker ga imam na sumu, da mu Tajke niso čist všeč x;)x

btw. Sem srečala eno Islandko, ki trenutno živi v Sloveniji, ful prijazna bejbika.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da bi veliko žensk rade ta črne imele.  Ampak jebi ga. Ko sta dva iz različnih narodov so sami problemi.  To ne gre preveč. Ali le izjemoma.  Mate ve tukaj alpske dečke kolkr jih je še ostalo, tiste v Kubi ali pa Skandinaviji pa lahko uporabljate kot potrošni material.

Andres

hm...imam izkusnje iz walesa. je slo dobro. mogoce so kake keltske prakorenine delovale.

ali pa kultura ni tako razlicna.

z rusi nimam izkusenj.

kaj potem ti na islandiji delas? ocitno se ne paris. ali uvazas slovenke?

drugace pa -cosma- latinosi in to...me ne privlacijo. ne padam na sladkor in briljantino.

do zdaj so bile zal se vse moje izkusnje take. ostajam pa odprta za nove.

glede zunanjosti itak nimam nekih preferenc, ceprav sem opazila, da so mi ravno azijci se najmanj privlacni. zenske so mi lepe, tipcki ne. bo treba res kakega kekca dobit.

na splosno edino, kar lahko recem, sem opazila, da so mi majckeno bolj vsec svetle oci, kot temne.

ceprav so mi razni svedi, nizozemci itd tudi kar malo prekicasti. tipi so v bistvu barbike.

kot iz nivea reklam, npr.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>Tinka, pozabila si Mediterance, ko gremo na počitnice  x:px

Andres, zelo mikavno....tale tvoja Islandija. Predvsem moj dragi je čisto zagret, pravi, da imate za njega idealne pogoje čez poletje. Sicer sva se o Islandiji, že pogovarjala a sva potem vedno kam drugam zajadrala.

Kaj pa povezave iz drugih Evropskih mest? Razen Londona in zdaj Trsta.

Ga pa zanima kako je maja pri vas.

Najbrž me bo s seboj privlekel....ker ga imam na sumu, da mu Tajke niso čist všeč  x;)x

btw. Sem srečala eno Islandko, ki trenutno živi v Sloveniji, ful prijazna bejbika.

A ta Islandka v Slo. je Solveig al kako ji je že ime? Violino mislim da igra, če je to ista.

Druge povezave so vse dražje, tako da se jih ne splača naštevat. Razen iz Munchna. Ampak moraš tudi do tja priti kar te stane še bencin in to.

Saj ta tvoj dragi ima prav. Poleti so tu idealni pogoji. Ko je sredi Ljubljane 40 stopinj je tu 20 ali 17. Samo ko jih je 28 nekaj dni kot letos, potem je to že velika vročina.

Maja je tu ok. Je že dolg dan, ampak ni še čisto vremenu za zaupat v tistem času. Se pa takrat že začnejo turisti nabirat.

Saj lahko vsak posebej prideta x8Dx :vragec: Meni v večje zadovoljstvo x:Dx x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da bi veliko žensk rade ta črne imele.  Ampak jebi ga. Ko sta dva iz različnih narodov so sami problemi.  To ne gre preveč. Ali le izjemoma.  Mate ve tukaj alpske dečke kolkr jih je še ostalo, tiste v Kubi ali pa Skandinaviji pa lahko uporabljate kot potrošni material.

Andres

hm...imam desetletne izkusnje iz walesa. je slo dobro. mogoce so kake keltske prakorenine delovale kot skupni imenovalec.

ali pa kultura ni tako razlicna.

z rusi nimam izkusenj.

kaj potem ti na islandiji delas? ocitno se ne paris. ali uvazas slovenke?

drugace pa -cosma- latinosi in to...me ne privlacijo. ne padam na sladkor in briljantino.

do zdaj so bile zal se vse moje izkusnje take. ostajam pa odprta za nove.

glede zunanjosti itak nimam nekih preferenc, ceprav sem opazila, da so mi ravno azijci se najmanj privlacni. zenske so mi lepe, tipcki ne. bo treba res kakega kekca dobit.

na splosno edino, kar lahko recem, sem opazila, da so mi majckeno bolj vsec svetle oci, kot temne.

ceprav so mi razni svedi, nizozemci itd tudi kar malo prekicasti. tipi so v bistvu barbike.

kot iz nivea reklam, npr.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka

Ah te izkušnje iz Walesa so tako pač. Moraš biti nekaj časa v eni državi da bolj to spoznaš.

Jaz nič posebnega ne delam. Ne plodim Islandk, ker nočem posledic, Slovenke pa tudi ne uvažam, ker jih še v podalpju zebe.

Saj so mnogi Islandci tudi Barbike in zato se sprašujem kje so sploh še ženske?

Andres

Ma Tinka, nisem mislila, briljantinaste Latinose....eh...te mine k tazga vidiš. Recimo oni pravi muščarci, k so res desci :vragec:

Tko tip Andy Garcia-čeprav je on kubano ...pa še mal bolj tko na ostro, brez polizanih las.

Nizozemci, Švedi so res ene barbike. Pa še kak Italijan...temnejša Ken verzija.

Andres,

Ne, tej je ime Iris, sva v istem yoga classu. Njen mož dela trenutno pri nas. Mislila sem na Bruselj. Ker moram itaq gor, potem se pa še malce naprej zapeljem. Ampak očitno je bolje, da se podam namensko od doma in ne združujem, teh dveh poti.

V bistvu sva že **skoraj** šla pred 3 leti, potem sem se pa jaz poškodovala in nisva kaj dosti lazila...ampak...hey prihaja novo poletje.

Kdaj je pa najlepše za obiske. Moj dragi ne mara teh visokih temperatur. Zato je za njega Švedska, Disneyland. In sanja o Islandiji....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tele Iris ne poznam. Verjetno ni dolgo v Sloveniji. Ali pa če je tista, ki je z nekdanjim ambasodrjem neke države povezana. Tudi možno.

Čez Bruselj se ti itak ne splača, ker je še dražje. Moraš ti počakat na poletje pred tem, oziroma že kar takoj pa si karto rezerviraš.

Andres

. 05 Icelandair

FI 451 E Heathrow (LHR), London, Bretland

Terminal 2 13:00

Keflavik Int'l (KEF), Reykjavík, Ísland 15:00

Án viðkomu

767 3h00min Lægsta fargjald

10 júl. 05 Icelandair

FI 450 E Keflavik Int'l (KEF), Reykjavík, Ísland 07:45

Heathrow (LHR), London, Bretland

Terminal 2 11:45

Án viðkomu

752 3h00min Lægsta fargjald

Verð ferðarinnar

Tegund fargjalds Fargjald Skattar og aukagjöld ISK

Netsmellur 14900 + 5770 x 1 Fullorðinn = 20670

Kostnaður án forfallatryggingar og afhendingargjalda = 20670

To je nekje okvirna cena od Londona do Reykjavika.

58000 SIT

<{POST_SNAPBACK}>Tinka

Ah te izkušnje iz Walesa so tako pač. Moraš biti nekaj časa v eni državi da bolj to spoznaš. 

Jaz nič posebnega ne delam.  Ne plodim Islandk, ker nočem posledic,  Slovenke pa tudi ne uvažam, ker jih še v podalpju zebe.

Saj so mnogi Islandci tudi Barbike in zato se sprašujem kje so sploh še ženske?

Andres

sem se narobe izrazila, glavni protagonist je bil iz walesa,

scena pa nizkozemska.

ampak ni bistveno. ce so ljudje ok, so ok povsod, kamorkoli jih preselis.

je hecno tole, da slovenke povsod zebe...je res.

meni je recimo totalno pasalo na NL, ko ni tako vroce.

tudi na splosno, se mi zdi, da mi pase hladna scena. saj so kaki vroci vrelci tam, ne? x;)x

zenske so. to je tako, kot s palcki. so povsod, samo jih ne vidis vedno.

Kdo lahko spremeni svet?

zenske so. to je tako, kot s palcki. so povsod, samo jih ne vidis vedno.

Guda x8Dx !

p.s. Iris ni dolgo tukaj. Ona je v adria sklopu. Mi jim rečemo adria stuff ppl. Naša letalska adria, da ne bo pomote.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

tele prave desce je tudi tezko videt x;)x

ampak nic ne recem. saj pravim, da sem odprta.

tvoj dragi, moja mati pa jaz imamo pa enako podnebje radi, ugotavljam.

jaz materi obljubljam islandijo ze odkar vem zanjo. za obe, natancneje.

potem smo zmenjeni?

ampak cez bruselj pa res ni najblizje...to ti je trikotnik.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka!

Pravi desc je lahko po večini vsakdo. Ampak ne za vsako.

Lepo, da si odprta duša:) Si bom zapomnil to. :palec:

Cosma.

Potem je Iris neka nova verjetno. Me ne presenač, da je iz Adrie. Ful nekih stevardes in letalskih družb je tu. (glede na populacijo)

Andres

Res je ena taka mala Avstralija. Ampak obstoja razlika v narodu. Avstralski narod je zelo pomešan in skozi zgodovino je imel regularen pretok tujcev in drugih nacij, ter s tem navad, običajev, tradicije.

Islandci so ostali sami na otoku in so nekako ohranili prvotni vikinški jezik, legende so se ohranile, (palčki, vile nadnaravno, dedek mraz). Nekako se mi zdi kot bi bili mali otroci, toda ko bereš resno islandsko literaturo vidiš, da pravljic pogosto ni, in da so ostale le legende. In te legende imamo tudi v Sloveniji, le da jih nekako čas ozpodkopava.

Pravzprav mi je pri Islandcih všeč to kar Slovenci nimamo. Nekako so ponosni na svojo majhnost in jezik. Slovenci imajo kompleks majhnosti, tujcu, četudi le Avstrijcu pa se ponižujejo in z njim govorijo nemško. Morda gre za Slovenca na Koroškem. Kdo ve?

Pač, v tem primeru naj se Avstrijec potrudi izražati Angleško, kot bo z desetletji to prisiljen tudi Hrvat.

In tudi mi je všeč pri Islandcih tista preprostost do tujca, turista. Nekako smešen pristop v nekaterih lokalih imajo. Sicer pa sem z gostjama doživel tudi to, da nam je zjutraj ob devetih nekje na deželi gostilničarka odprla oštarijo v kombineži. No problem. I like it. xDDx xDDx

Andres

:palec:

domace. isto je na NL. sploh ti leseni bari stari...bruincafe, kot recejo...

macke povsod...pesek po tleh, da se pivo sproti vpija...ce bi slovenske inspekcije sle en krog po mestu, bi vse bare zaprle. pa so nizozemci stoletja preziveli in so zdravi in veliko jih je x;)x

da ne gvorimo, da je vecji zur kot v teh nasih nekih marmornato medeninastih lokalih.

sem ravno razmisljala, ce bi kaj razumela islandsko. ko berem kar razumem par reci.

bazicno.

ta slovenska scena, skromnost, kadar je najmanj potrebno, se bo pa po mojem spremenila.

ampak zna trajat. to je nasa neka skupinska zavest, spomin...smo bili vedno pod nekom,

pa se znamo samo upirat, zdaj, ko se nam ni treba, je pa panika.

se raje med sabo kregamo, ker smo navajeni biti 'proti'.

je manj dela, kot biti 'za', ker to pomeni ustvarjanje, sodelovanje...to pa zahteva dolocene napore. iz tega posledicno pridejo tudi rezultati in s tem samozavest, ampak smo se na zacetku...smo se mladi.

Kdo lahko spremeni svet?

• 2 months later...

x:Dx

in prvi stavek, ki ga vidis v anglescini je 'sleep with our partners'.

hvala za info.

ampak ocitno je vec zanimanja od oploditvenic kot od oplojevalcev.

seveda striktno turisticno gledano.

aja, nekaj je mick govoril, da gre z mano, ce grem na izlet tja gor...

ga moram opozorit na tole.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

in prvi stavek, ki ga vidis v anglescini je 'sleep with our partners'.

hvala za info.

ampak ocitno je vec zanimanja od oploditvenic kot od oplojevalcev.

seveda striktno turisticno gledano.

aja, nekaj je mick govoril, da gre z mano, ce grem na izlet tja gor...

ga moram opozorit na tole.

Hitro se morata odločiti. Karte bodo vsak dan dražje menim.

Sinoči sem malo gledal in za konec julija ali junija je cena taka.

Lju LST-LJU SIT 17,695 in LST-KEF-LST -SIT 46452

Andres

:D what da ya mean... pogledaš islandijo upališ po domačinki :D :D jipijej mrbit bo mick prvi zraven ampak js bom drugi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...